СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 716
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София - Младост 1А
Благодаря!
Пратих го с два 😂😂😂
Отивам на кафето 😉
С червена коса съм,ако някой ме виду да се обажда

Имах малко работа но съм се запътила натам.

# 601
  • София
Ох, бе Фран, спече ме с тези червени точки. Joy  Реших да прегледам новините през телефона и като видях темата така маркирана, викам си "О...ла съм нещо."

Изпуснала съм носещата щастие гъба снощи. То сигурно затова не бях във форма на сутрешното кафе.
Дами, беше ми изключително приятно да ви видя. Съжалявам, че не можах да остана повече.

Момичета, чудесно ще е да се съберем на по бЕло след лудницата.

# 602
  • София
Аз съм "ЗА"! Искам вече да минават тея матури...

# 603
Успех на дечицата, кандидатсващи днес! Готини червени 😊 точки на темичката ни😊 Чета ви редовно, но нещо не смогвам и да пиша.... С малката завършихме първия клас,сега е телепортирана при баба й. С тийн се разминаваме в къщи според настроението й-ту весело -закачливо/има и такива моменти😀/,ту буреносно-гръмотевично /за съжаление през по-голямата част от денонощието😢/.Ама ми е ясно-напрежението си е в повече и това е.Още малко остана 😊. Радвам се, че Ви има.Хубав ден на всички!
Откакто спрях да уча с него /1 седмица/ вече настроението е весело-закачливо. Предадох щафетата на нашите, дипломирани математици са, да довършат, основно с цел да намалим напрежението помежду си и да има спокойствие вкъщи. Получи се. Да са ми живи и здрави родителите, две седмици в годината се включиха, но най-важните.

# 604
  • София
Представяте ли си, в някое заведение на по бело и с лаптоп, чакаме да излязат резултатите. Все едно сме се събрали да гледаме световно по футбол Joy
Но предвид, че сигурно ще ги чакаме от сутринта, трябва още от предната вечер да зависнем.

# 605
  • София
Те май сутрин излизаха резултатите. Рано ще трябва да започнем бЕлото.

# 606
  • София
Не винаги.Понякога и следобед около 16-17 часа. Wink

# 607
  • София
Тъй де, от предната вечер, че ич да не ни пука до сутринта, апа до 16-17, може и да сме изтрезнели.

# 608
Миналата година при срок до 06.06. са обявени на 05.06.  в 14:00 ч.

# 609
  • София
спунк, просто още няма да сме приключили с него и няма да ни пука много Grinning

# 610
  • Бг-мама
2017 година на баткото излязоха към 20.00 вечерта. Laughing Laughing

# 611
  • София
А така, като се почнете от 26-ти сутринта /а като гледам и от по-рано. Wink / и ще посрещате резултатите в Суходол. Trollface

# 612
Ехо, как вървят Прогресивните? Нищо не пишете.

Малко ме успокоихте за СМГ- пробните изпити, но на 19.05 детето беше в Междучасие , а на 20.05 в СМГ.  Разлика в резултата 21 точки. Прекалено голяма разлика. Няма как в два поредни дни да има различни знания.
Всъщност има как - преумора от предишния ден. Доколкото разбирам на СМГ е бил вторият изпит, с по-нисък резултат. Ами съвсем закономерно ми звучи, изтощило се е детето, раздало се е на предишния ден. При моя син е така, при мен също. Споко.

# 613
  • София - Младост 1А
Прибрахме се. Момчето е доволно и спокойно. Не му е било много трудно. Утре ще видим. Цял ден кафета, лимонади, седянки и раздумки...
Момичета, беше страхотно да се запознаем! Без вас щеше да е един много тегав ден! Благодаря за компанията!
Сега едни почиват, други пак с приятелки... ама пералнята и прахосмукачката.

# 614
  • София
Много ми беше приятно да се видим. И моят син е доволен. Ще видим утре. Дано всички да са се справили добре.

Общи условия

Активация на акаунт