СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 858
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ааааа, почти ме хвана яд, че моята хубавица не я влече Прогресивното, за да пия едно кафе с вас! Kissing Face
Ние без децата ще пием кафе, така че можеш да дойдеш. Stuck Out Tongue Winking Eye
А за географията може вече и на бЕло да сме.

# 226
  • София
И аз съм за химията налице. Бих се присъединила към вас Simple Smile

# 227
Да споделя през миналия век и вероятно преди повечето от вас да са родени, с какво ме примами майка ми въобще да се явя на изпит. По това време беше отделно явяване на специален изпит, пак бел и мат и то когато ваканцията е почнала. Та, наградата беше... Да ме заведат след втория изпшт да ям мелба-невиждано чудо дотогава...

Синът ми пък иска колело, няма подходащо след умалялото, но от години не кара

# 228
И Тони искаше куче.. Получих обяснително писмо на тема "Защо е добре за нашето семейство да имаме куче"... Като следват 2 страници разсъждения..
Идеята ми беше да го получи след класиранията.. Но на Коледа се сдобихме с бебочка-булдочка и вече половин година гордо и отговорно я разжожда Simple Smile
Не съжалявам за което... А алтернативата беше плейстейшън.. За което съм тотално НЕ.
О, да се успокоя, че не сме единствените, които нямаме. Вече си мислех, че никога няма да се запозная с друг такъв човек.
Моят син без подкуп не знам дали би отворил учебник. Ама така е и в живота, кой би отишъл на работа за без пари Wink

# 229
  • София
Ние сме изчерпани на тема подаръци, даже имаме проблем, защото набора има РД на 21.06 и нямаме подарък..
Лаптопа му изгоря след нова година, без телефон е. Технологии са разрешени само 1-2 пъти седмично. Куче и две котки - налични. Графичен таблет - също, но не го е ползвал от Коледа - предпочита да ползва настолният компютър за игри. Даваме му захранващия кабел, когато му разрешим да играе и съответно трябва да го върне след това. Обещала съм по-хубав смарт телефон, ако се класира в СМГ, а това е малко вероятно. А ММ му е обещал да го остави да играе едно денонощие и повече -колкото може, след завършване на годината.

# 230
  • София - Младост 1А
Аз пък наградата вече я "сервирах". Нямаше как, беше свързана с конкретна дата. Мечтата му от няколко години - да отиде на парада за 9 май в Москва. Сега трябва да работи още по-здраво, защото беше едно невероятно пътуване и преживяване.

Иначе баба е обещала екскурзия до Виена, а от мен се иска да върна дистанционните на X-box-а, да махна паролите на компютрите, да деинсталирам приложението за родителски контрол на телефона и да спра да си нося дистанционното за телевизора в чантата.

# 231
  • София

Иначе блокирахме музикалните канали, телефонът й е взет... направо луда работа. Искам вече да е след две седмици и каквото е станало това е.

Толкова много искахме с ММ да му вземем телефона / това е най-болната тема вкъщи / та дори и за ден - два, но той изпада в такава яка истерия, че е ужас. Страшно е направо. Няколко пъти пробвахме,  не стана и се отказахме. Ще вземе да направи някоя глупост и не посмяхме. Кара го яваш, яваш и все повтаря " не мога да уча 24х7" буквално така ми казва и приключва темата Frowning1

# 232
  • София
Аз пък наградата вече я "сервирах". Нямаше как, беше свързана с конкретна дата. Мечтата му от няколко години - да отиде на парада за 9 май в Москва. Сега трябва да работи още по-здраво, защото беше едно невероятно пътуване и преживяване. ...
За такава награда и аз се явявам на НВО.

# 233
Аз пък наградата вече я "сервирах". Нямаше как, беше свързана с конкретна дата. Мечтата му от няколко години - да отиде на парада за 9 май в Москва. Сега трябва да работи още по-здраво, защото беше едно невероятно пътуване и преживяване.

Е, тука ме прониза в сърцето! Била съм в Москва, но не и на парада. Замислила съм догодина, живот и здраве, ексурзия до Москва и или Питер. Било е уникално изживяване, моля, ако имаш време, сподели на лични!

# 234
Всичката електроника е събрана и се ползва само за да си пише домашните по програмиране.
Награда, ако влезе по план А е телефон, но едва ли какъвто иска. Тук факторът е лиготия, но ще се въздържа Simple Smile
План Б сам по себе си е награда хахаха

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 15:27 от duhi_puhi

# 235

Ние за материални награди не сме говорили. Достатъчно е мотивирана, страшно много иска да влезе по първо желание в желаното училище.
Аз обаче знам как ще я зарадвам ( дано успее), но си трая.

# 236
  • София

Иначе баба е обещала екскурзия до Виена, а от мен се иска да върна дистанционните на X-box-а, да махна паролите на компютрите, да деинсталирам приложението за родителски контрол на телефона и да спра да си нося дистанционното за телевизора в чантата.

Ох, беее, стига сте ме страхували! Scream И дистанционното в чантата си ли трябва да нося, когато малкия стане 7-ми клас? 'Ми, ние имаме 6 телевизора - трябва да си купя раница! Joy

# 237
  • Разпиляна във въображението
Засега сме спрели само няколко канала. Но дори и дистанционните да са в мен това няма да й попречи да не прави нищо Simple Smile Сега обаче съм я засилила на втора среща с консултант за кариера и е отишла.

# 238
  • София
Ох, беее, стига сте ме страхували! Scream И дистанционното в чантата си ли трябва да нося, когато малкия стане 7-ми клас? 'Ми, ние имаме 6 телевизора - трябва да си купя раница! Joy
Ами образУванието иска жертви. В случая - елегантността ти.

# 239
  • Sofia
При нас няма обещания. Един-два пъти ме попита какво ще получи, ако успее, но така и не конкретизирахме. Досега нищо не му е отказвано нито забранявано, само за куче няма да ГИ огрее.

Тези нашите учители са наблъскали няколко изходни следващата седмица. Мисля да го закарам само за класното по математика. Дали ще има проблем с тези изходни, нали може да ги направи сам след това ?!

Общи условия

Активация на акаунт