Модни консултации 40

• 58 605
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Щом си съчетала всичко с вкус и изглеждаш добре,изобщо да не ти пука.

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 23:43 от Nina_Z

# 121
  • София
Супер комбинация!

# 122
  • София
На мен роклята и сандалите много ми харесват като комбинация. Ако не е строго официално събитие са супер. Иначе за сватба, нещо вечерно - може би тънък ток, но и така са си супер за танци-манци.
Туту пола с кецове ако видя сигурно много ще ме изкефи, но си е смело доста и не е за мен. Мисля и че е за макс трийсетинагодишни мацки. Всъщност редактирам се - за вечер може и по-големичките да се пременим така. Simple Smile

# 123
  • Бургас
Не е само за 13 годишни мацки.На тази възраст още не са мацки даже.Туту полата е много модерна сега.На мен лично много ми харесва,че позволява и носи на много комбинации.

Зелената рокля я виждам със сребристи сандали на средно дебел,ток.

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 23:34 от Nina_Z

# 124
Туту пола съчетана адекватно, харесвам много на друга жена. Приятелка на моята възраст (42) ги връзва с кубинки, токчета, тениски, женствени блузи,... и изглежда страхотно.
Аз самата съм твърде консервативна и обрана и не се осмелявам на такава визия.

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 08:32 от Light Beam

# 125
Имам си аз едни кубинки с пеперуди(колко кифленско, знам) и съм се зарекла, че ще ги обуя с туту пола.
Онзи ден пробвах тази пола, много и се изкефих, но ми се стори прекалено обемна. А как ми пасна на чантата и маратонките не е истина. Много ми харесва дънково яке и туту пола.
Скрит текст:

# 126
  • Street of Dreams
На туту полите, поне при нас, отдавна им мина модата. Иначе и аз минах от там - с кецове и кубинки.

# 127
  • Някъде там
И аз тренирам с маратонки вкъщи - когато тренирам, хахаха. Имам си специални за вкъщи
И аз съм така,
Специално ги избирах пък с подметка олекотена като правя бърпи да не вдигам шум Joy .
този сет с бели кецки о.к ли ще е ?
Ето такива

# 128
Добро утро,:heart: Blush коя от двете блузки ви допада повече?

# 129
Sissy, Maidenly, благодаря! Честно казано, понеже е за по-официален повод, и аз си представях роклята с тънък ток, но вече месец обикалям и не мога да намеря сандали, които да мога да нося Weary Ако изобщо ми хареса модел, няма моя номер, а когато има са със супер твърда кожа на каишките, с която преживяването ще е кошмарно. А все пак ме чакат доста часове на крак и не ми се иска да седя с изранени крака, вместо да съм част от събитието... Много трудна задача Rolling Eyes

# 130
  • Бургас
На мен ми харесва първата блузка.

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 09:15 от Nina_Z

# 131
  • София
Герче, моля те,кажи ми от къде е тутуто? В чуденка съм за една сватба да се барна ли в подобна комбинация? С ниски обувки ще съм. Друг вариант е да съм с широка пола до под или около коляното с висока талия. И аз се питах дали тутутатата са още вървежни

# 132
В подходящото съчетание и на подходящата жена/момиче, туту-полите не са демоде, според мен.
Герче, сета е супер,  а обемът е част от чара.
Елмайра, огледай за сандали на дебел ток, но с по-нежни каишки.
От блузките - втората.
Искрица, става с бели маратонки.

# 133
  • София
В къщи съм с удобни меки, дрехи, клинове, спортни долнища или къси панталонки с тениска/туника.

По-горе се коментираха тениски, аз миналата седмица си купих от Uniqlo много готини Дисни тениски от памук. В България ги няма, за съжаление.

Туту полите са демоде, банални и досадни вече, съжалявам.
Модата на солираните, например се задържа много по-дълго, но в различни варианти и са ми приемливи, някои даже любими.

Аз тренирам с боси крачета, че си падам по йога, но дори и да правя други упражнения - пак съм боса.

# 134
Аз солирана пола не мога да приема на себе си или друг човек под никаква форма.

Общи условия

Активация на акаунт