СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 706
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Последно къде е базата на майките на децата от  природните науки днес? Бигла 35 или Frateli?

# 586
  • София
Добро утро, много весело с тези точки.

Обаче като изключим цензурирана версия на гъбката мухоморка, за какво служи?
Малко натъдъгък от телефона чета и не и разбрах антистрес ефекта как се получава.

# 587
  • София

Малко натъдъгък от телефона чета и не и разбрах антистрес ефекта как се получава.

Готвиш я на супа, изяждаш я и край със стреса завинаги.Joy

# 588
Успех на дечицата, кандидатсващи днес! Готини червени 😊 точки на темичката ни😊 Чета ви редовно, но нещо не смогвам и да пиша.... С малката завършихме първия клас,сега е телепортирана при баба й. С тийн се разминаваме в къщи според настроението й-ту весело -закачливо/има и такива моменти😀/,ту буреносно-гръмотевично /за съжаление през по-голямата част от денонощието😢/.Ама ми е ясно-напрежението си е в повече и това е.Още малко остана 😊. Радвам се, че Ви има.Хубав ден на всички!

# 589
  • София

Готвиш я на супа, изяждаш я и край със стреса завинаги.Joy
Ох, бе Joy Разлях си кафето!

# 590
Малко ме успокоихте за СМГ- пробните изпити, но на 19.05 детето беше в Междучасие , а на 20.05 в СМГ.  Разлика в резултата 21 точки. Прекалено голяма разлика. Няма как в два поредни дни да има различни знания.
Надявам на НВО да сме с точките близки до Междучасие, сега малко ме е яд, че не отидохме в Образователни технологии за още едно сравнение.
Ами нищо тъкмо да се стресне и последната седмица да преговори материала.
Ще почива след 19.05.
Хайде късмет за НПМГ.

# 591
Успех на децата в НПМГ днес! 🍀

# 592
  • София
Снощи докато наблягах на бЕлото зачетох по подробно бележчицата с която днес младежа ще се идентифицира на химията. Изведнъж виждам “без програмируеми калкулатори” Anguished
Хвърлих се в размисъл,за около 25 лв от Технополис съм го купила - чак пък да е програмируем Rolling Eyes. Ето такъв е:

И сега да търся ли нов,има време до 12ч 😂
Късно е да да кажа, че според мен това не е програмируем калкулатор.
Само е с повече функции

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 13:14 от Desem

# 593
  • София
Късно е и аз да се включа, сега се прибрах от срещата с мамите. Не е програмируем, моят син отиде с такъв. Не е имал проблем.

# 594
  • София
Има ли някой на Фратели?

# 595
  • София
Благодаря!
Пратих го с два 😂😂😂
Отивам на кафето 😉
С червена коса съм,ако някой ме виду да се обажда

# 596
  • София
Добре, че сте днес в НПМГ, та да смогна да ви изчета. Успех на всички, които са на изпит днес там!

# 597
  • София
Днес май е доста рехаво в темата.Доволни и щастливи да излязат децата от изпитите в Прогресивното!
В последните постове доста чета за пробния изпит по БЕЛ на СМГ.
Някой дали може да го публикува?

# 598
  • София
Благодаря!
Пратих го с два 😂😂😂
Отивам на кафето 😉
С червена коса съм,ако някой ме виду да се обажда
А аз си разхождам калкулатора в чантата😂

# 599
  • София
Пожелавам успех на полагащите изпити днес! Синът ми се отказа от първоначалното намерение да се яви, с оглед осигуряване на повече опции за избор, но ще се ограничим с точките от областия кръг на олимпиадите. Съвестно ми бе да настоявам , още повече, е на два пробни до обяд.
    По отношение на разликите в точките от различните  школи: не  е определяща единствено степента на трудност. От позициите на участващ за трети път в сагата мисля, че трябва да се примирим с мисълта, че фактори като моментна кондиция, късмет с проверяващия, възможност за съсредоточаване услужливост на паметта и ,разбира се, просто шанса да ти се паднат точно от задачите/ авторите, които са ти най " бетонирани" са решаващи. Да не говорим за неизбежните отделни неточности във въпроси, некоректно зададени критерии и пр., на каквито се нагледахме през тези години. Затова се опитвам да успокоявам себе си и детето , че наученото си е капитал за цял живот, а изпитът е въпрос и на шанс. Та да направим всичко възможно за максимално добра подготовка и да се надяваме на късмет. Важното е да има здраве. Не че моето психично такова е в безопасност вече, де. Терапията е във форума , при вас.

Общи условия

Активация на акаунт