СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 865
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Аз съм още по зле-дори и декодерите на телевизорите съм откачила.Обещан е от дядо геймърски компютър нов,че стария не ставал вече,но само ако влезе на първо желание в мечтаното училице.

# 241
Ох, олекна ми като ви чета...аз, че съм строга, строга съм, но си мислех,че само ние заключваме компютъра, но сме му оставили телефона...точно с цел да не губи контакт със „света около него”- много информация дори за учебния процес св пише в социалните мрежи, но особено след последните му „злоупотреби” с игри, в които го хванах си мисля, че трябваше и от него да го лишим Thinking но се притеснявах да не се озлоби допълнително..
Иначе какво ли не сме обещали...но май мързелът е по-силен..Unamused

# 242
  • София
Mrs.Jan благодарности за розовите карти.Така и не успях да ги намеря,поне ги разпечатах с добро качество.

# 243
  • София

Иначе баба е обещала екскурзия до Виена, а от мен се иска да върна дистанционните на X-box-а, да махна паролите на компютрите, да деинсталирам приложението за родителски контрол на телефона и да спра да си нося дистанционното за телевизора в чантата.

Ох, беее, стига сте ме страхували! Scream И дистанционното в чантата си ли трябва да нося, когато малкия стане 7-ми клас? 'Ми, ние имаме 6 телевизора - трябва да си купя раница! Joy
Аз бях прибрала зарядното на лаптопа в офиса, че е големичко... Joy

# 244
  • Sofia
О да, за малко да забравя, Mrs.Jan, огромна благодарност за положения труд!!! Kissing Face Всичко се вижда и чете прекрасно. Ще ни свършват чудесна работа!!!

# 245
  • някъде ... тук ...
Нищо не съм обещавала, прибирала, крила и спирала. По принцип нямаме плейстейшъни и подобни игри. Най-много на компютъра да поиграе малко майнкрафт или фифа. Получи за рд една игра за РС от приятелче, но има проблем с кода и така и не е подкарана. Чакаме отговор от фирмата-производител. Купи си ново колело сам, със събирани пари от година насам.
Общо взето само за зяпане на клипчетата от тубата мрънкам и го тормозя да ги намали.
Но е и доста зает с тренировки и не му остава много време за игра.
Отделно се е амбицирал да изкара достатъчно точки на матурата по мат и да го изпитат по физика за 6 за срока.
Та, ще си ходи на училище Simple Smile

Картите ги получих днес и утре ще му ги връча, че днес сме на театър.

# 246
  • София
Кучета, котки, графични таблети, лаптопи, плейстейшъни, кичури, мелби ,колела, екскурзии в чужбина за награда... Хора, свободна съм на 19.06 - да заместя някое дете, какво ще кажете.. Да видим обаче възрастта и габаритите как да скрия. Че акълът ми иначе е като на децата, ще ме зарадват горните награди (повечето) тоест Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 15:50 от пенсионирана русалка

# 247
  • Бг-мама
 пенсионирана русалка , заплювам си те!
Валентин е 36 кг , оправяй се как ще се дигизираш. hahaha hahaha

# 248
  • Варна
Аз не съм заключвала нищо, то не й остава време за чат и гледане на тв. Още сме на Дисни Wink една серия от нещо по обяд, и една вечер. Ляга в 9,30, 5-10 мин с инстаграма, и е заспала. Това лято й предстоят доста неща, заслужаващи награди, веднъж повдигнахме темата, но я отложихме поне за след НВО. Най-голямата й награда ще е баща й да си дойде по-рано от очакваното и да успеем да отидем някъде за повече от 3 дни Simple Smile Куче имаме от две години, има нужда от нов телефон, нещо дисплея на текущия взе да сдава багажа, а вече го правихме 2 пъти. Тя не си пада по технологични джаджи, дрехи така или иначе са й нужни, не се вълнува от гримове, чанти и подобни, така че все още не сме се спрели на нищо.

# 249
  • София
Аз за 17.06 търся човек. Ако някой нещо да казва. Ще му купя и куче, и котка. Само да не са ми в къщата. Simple Smile

И аз нищо не крих, заключвах, конфискувах. Има си глава на раменете съм й казала и да си му мисли сама. От нея зависи и си е за нея. Има си и нужда от малко разтоварване и да мисли за друго, а не само за учене и матури. Затова не забранявам нито телефон, нито игра, когато е умерено.

# 250
И аз нищо не съм й отнемала, тя има повече изисквания и очаквания за себе си отколкото ние и сама се контролира, организира и гони целите си. Телевизия вкъщи не се гледа в истинския смисъл на думата, ползваме телевизора повече като екран (гледаме много филми заедно, основно класики). Има собствен лаптоп, получи го за рождения си ден, гледа и на него филми сама (като се съветва с нас, последно напр. искаше филми за Хитлер и изгледа доста, най-много я развълнува The Boy in the Striped Pyjamas), също някакви сериали, които тя си следи и други неща, вкл. и учи с него. На X-box-а понякога с брат си играе, но е рядко и повече игри, които не са с джой стик, така че не съм против да се раздвижи и разсея малко. С телефона не виждам да прекалява. Всяка вечер обаче преди заспиване си чете на електронния четец, посъветвах я да не го прави поне сега последните месеци, за да се наспива хубаво, защото често се увлича и чете до много късно, но продължава. Просто на нея си й е ритуал от малка така да заспива, а през деня няма време за четене, прочела е от януари до сега 18 книги, като повечето са със значителен обем от над 500 стр. (знам защото има профил в Goodreads, ако има и други деца в темата, които го ползват, може да се сприятелят). Т.е. от нищо не мисля, че се е лишила, за добро или лошо, а дали достатъчно се е самоограничавала ще разберем скоро. Simple Smile

Нашата награда трябваше да е концертът на Ед Шийрън, но не успяхме да запазим изненадата в тайна. Хвана ни още в началото на годината като буквахме хотела и се досети сама. Не можеше да повярва, много се израдва. Казах й, че ако не се справи на изпитите ще заведем брат й вместо нея, но се шегувах, разбира се, тя също го знаеше. При всички щеше да получи пътуването, просто ме е яд, че разбра, защото изненадата щеше да е по-голяма. А и по принцип не мисля, че щеше да очаква някакво възнаграждение, нито пък си е искала. Тъй като за нея самата най-голяма награда ще бъде да влезе там, където мечтае!

Mrs.Jan, благодаря и за розовите!! Ще минем и тях днес, сините много бързо ги опатка вчера - всички наведнъж, само с една грешка на цитат от "Стани, стани, юнак балкански".

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 16:21 от Сиси ♥♥

# 251
  • София
Никакви награди не съм обещавала и никакви вещи не съм отнемала. Каквото свърши на матурите - за него си е. Скъсва ми нервите с висенето на телефона и не спирам да се заканвам да счупя рутера (правила съм го два пъти в пристъп на ярост Frowning1), но това си е постоянен повод за разправии и няма никаква връзка с матурите.

# 252
  • Sofia
Нямаме обещани награди, не съм се сещала.
Избра си да ходи на два лагера, може да ги пишем за награди Grinning

Ползва телефон и лаптоп, не съм ограничавала. Е, дудна периодично  Grinning

# 253
  • София
Аз за 17.06 търся човек. Ако някой нещо да казва. Ще му купя и куче, и котка. Само да не са ми в къщата. Simple Smile

Да ти пратя осмокласничката? 91т. устройват ли те? Joy Но без кучета и котки, моля. Харесала си е едни платнени галоши на Balenciaga за 600 евро с ДДС. Joy По-грозни галоши не съм виждала. Казах й, че мога да й ги принтирам цветно и да рамкирам снимката - да си ги гледа. Smiling Imp  Ама, ако те влече...

На девойките и аз нищо не съм спирала и отнемала, но като чета мъжките майки и ми настръхва косата. Ауу, сега се сетих, че отнемането на дистанционните няма да свърши работа. Телевизорите се включват и без дистанционно - ще трябва тях да помъкна на гръб. Joy

# 254
  • София - Младост 1А

......
На девойките и аз нищо не съм спирала и отнемала, но като чета мъжките майки и ми настръхва косата. Ауу, сега се сетих, че отнемането на дистанционните няма да свърши работа. Телевизорите се включват и без дистанционно - ще трябва тях да помъкна на гръб. Joy

Аз взимам дистанционното и на телевизора и на приемника за кабелната. Ако му е толкова зор, ще намери начин, но ще го затрудня.
Проблема при него е, че се заплесва. Ако съм сигурна, че ще погледа или поиграе 1 час и след това ще учи, хич няма да си давам зор. Но той хваща някое предаване по Дискавъри и приключва всичко. Говорим след това, кима с глава, разбира, обещава... но дяволчето на рамото му пее непрекъснато, че ученето може да почака, че време има... и така.

Общи условия

Активация на акаунт