СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 816
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Моята реши, чеще си ходи на училище последната седмица. Всички щели да си ходят и така. Но всички в класа били убедени, че 18-ти е неучебен ден и убеждавали и учителите, които ги гледали недоверчиво. Накрая ме пита мен като последна инстанция Simple Smile
Специално седмокласниците би трябвало да ги поосвободят. Или поне да ги оставят да си говорят в часовете. И да учат, всичко ще е под лайтмотива за вчерашния изпит и колко са готови за утрешния. Не вярвам да ги мъчат с материал. Аз, обаче, съм непоправим оптимист!

И моят не вярвам да успея да го убедя да не ходи на училище. Не пропуска ден, какво ще прави той, ако не ходи на училище, там аверите, момичета, как? Изобщо не ми минава през ума да го споменавам. Нека си вървят нормално нещата, без нищо извънредно.

# 196
Боже полудяхме с тези карти.Снощи дребния който е на 4г.ми вика,,Давай картите на бати да видиш как знам,,мили-неграги''и ,,заточенците""

# 197
  • Варна
Да се включа с малко информация за Варна. Ходих до Пета гимназия да разпитвам за трети и четвърти профил. Имат посочени такива само за някои паралелки и то май само математика и инф. технологии.

Та от учебен отдел ми казаха, че ако се влезе в паралелка с посочени профили, то те задължително остават такива. За паралелките, където няма трети и четвърти, те ще се избират на по-късен етап. Увериха ме, че ще имат както биология и химия, така и БЕЛ и история.

# 198
Днес учител с 20г опит даде съвет на нас майките няколко дни преди изпита децата активно да почиват. Минимум няколко дни нищо да не учили? Аз имам мнение по въпроса, но да не го налагам, вие какво мислите за този съвет?
Планирала съм го вече, написах по-напред. От петък сме на почивка три дни, до неделя, във вторник също смятам, че ще почива. Обмислям някакъв дребен преговор, ще го мисля и аз последните дни как и що. Винаги съм си мечтала така да си организирам и собствените изпити, все нещо ставаше и не успявах, но сега с детето вече се получи. А, и получих подкрепа за идеята си от една майка от темата на АК.
Чак сега смогнах да прочета анкетата от часа по история. Готина е, да. Има и смешни въпроси, определено, но почти нищо излишно.
Мен ме напънаха с много работа. За набора не знам, но на мен ще ми излезе през носа подготовката му, бях седмица отпуск, сега за една седмица трябва да отметна работа за две.

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 11:11 от Анонимен

# 199
Много тъпо ако на 18-ти са на училище. Какво толкова ще научат в този ден?
Освен да си полафят какво било вчера и какво ще бъде утре Simple Smile

Ама през техните очи може да е жизненоважно точно тогава да отидат на училище, знам ли Grinning

# 200
  • София
Здравейте момичета, от известно време ви чета, като мама на бъдеща седмокласничка се вълнувам още от сега, преди 7 години минах по този път с каката, догодина ме очаква същото. Пожелам успех на децата и нека всяко намери най-подходящото училище.
Пиша с една молба, когато минат изпитите, ако някой реши да продава картите, моля да се свърже на лични с мен, защото от сега ме зарибихте и мен.

# 201
На 18 може да е ала, бала, а може някой точно тогава да "оформя". При нас никак не е изключено. Не трябваше да остават така нещата "всяка коза за свой крак". Можеше да се обяви официалноэза неучебен ден. За предишните набори поне го ибявяваха за "спортен празник", сега за първи път ще е учебен. Тема за размисъл заэбъдещите 7 класници

# 202
  • София
Момичета, огромно благодаря за труда ви по картите Flowers Bouquet, страхотни сте.
За бъдещата тема, само да сме здрави и мен бройте с второкласничка.

# 203
Ако има квоти,баловете за момчета са по-ниски от тези за девойки.
Реално това означава,че максималният бал,който може да бъде достигнат е 489 при 100 точки на двата изпита.
Няма ли шанс да се пребори за 6 по БЕЛ?

Правим всичко, което е нужно, но то понякога е трудно да преборим и създаденото мнение на госпожата

# 204
Огромни благодарности на Дидева за баловете от РУО-Пловдив Simple Smile
На 18-ти дори имат тест по английски, който при всички молби на децата няма да бъде отложен, защото датата била утвърдена от Директорката. А нашата Директорка държи всички учители, деца и родители за заложници.

# 205
  • нейде там, където ....
При нас класните минаха, почнаха от единия край изходните нива.

Търся си компания за събота, по време на състезанието, ще има ли и други майки в района?

# 206
Забравих да ви споделя най-важното от вчерашния ден.
Синът ми няма плейстейшън. Бях обещала, при изкарване на висок бал и влизане в 'елитна' гимназия - да получи. Питам го аз, помислил ли си е, какво иска да получи, ако успее... Да, помислил си. Аз съм била споменала по някое време, че бих му подарила за някакъв повод въпросното нещо. Пък започна да върти и да суче, щял да ми каже в другата стая, да не били слушали баща му и сестра му, пък едни молби, кандърми, докато изплюе камъчето. Искал Куче.

# 207
  • София
Косите на Вероника, същото желание има и моята дъщеря. Само че котка. Много иска. Отдавна разбра, че с куче няма да я огрее и сега ме врънка много сериозно. Ама ако изкарала 100т дали съм щяла да размисля, ама еди какво си ако направела тогава дали можело. Въпреки че намирам желанието й за много сладко, сме решили отдавна с  баща им, че не искаме домашни любимци вкъщи. Не че не ги обичаме, напротив, но си имаме други съображения, които многократно са обсъждани и дискутирани с децата. Но мине се, не мине се и темата е отново на дневен ред.

# 208
  • София
Косите на Вероника, накрая с плейстейшън и куче Joy Аз така се оказа, че съм обещала освен костюм на Зелда за косплей, също така уроци по японски и розови кичури на косата, а с баща си се била пазарила за нов графичен таблет. Мотивирано е детето Grinning

# 209
  • София - Младост 1А
При нас класните минаха, почнаха от единия край изходните нива.

Търся си компания за събота, по време на състезанието, ще има ли и други майки в района?

Ще има. Да изпратя телефон на лични?

Общи условия

Активация на акаунт