СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 711
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Червено е

# 556
  • София
Хъм, през телефона ми излизат червени, а през лаптопа  - черни. Явно е черно-бял. Joy А на старата версия ми излизат сини. Neutral Face

ПП. Опаткахме две страници в червени точки и играчки 18+. Тази тема няма да изкара до 17-ти. Joy

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 22:22 от sanaka

# 557
Това как да го разбирам, означава, че работите от София се проверяват от учители от София, така ли? Защото до този момент се знаеше, че работа може да се проверява от учител от друг регион на България
Според   Правилата  учители от региона проверяват работи на ученици от региона. Затуй "Засекретяването се осъществява по региони, като в заповедта на началника на РУО София-град се посочва конкретния регион, за който отговаря всеки от членовете" (на КЗРИР). Пак от Правилата.

# 558
То бЕлото така действа: един вижда червено, друг - черно, синичко...... Скоро всичко ще си кажем!

# 559
  • София
Момичета 😂
Наздраве и от мен. И череши си имам даже. И гледам Киану 😍
Успех утре на всички на изпита!

# 560
  • София
Аз сигурно щот не съм на бЕло и на лаптопа, и на телефона нямам червеничко, само големи черни точки.

# 561
Не искам да скандализирам аудиторията, но точките са две и са оранжеви.

# 562
  • София
Леле за една гъба какви големи червени точки ни е турила Фран. Даже 2. Joy
Съвсем като изкукаме другата седмица, трябва да ни затворят темата направо.Joy

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 07:53 от jenap

# 563
  • някъде ... тук ...
И ние сме на Киану Simple Smile
Аз - на бЕло, другите - на бира. Само седмокласникът - на вода Simple Smile
Чудех се какви са тия точки, но прочетох Grinning Червени са си при мен.

Дреб е по-добре с резултата от предните пробни по Мат. Не е толкова, колкото ги беше сметнал по ключа, но става.

Успех на децата утре!

# 564
  • София
На коя програма е Киану? Аз съм си на червено и точките са ми червени ...и гъбата много ми харесва и повече ще ме успокои Blush

# 565
  • София
Цяла тема трябваше да изчета за да разбера,какви са тези червени точки.
Късмет утре на кандидат-прогресивните деца!

# 566
  • София
Червена е точката Simple Smile
Успех на децата утре и наздраве от мен с едно узо Simple Smile

# 567
  • някъде ... тук ...
Бъни, бтв синема беше

# 568
След Киану, децата, които не спят, могат да се подготвят за осми клас - симпатичният Шекспир Joy

# 569
По повод по- ниските резултати в СМГ по БЕЛ, взех да си мисля- тези да не си знаят децата и да им завишават техните точки, пък другите да ни порязаха😀😅

Доста отдавна се оплаквам от това. Учителката ни по БЕЛ е категорична, че е така, до степен, че още средата на май ни забрани да ходим на пробни. За грешките и неточностите по тестовете не ми се отваря тема изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт