Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Адри споделя

 • 6 973
 • 23
 •   1
Отговори
 • Мнения: 47
Запознайте се с Адри. Адри е майка на двама сладури и съпруга, а освен това и главен редактор във форума BG-Mamma, блогър, влогър и инстаграм инфлуенсър.
Адри умее да търси отговори на въпросите, от които се вълнуваме днес - от това кои са най-добрите продукти за красота до това как да бъдем по-здрави и да водим по-добър начин на живот, от това как да се справяме с малките проблеми, пред които всеки родител се изправя в ежедневието си, до това как да получим конкретни насоки и препоръки от специалисти.

Гледайте всички епизоди от поредицата:
Пилотен епизод. Част 1
Пилотен епизод. Част 2
Как може таткото да бъде полезен на бременната си половинка
Как да поддържа форма бъдещата майка
Как се чувстват бременните от перфектните снимки онлайн?
Безопасни ли са ваксините. Част 1
Безопасни ли са ваксините. Част 2
Мъжът между чука и наковалнята
Как да обезопасим дома за бебета и малки деца
Създава ли Instagram погрешна представа за бременността
Сексуалното възпитание на децата. Част 1
Сексуалното възпитание при децата. Част 2
Бащата - доброто или лошото ченге у дома?
Време за мъже - син и баща в бръснарския салон
Кои са задължителните профилактични прегледи за деца до 6 години
Влияе ли оплешивяването върху самочувствието на мъжете
Кои са най-често срещаните очни заболявания при децата
Кой е доброто и кой е лошото ченге вкъщи
Колко опасна е изневярата за една връзка
Колко страшна е изневярата
Каква е ролята на бащата в живота на новороденото?
Как се очаква да се облича или гримира една жена, след като стане майка?
Любопитно за децата и зрението

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 12:03 от Адри споделя

# 1
 • Мнения: 47


Гледайте първа част от пилотния епизод на "Адри споделя" ТУК.

# 2
 • Мнения: 47


Запознайте се с първите гости на Адри и научете някои от темите, които ще бъдат обсъдени в предстоящите епизоди.
Гледайте втора част от пилотния епизод на "Адри споделя" ТУК.

# 3
 • Мнения: 47


Станете част от този изключително забавен, но и смислен разговор между Адри и Ася Демирева от училище за родители "Слънчогледи". В него ще научите как таткото да бъде най-полезен за своята жена в най-магическия период за едно семейство - бременността.

Гледайте видеото ТУК.

# 4
 • Мнения: 47


Чуйте какво ще сподели с Адри Диляна Костова по отношение на бременните жени, които искат да поддържат форма. Персонален инструктор, специалист по пилатес и нутриционист, Диляна дава чудесна гледна точка за това как да не прекаляваме в нито едно отношение с цел да запазим тялото си по време на бременност.

Гледайте видеото ТУК.

# 5
 • Мнения: 47


Бъдете в компанията на Адри и Ети, по-разпознаваема като Антоанет Пепе. Блогър, влогър и майка на две момиченца, Ети има какво да каже по темата за перфектната онлайн визия. Дали бременните жени могат да загубят самочувствието си в дигиталната среда от перфектни профили и снимки?

Гледайте видеото ТУК.

# 6
 • Мнения: 47


Както всяка бъдеща майка, Поли от блога PolinaSofia има своите чудения по въпроса с ваксините. Ето кои са нейните притеснения и какво споделя тя за своята бременност пред Адри.

Гледайте видеото ТУК

# 7
 • Мнения: 47


Кои са рисковете при ваксинация и кои при отказ от такава. При кой от двата случая е по-голям? За кои хора са важни колективният имунитет и колективната отговорност? Как да вземем наистина информирано решение за детето си? На тези и други въпроси отговаря д-р Бояна Петкова.

Гледайте видеото ТУК

# 8
 • Мнения: 47


Едно забавно блиц интервю за мъжката гледна точка в отношенията между снаха и свекърва. Каква е ролята на мъжа в тези отношения и чувства ли се той между чука и наковалнята.

Гледайте видеото ТУК.

# 9
 • Мнения: 47


Защо е важно да обезопасяваме с различни материали дома си за бебетата и малките деца. Неприятната, но поучителна история на Десислава Ангелова.

Гледайте видеото ТУК.

# 10
 • Мнения: 47


Създава ли Инстаграм погрешна представа за бременността? Един разговор с Полина Билоконна, още позната като Polina Sofia.

Гледайте видеото ТУК

# 11
 • Мнения: 47


По тази деликатна, но и задължителна тема, която напоследък получава все по-широк обществен отзвук, Адри разговаря с Тяна Пресолска. Тяна е чудесен пример за разкрепостен родител на цели 3 деца - 1 момче и 2 момичета. Как тя се оправя у дома с неудобните въпроси от страна на мъниците и каква е нейната философия по темата със сексуалното възпитание при децата? Вижте в интервюто. Междувременно споделете и вашата гледна точка по темата. Кога е добре да започнем да говорим на децата за интимните въпроси? Трябва ли да се държим по свободно в контекста на тези разговори и доколкото влияе това на развитието на децата?

Гледайте видеото ТУК.

# 12
 • Мнения: 47


Адри споделя с вас един изключително полезен разговор с психолога Даниела Житарска по темата за сексуалното възпитание при децата. Коя е възрастта, подходяща да подхванем темата за птичките и пчеличките? А вие кога отворихте тази тема с децата си? И пък... кога те започнаха да ви задават неудобни въпроси?

Гледайте видеото ТУК.

# 13
 • Мнения: 47


Мартен Роберто е баща на малката Франки, който обожава дъщеря си! Кога бащата трябва да заеме ролята на "лошото ченге" и защо често бащите са припознавани като "добрите ченгета" у дома - вижте в разговора между Адри и Мартен.
А каква политика заемат бащите във вашето семейство? Кой е доброто и кой лошото ченге?

Гледайте видеото ТУК.

# 14
 • Мнения: 47


Сигурно сте чували разкази от дядо си или татко си за онези романтични времена, в които мъжете са ходели на бръснар. А какво се е случвало там - само мъжете си знаят.
Точно така, както жените използват тези малки моменти да останат насаме по женски и да правят какво? Да си споделят, разбира се! Адри ще сподели с вас поглед към идеята, че мъжеството се  предава от баща на син и ще докаже, че това време не е отминало. Бащата и сина тук не са случайно избрани - Свилен от "Остава" и Свилен младши, неговият очарователен наследник, сядат на бръснарския стол, за да споделят едно сплотяващо време за себе си. Време за мъже.

Гледайте видеото ТУК.

Общи условия

Активация на акаунт