СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 831
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • нейде там, където ....
Русалке, благодаря! И за стиховете, и за задачите. Почти се разпознах - стара пушка съм, а се притеснявам повече. Но пък не съм крила ни техника, ни нищо.

Последно - как се разбираме за кафето в събота, jd?
От колко часа ще има дежурство на седмокласни мами на кафе?
Нали изпитите в НПМГ по различните предмети започват в различен час?
Хайде да се преброим?

Русалче, култова си! omm Hands Clap superuu

Аз съм цял ден в района. Предлагам следното:
Първата група може да се намерим пред самото училище, после ще видим къде може да се подслоним, според броя присъстващи.
За физиката - предлагам Fratelli, ул.Якубица 15, бях давала линк по-рано.
За останалите - може би пак там, ако не - ще си пишем: тук, на лични, по телефони ... кой както може.

# 346
  • София
Русалката супер стихчета реди и ни развеселява Two Hearts

При нас положението стана по-лежерно, т.к. пак се върна на идеята за японски в 18-то ако не е АК и в такъв случай нещата са почти предопределени.
Другата седмица освен изходно по физика, щели да имат пореден тест по химия и изходно по история. Иска да си ходи, за да не я гледали накриво учителите. Освен това изхабихме 3-те дни с молба до класния и трябва или да ходя до ЛЛ да и се моля за бележка, или да искам от 7-те дни с молба до директора.

Наборката пък се е отдала да си прави блог и снощи искаше да ми чете, да съм си кажела мнението. Аз въз притеснено отказвах, защото това не е теза или преразказ да се намесвам. Трябва да си е в нейния стил, а не искам да я лъжа. Но тя настоя, пък аз останах приятно изненадана, че наистина е подобрила изразяването си в тази една година. Има какво да се желае, разбира се, но има и надежда.
В 23:30 идва при мен и ми казва, че не можела да заспи. Питам я дали е притеснена от нещо, а тя ми отговори, че по-скоро била превъзбудена заради блога.

# 347
Пълен абсурд! Разлика от Междучасие Бел и СМГ Бел цели 21 точка в полза на Междучасие.
Е това не е нормално. Някой друг да е ходил и на двата изпита? Как може такава огромна разлика? С две думи не е ясно какво чакаме на НВО.

# 348
  • София
Аз да питам вие получихте ли служебни бележки за състезанието в НПМГ. На сайта пише, че са изпратени вчера, а аз не съм получила нищо. Няма и в спам, тъй като са ни предупредили там да видим.

# 349
Аз да питам вие получихте ли служебни бележки за състезанието в НПМГ. На сайта пише, че са изпратени вчера, а аз не съм получила нищо. Няма и в спам, тъй като са ни предупредили там да видим.
Аз получих.

# 350
Чак сега успявам да се включа с благодарност за споделените карти. Бях решила да не я товаря, но като видях, че не е неприятно, седнахме вчера и за половин час минахме розовите. И така излезе един пропуск от момента, в който през зимата отсъства заради пневмония и от школа, и от училище - шеста част на Една българка.

И да споделя как получих, мисля, паник атака, досега не ми се беше случвало. Онзи ден през нощта свалям 39-градусовата температура на малкото дете, отивам до банята и виждам как каналът започва да връща, какво да връща - ами л**на, на първия етаж сме, нещо се запушило по пътя от нашия вход към шахтата и всяко пускане на вода у съседите води до мътна пулсация от нашия сифон. И така с едната ръка свалям температура, с другата търся как да спася апартамента от този красив фонтан, с третата звъня на мъжа ми, който е е командировка, да ми обясни  какво точно да правя, обяснява ми как трябва да спра някакви кранове в мазето (часът е 2 през нощта) и така, с челник, търсейки кранове в мазето, изведнъж ме удря мисълта, че матурите са само след две седмици, че цялата тази работа с температурата, пневмонията, канала и матурата е свръх сложна за мен, започва да ме задушава, започвам да визуализирам как главата ми се пръсва и излита ей така от мазето към деветия етаж директно и ето така, в мазето в два часа получих първата си паник атака. После пих ашваганда и валериан и ето ме, още мърдам.

# 351
  • София

За физиката - предлагам Fratelli, ул.Якубица 15, бях давала линк по-рано.
За останалите - може би пак там, ако не - ще си пишем: тук, на лични, по телефони ... кой както може.
Аз съм само за физиката. Проблема ми е как да обясня на набора къде сме, защото е без телефон Smiling Imp.
Мартеа, много неприятно. Да оздравява детенце. Комбинацията от събития е много кофти. Прегръдки .

# 352
  • София
Аз получих.
Аз също получих.

# 353
  • София - Младост 1А

И аз получих. Вчера сутринта и беше в папка Спам.

# 354
  • София
Ох, Мартеа това със сифона и на нас ни се е случвало и без да имам матури след 2 седмици и дете с температура, за малко да получа удар.
Бързо да минава всичко гадно и да си останат само матурите за чакане.

# 355
  • София
И аз получих. Моята ще ходи на география за проба. Но тия дни не съм в България, иначе бих дошла.

Уви, изпуснах и родителската.
Мъжото се беше шашнал, тамън да се образова по темата.

за преразказа - как така казват, че докато го четат може да си водят бележки.
Защо така заблуждават?
То само това остава- до има деца дето на изпита да си водят бележки ... Sad
Нямат право да пишат, докато слушат и четат.

Мартеа, бойна мама си ти.
Аз не точно паник, но нещо подобно.
колежка се оказа с морбили.
Ние сме 50 човека и не я виждам често, казвам ви - 1 час "имах температура ", почнах да се филмирам по темата децата, външното, ами ако се разболеем ... и т.н... а не съм паника принципно.

Чалнахме се с тия матури.

# 356
И аз съм от тези, които получават пристъпи на 'не мога да си поема дъх', заедно с чувство за дереализация. Сгреших, като си направих програмата за лятото вчера, ми- ще трябва да си пусна цялото лято отпуска, за да смогна с всичко. Стана ми трижди по-зле.

# 357
Ще ви запомня с картите Wink))
Не се шашкайте и паникьосвайте, моля  Hug
Децата трябва да са спокойни. Ако по БЕЛ нещо вземе, че  лекинко се пооплеска, бъдете до тях, вдигнете им духа за МАТ.  Peace Денят между двете дати няма смисъл да са в училище.
Денят преди изпит без занимания по материала. После разбира се им става лайтмотив - ааа, преди изпит не се учи  Mr. Green
Миналата година за МАТ си имах предчувствие за по-сложничко параметрично уравнение и построение. Е, случи се...
Сега звездите ми говорят за валчести, ръбести.  Blush

# 358
  • София
Леле Мартеа, то си е за паник атака Sad Съчувствам ти! Пий там МГВ, биричка, винце по малко - трябва да се съхарним! А тази температура от 39...направо бррр...бързо оздравяване!

# 359
  • Пловдив
Ще ви запомня с картите Wink))
Не се шашкайте и паникьосвайте, моля  Hug
Децата трябва да са спокойни. Ако по БЕЛ нещо вземе, че  лекинко се пооплеска, бъдете до тях, вдигнете им духа за МАТ.  Peace Денят между двете дати няма смисъл да са в училище.
Денят преди изпит без занимания по материала. После разбира се им става лайтмотив - ааа, преди изпит не се учи  Mr. Green
Миналата година за МАТ си имах предчувствие за по-сложничко параметрично уравнение и построение. Е, случи се...
Сега звездите ми говорят за валчести, ръбести.  Blush
даа, и на мен, както и успоредник и зарчета!

Общи условия

Активация на акаунт