СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 067
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, как е активността на вашите бебоци в последните дни? Аз съм в 30 г.с. и напоследък понамаляха движенията.

# 226
  • Sofia
При мен настава все по-голяма лудница, но само когато съм отпусната за известно време. Ако се движа рядко я усещам. Но пък аз съм в по-ранна седмица - 27-ма.

# 227
Аз постоянно съм в движение и може би затова не усещам много много Simple Smile

# 228
Аз съм 27 + 5. Прави ми впечатление, че движенията станаха едни такива по-мазни и плавни. И съответно са по-незабележими. Понякога си има и от редовните резки ритници (особено вечер), но плавните движения по-скоро ги виждам отколкото да ги усещам супер много.

# 229
Моята бебка е като шило в торба, имам чувството, че си търси пролука да излезе Grinning Не се спира изобщо, не признава ден или нощ, постоянно ме боксира и се намества нещо. Не знам като й отеснее пространството какво ще прави... Animal Hatching Chick

# 230
Здравейте,мамиии....имам един въпрос в кой седмици мерят шийката или на всеки преглед се прави с вагинален ехограф?

# 231
На мен ми я мери всеки път, но през корема.

# 232
На мен ми я мери всеки път, но през корема.

На мен по същия начин

# 233
И на мен ми я мерят всеки път, но вагинално.

# 234
И на мен всеки път, с вагинален ехограф, отделно от това на всяка ФМ ми я мерят и през корема.

# 235
На мен само 1 са ми я мериши, в 21 г.с. когато ми беше ФМ, вагинално. АГ каза, че другия път ще я измерим пак, когато ще бъда 29 г.с., сега понеже е 36 мм и нямало нужда, всичко изглеждало добре.
Веднъж ми направиха и преглед с ръка дали имам разкротие, защото бях в болница с чести контракции.

# 236
  • София
Бяхме на море и ми се отрази супер на отоците. Колкото до корема - догодина ще го пека, а сега бях с цял бански. Според мен плуването е супер полезно по време на бременност. Както винаги на плаж бяхме до обяд и след 5 часа вечер, намазани с 50-ти фактор и под чадър или във водата. Ако можеше да не се връщам в града, нямаше да я усетя тази бременност - толкова леко ми беше от водата.

# 237
  • Стара Загора
Ние сме планували да сме на море като ми започне 45 дневния болничен. Направихме преди 1-2 седмици едно плажче, но беше само за събота и неделя. И аз толкова добре се чувствах във водата, не ми се тръгваше. Честно казано предпочитам да отскачам до морето за ден-два, отколкото да посещавам басейни.

# 238
  • София
Здравейте момичета.
Ние направихме резервация за море за първата седмица на юли. И аз предполагам, че ще ми се отрази добре - ще си стоя на сянка и ще си почивам Simple Smile

# 239
И ние ще ходим на море, даже 2 пъти. В началото и в края на юли. Надявам се да ми се отрази добре. Август би ме било страх да съм толкова далеч от София само защото тогава ще съм в осмия месец.

Общи условия

Активация на акаунт