СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 819
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Пиша с една молба, когато минат изпитите, ако някой реши да продава картите, моля да се свърже на лични с мен, защото от сега ме зарибихте и мен.
Те щом ги преиздадоха по новата програма сега, ще ги преиздадат наново другата година  с включени произведенията от 6 клас.

# 211
Здравейте,нека новата тема е изписана само с хубави неща.Госпожицата ги преместиха първа смяна.Минаха класните,сега чакаме резултатите.Оформят ги в момента,контролни,писмени изпитвания,презентации.Утре ще имат втора пробна матура по математика.И аз ще я освободя от училище,ще ходи само в часовете по БЕЛ и математика.Преговора продължава,картите ги разиграваме.И на мен ми препоръчаха 2-3 дни преди НВО да почива,да е сред природата,просто да не мисли за училище.Днес е родителската среща,първо ще е обща и после по класове.Ще давате ли на децата часовници? Мисля да и взема за да си следи времето.

# 212
  • София
При нас класните минаха, почнаха от единия край изходните нива.

Търся си компания за събота, по време на състезанието, ще има ли и други майки в района?

Ще има. Да изпратя телефон на лични?
И аз в тоя кюп. Има едно кафе наблизо до сградата, нещо с домашна лимонада и фрешове. Аз ще вися там. Jd , ти за физиката и за химията ли ще чакаш? Аз съм само за физиката.

# 213
И Тони искаше куче.. Получих обяснително писмо на тема "Защо е добре за нашето семейство да имаме куче"... Като следват 2 страници разсъждения..
Идеята ми беше да го получи след класиранията.. Но на Коледа се сдобихме с бебочка-булдочка и вече половин година гордо и отговорно я разжожда Simple Smile
Не съжалявам за което... А алтернативата беше плейстейшън.. За което съм тотално НЕ.

# 214
  • София
И аз ще водя щерката за химията. Мислех да я оставя и да се прибера до вкъщи, но ако има някой по кафетата наоколо, мога да се присъединя.

# 215
  • София
И розовко, но не само за девойки.
Познай кой герой говори

Скрит текст:

# 216
  • нейде там, където ....
При нас класните минаха, почнаха от единия край изходните нива.

Търся си компания за събота, по време на състезанието, ще има ли и други майки в района?

Ще има. Да изпратя телефон на лични?
И аз в тоя кюп. Има едно кафе наблизо до сградата, нещо с домашна лимонада и фрешове. Аз ще вися там. Jd , ти за физиката и за химията ли ще чакаш? Аз съм само за физиката.

За всичките съм в района, само биологията е малко под въпрос. Най-близкото кафе май е "Fratelli", били сме там с часове по време на състезания, без да ни припират да си тръгваме.

# 217
Малко интересности с информация за проверяването Simple Smile

https://uchiteli.bg/news/tazi-godina-vsqka-izpitna-rabota-po-nvo … ualen-barkod/5032

където си намерих и отговор на питанката дали може да се пише върху листа със задачите.. може:

Много е важно учениците да знаят също, че могат да работят и върху изпитните материали, но те не се проверяват. Оценката им ще зависи от това какво е вписано в листовете, свитъците за отговори и черновата.

# 218
  • София
Ние като имаме и куче, и кичури, с какво да я подмамя? newsm78

Mrs Jan, Kissing Heart

Аз мога да пия кафе по време на биологията.

# 219
  • София - Младост 1А
Спунк, аз също съм от сутринта. Надявам се да паркирам някъде близо до училището и ще търся някъде кафе, докато чакам.

# 220
  • София
Моя син е сутринта на последния пробен в Милениум, но от 13.00 е на химията. И аз мога да дойда при вас.

# 221
Ааааа, почти ме хвана яд, че моята хубавица не я влече Прогресивното, за да пия едно кафе с вас! Kissing Face

# 222
  • София
И аз съм в събота на линия, но само за химия. Има си приоритети младежа Ill и не пожела да се явяво по нищо друго. Вярно е, че се е подготвял само за това. Аз и не настоявам. Съвсем се изтощихме и двамата.

В кюпа с картите Simple Smile съм и аз, от " сторето" за 2 дни ги получих. По новата програма са. Ще ги почнем от понеделник. До тогова физически не ни остава време - химия, уроци БЕЛ и Мат.

Чудя се, дали да го освобождавам преди изпитите. Не е оформен още по много предмети, та предполагам най-много 2-3 дни и със сигурност на 18-ти.

От септември скрих "Плейстейшъна" та едната мотивация е, че ще го върна на 20-ти Simple Smile, пазари се за лаптоп, но .....
трябва мноооого да се постарае на изпитите Imp

# 223
Косите на Вероника, накрая с плейстейшън и куче Joy Аз така се оказа, че съм обещала освен костюм на Зелда за косплей, също така уроци по японски и розови кичури на косата, а с баща си се била пазарила за нов графичен таблет. Мотивирано е детето Grinning
Тъкмо щах да кажа, че биете по точки, и се сетих, че баща му е обещал БМХ, а вуйчо му - екскурзия в Париж /френската целим/ Wink
Котка имаме, взехме преди 3 години, зимата взехме и морско свинче на малката ... Котката беше компромисен вариант - вместо куче /хаха/. Говорих скоро с позната, която на около 11-12 годишен е взела куче и е много доволна, гледал си го почти изцяло той - способни са на това.

# 224
  • Разпиляна във въображението
Преди време й купих речника за Кей поп. Не й го дадох уж за стимул. В крайна сметка решихме да й го подарим за деня на детето, но така сме го скрили, че не можем да го намерим Simple Smile Иначе блокирахме музикалните канали, телефонът й е взет... направо луда работа. Искам вече да е след две седмици и каквото е станало това е.

Общи условия

Активация на акаунт