СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 705
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
По повод по- ниските резултати в СМГ по БЕЛ, взех да си мисля- тези да не си знаят децата и да им завишават техните точки, пък другите да ни порязаха😀😅

Синът ми е от СМГ. Яви се на вторият ПИ по БЕЛ и резултата беше 65 т. при 86 при частната учителка и 78 в друга школа -"Работилница за знание". При частната беше правил ПИ една седмица преди този в СМГ, нямаше непознат материал. На последния не е ходил, защото беше на ПИ в Когито по мат.

Смея се вече с глас! Присъединявам се към бЕлото! Наздраве!

# 571
  • София
Успех на прогресивните деца днес!

Магазин "Без паника" е доста актуален сред тинейджърите момчета - доста интересни и занимателни неща има там. И не са за 18+. Smile

# 572
На добър час, малки генийчета! Щастливо изкарване, мами на генийчета! Духом сме с вас!

# 573
Успех на днешните кандидатстващи!
Когато бях в 5 клас, за първи път писах тема, ОЛВ, чието заглавие не съм забравила в продължение на десетилетия: "Да направиш нещо силно желано, трябва да го поставиш в светлина на трудна постижимост" - разсъждения върху епизода, в който Том Сойер боядисва оградата и примамва помощници
Години норед, при някакви свръхтежнения към определена цел съм си припомняла моята първа" творба".

Опитвам се да си наложа да мисля, че в крайна сметка това е само един етап от учението, че равностойно полезни са знанията било по френски, било по английски или математика, че и най-елитното училище днес е длъжник на децата, че и най-мотивираните учители са не само из "топ", че така или иначе докрая няма да се мине без частни уроци или впрягане на роднини в домашна подготовка. Затова, нека тази седмица е  свободна от фиксиране и усещане за фаталност, спокойна, ползотворна и оптимистична
Ясно е, че убеждавам и себе си в това : blush:

Късмет!

# 574
  • София
Много късмет на децата днес. И весело изкарване на майките!

# 575
  • София

Магазин "Без паника" е доста актуален сред тинейджърите момчета - доста интересни и занимателни неща има там. И не са за 18+. Smile
 На мамите днес лично ще им го пожелая Simple Smile
Eiger, най-сетне някой да е запознат с модата при тийновете, магазина е с много интересни джаджи и бъзици , ама тук ме линчуваха, че предложих алтернатива на бЕлото . 😂
Още малко остана, мами.
После ще гледаме на живо “Пиянството на един народ” 😂

# 576
  • София
Късмет на децата днес!

# 577
  • София
Снощи докато наблягах на бЕлото зачетох по подробно бележчицата с която днес младежа ще се идентифицира на химията. Изведнъж виждам “без програмируеми калкулатори” Anguished
Хвърлих се в размисъл,за около 25 лв от Технополис съм го купила - чак пък да е програмируем Rolling Eyes. Ето такъв е:

И сега да търся ли нов,има време до 12ч 😂

# 578
  • София
Ами май с такъв не може. Не разбирам много от калкулатори, но този има много копчета. Joy Трябва си съвсем обикновен. А аз се чудех дали могат да си носят периодичната таблица.

# 579
  • София
MariD на зная дали е програмируем ама с толкова копчета баш на такъв прилича. По-добре вземи друг, или ако нямаш пиши да донеса аз един, така и така ще съм в района.

# 580
  • София
MariD, и аз мисля,че са му много копчета. Аз взех един доста обикновен.
А според моя син щели да им дадат периодичната таблица. То как, не можело без нея 😆 Но не знам дали е така. Не пише да я носят. Може би ще има в кабинетите табла.

# 581
  • София
Доколкото знам периодичните таблици ше раздадат на всички еднакви

MariD на зная дали е програмируем ама с толкова копчета баш на такъв прилича. По-добре вземи друг, или ако нямаш пиши да донеса аз един, така и така ще съм в района.
Звездица,ще потърся обикновен,но ако не те затруднява вземи един.

# 582
Здравейте някой да потвърди/ обори информацията ми за броя на 7класниците- 2018г около 57000, очаквания за 2019г. над 61000? Не ми се иска да мисля, че освен с предизвикателствата на новостите на МОН, децата ни ще трябва да преодоляват и по- голяма конкуренция.

# 583
Ето тук можеш да погледнеш; да ги дробиш по области, пол и т.н.
Ето общо за набора:
2004   - 70433
2005   - 71640

# 584
  • София
Elea Lea, да потвърдя и аз за резултатите в СМГ. Не ги делят на свои и чужди. И моят учи там, и за него си важат по-ниски резултати от школата му. Вчера даже попитал господина в Междучасие какво мисли той, тъй като при нас не е единичен случай, а трайна тенденция и за 3те явявания. Та той казал, че ПИ на Междучасие били съвсем малко по-трудни от реалното НВО. А СМГ според него се постарали да стреснат повече децата. Дано е прав!
Пак да пожелая успех на кандидатите днес.
Звездица, и на твоето дете на Еврика, успех!

Общи условия

Активация на акаунт