СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 845
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Ех, миналата година по това време вече се чакаха резултати и хората започнаха да изтрезняват, а ние трябва да се мъчим с бЕлото още месец.
Не, че нещо, ама след изпитите започна истинското пиянство! Joy
И аз така съм го планирала! Bowtie

П.П. Само да не е от мъка.. No Mouth

# 136
Да се запиша и аз. В училище цяла седмица класни. В един ден по български и по математика. Детето ми просто изгърмя - не се сеща елементарни неща. Успех на всички! Времено е за червено май.

# 137
  • София
Да се запиша и аз. В училище цяла седмица класни. В един ден по български и по математика. Детето ми просто изгърмя - не се сеща елементарни неща. Успех на всички! Времено е за червено май.

Никой не чете нормативни актове, братче! Unamused
"Чл. 20. (1) Контролните и класните работи се провеждат по график при спазване на следните изисквания:

1. за една и съща паралелка не може да се провежда повече от една класна или една контролна работа в един учебен ден;"

# 138
  • Sofia
Точно и аз исках да се изкажа, че не може две класни в един ден според наредбата Hands Point Up

Мноооого благодаря за картите Kissing Face

Слънчевата, като дойде време за желанията, да споделиш все пак конкретния опит Sparkling Heart Да не объркаме нещо.

# 139
  • София
Четем, sanaka, четем, но миналата година като повдигнах въпроса порязаха синковеца, че е с много познаваща нормативната уредба майка Imp

# 140
  • София
Не говоря за вас, а за учебните заведения, които са директни адресати на конкретния нормативен акт. Smirk

# 141
Скрит текст:

Да се смея ли или да плача не знам. По история набора трябва да интервюира по -  възрастен роднина свидетел на събитията.

# 142
  • София
"С колко декара земя вашето семейство влезе в ТКЗС" JoyJoy
Няма ли въпрос дали сте си върнали земята след 10/11? Joy

# 143
  • Sofia
На моя син този период му изглежда като каменната ера. Онзи ден му обяснявам, че с баща му сме очевидци и засегнати от кризата (купони, митинги, режим на тока, празните магазини в студентски град и липсата на вода)...

# 144
Нямам нерви покрай НВО да се разправям с каква цел е дадено това на децата.

# 145
На моя син този период му изглежда като каменната ера. Онзи ден му обяснявам, че с баща му сме очевидци и засегнати от кризата (купони, митинги, режим на тока, празните магазини в студентски град и липсата на вода)...
Това е добре, малкият ми син беше убеден, че съм живяла по времето на динозаврите. Остана много разочарован.

# 146
Този тест е като изваден от папките на ДС от едно време. Смях - направо издирват тези, които тогава са се измъкнали. За наредбата и аз знам, но всеки път когато се обадя правят детето на нищо и сега се спотайвам и си злобея тайно. Малко остана, надяваме се на по - добро.Flowers Four Leaf Clover Освен класните са им раздали и проекти по всичко за дооформяне на оценките. Не ги понасям повече - във всяко решение съзирам желание да вреда и тормоз над децата, и то от хора, които почти нищо не им дадоха.

# 147
Какво имаш предвид под 'статистически къде са по-високите резултати' - под 'къде' визираш 'кой град', кое 'училище', коя 'гимназия'?
Това, което аз направих като извод от миналогодишната статистика е, че около 2 пъти повече момичета имат 90 + по БЕЛ. T.e. доста повече момичета са 'отлични' по лингвистика от момчета.
Направила съм си грешен извод за математиката, там са близки стойностите.

От мин. година: 158 бр. оценки над 90 т. по мат. спрямо 54 оценки над 90 т. по БЕЛ -  момчета София-град.
Момичета: 207 над 90 т. по мат. и 223 над 90 т. по БЕЛ.
Т.е. около 4 пъти повече отлични оценки по БЕЛ за момичета.

От което следва само, че момичетата изкарват доста по-висок бал поради по-доброто езиково развитие, нищо повече не си съставих като извод.

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 17:40 от Анонимен

# 148
Специални благодарности на Mrs Jan!

# 149
  • София
Скрит текст:

Да се смея ли или да плача не знам. По история набора трябва да интервюира по -  възрастен роднина свидетел на събитията.

Велико е това! Joy ВЕрно е като въпросник на ДС. Любимият въпрос ми е: "По какъв начин е извършено кооперирането във вашето населено място - доброволно или насилствено?" Да вдигне ръка този, който се е кооперирал доброволно! Joy Обаче признавам, че е задача с повишена трудност - да намериш жив свидетел на събитията през 1947, който освен това да си спомня кога си е купил първия черно-бял телевизор и каква марка е бил, не е шега работа. Joy Много Акутил трябва за това, много!

Общи условия

Активация на акаунт