СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 069
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Не е в София, от няколко години живея в Бургас и съм ходила само тук и в Пловдив. В София има много голям избор, почти всеки салон също така е с обявени цени на сайта си, като често пускат и промоции. На мен цял интим + подмишници ми излизаше около 110лв на редовна цена, в началото ходех през около 2 месеца, после вече само като почнеха да се появяват косъмчета, след около 10-тата процедура само веднъж или два пъти годишно, като след седмата процедура вече ползвах отстъпка и плащах 70% от стойността. Аз имах страхотен ефект, като това дори не беше с диоден лазер. Чувала съм, че те са още по-хубави, но нямам лични впечатления.

За да не е само спам, мислите ли да замразявате стволови клетки и ако сте, насочили ли сте се към някоя банка?

# 211
Мислим ние. Във Фючър хелт вероятно, но още не съм се задълбочила в условията на конкурентите им

# 212
Аз ходех на диодна лазерна епилация в Медеста, в София е, на ул. Гургулят. Препоръчаха ми ги и съм доволна. Имат различни пакети и промоции, аз бях взела интимна зона + подмишници и по пет процедури бяха около 500 лв. Направих си ги преди година и половина и сега трябваше да ида на поддръжка, ама ще почакам Simple Smile
Относно болката, за мен първите 3 процедури бяха съвсем безболезнени, но с всяка следваща се вдига волтажа и последните две си боляха, но не повече от кола маска, например. Издържа се, а ефектът си заслужава.
Момичета, вие планирате ли море? Ние другата седмица отиваме на Тасос и трябва да си намеря бански, в който влизам. Аз имам само половинки, а не ми се иска да се вея с гол корем по плажа, та ще търся цял.

# 213
Момичета, да ви попитам за последната ФМ рано ли е 28 г.с. понеже се местя от София, а ми се искаше тука да я направя ? Simple Smile иии има ли някой доволен от ФМ в клиника "Малинов" ?

# 214
  • София
Здравейте. И ние планираме море в началото на юли, но по нашето черноморие. Аз също ще си търся бански, обаче вероятно половинки, защото в цял ще ми е трудно да вляза с тоя корем, а ми се иска също да мога да го ползвам и догодина.

За последната фетална до колкото знам е между 30 и 34 седмица.

# 215
Ние последната фетална морфология ще я правим другата седмица, когато ще съм в 29 г.с.

# 216
  • Пловдив
Ние последната фетална ще я правим след 3 седмици, когато съм 31 седмица. Иначе тази седмица прегледа мина добре, малката е 1250гр. Намалиха ми хапчетата най-накрая, че през 2 часа тъпчене ми идваше повече 😂. Питах доктора за коланите за бременни заради проблема ми с гръбнака, но категорично ме отряза. Не било хубаво заради мускулите на корема, че щяли един вид да закърнеят все едно. Снощи пробвах да спя с възглавница между краката и под корема някак... нещо май не можах да се наместя като хората, но тази сутрин като че ли болежките ми бяха една идея по-малко, ще се боря пак довечера с възглавницата явно 😄.

# 217
 Ние живот и здраве понеделник сме на море, купих си цял бански, по—голям размер, че корема е огромен. Половинките на са ми удобни, провисва коремчето, а и ми стягат. Срамувам се малко от кълчоците, че се търкат, но какво да се прави.

# 218
Аз си взех половинки, като долнището е с връзки отстрани за да мога да си го регулирам, колкото искам Blush Досега с целите бански все не успявах да се спогодя.. или са ми къси, или тесни, а сега с този корем въобще даже не искам и да се опитвам.

# 219
Здравейте момичета,

Бях на преглед в четвъртък, тогава бях 25г.с.+0. Бебка е 850 грама, много активна Simple Smile Шийката ми я гледа докторът с коремен ехограф, та всичко беше наред и разреши да ходим на море. В момента пиша от летището (полетът е кратък, 1:30 мин).
Не го питах за плуване, малко ме е яд сега, че ще съм толкова близо до морето и ще влизам до колене..., но пусти страх. Догодина Simple Smile

# 220
Здравейте момичета,

Бях на преглед в четвъртък, тогава бях 25г.с.+0. Бебка е 850 грама, много активна Simple Smile Шийката ми я гледа докторът с коремен ехограф, та всичко беше наред и разреши да ходим на море. В момента пиша от летището (полетът е кратък, 1:30 мин).
Не го питах за плуване, малко ме е яд сега, че ще съм толкова близо до морето и ще влизам до колене..., но пусти страх. Догодина Simple Smile

Весело изкарване! Simple Smile Аз вчера попитах моя лекар за море. Каза ни следното: "Много бактерии и вредно слънце!" Даже спомена Слънчев бряг и Равда, че са много мръсни. Хах Със сигурност има значение  дестинацията, но една година без плуване ще изтърпим. Тъй че краката най-добре ще усетят морската вода... Wink

# 221
Здравейте, момичета!
Аз съм в 24г.с.+3 дни и термина ми е за 03.10.,но понеже ще съм секцио смятам, че мястото ми е при вас😁
Аз почти не усетих, че съм бременна, което от една страна не е много добре, защото така и не успях да спра цигарите 😪
Установиха ми гестационен диабет още в 13г.с. и за съжаление диетата не помогна, така че съм на инсулин. Слава Богу бебка е добре, на последният преглед миналата седмица вървеше с 10 дни напред и водите ми бяха в горна граница,но захарта ми скочи изведнъж и трябваше да преизчислим дозите инсулин, така че би трябвало вече всичко да е наред.
Аз си ходя на кола маска, козметиката ми е изключително внимателна.
До преди месец и аз се тръшках за море, но сега категорично се разубедих в тези жеги няма да издържа.
Относно свекито-аз с нея проблеми нямам, повече ме притеснява майка ми, че тя от сега ми нарежда по телефона, представям си после какво ще е. Мисля, че най-големия ми кошмар ще бъде докато се изнесат всички роднини от вкъщи.
Извинявам се за дългия пост.

# 222
Днес цял ден бебка е много активна.. и то върху пикучния ми мехур. През 15 мин имам чувството, че ми се ходи до тоалетна.. отивам и хоп - лъжливо усещане за пишкане.
Днес докато се къпах и я усещах много силно, как мята крачета..
Вече трудно си виждам краката от големия корем..
Трудно спя, нервна съм постоянно.. и не искам да общувам с никой. Даже казах на ММ, че след септември ще се върне предишната му жена.. 🤫🤭😅

# 223
Това със спането и за мен започна да се превръща в много голям проблем. Поне спях до късно сутрин, а от скоро заспивам към 2ч през нощта и в 8ч съм готова будна. Много е неприятно, но аз лежа през голяма част от времето може би затова не мога да спя. Не се изморявам явно.

# 224
Beni2017, радвам се, че те виждам в тази тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт