Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 5 юни 2019, 17:06 ч.

Адри споделя

 • 5 483
 • 23
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 47


Адри споделя една изключително полезна тема за всеки родител - кога трябва да водим детето на профилактичен преглед и при кой специалист. А също така и какви изследвания следва да се правят, за да следим здравето на децата си. Разговорът е с д-р Албена Янкова от Първа детска консултативна клиника в София. Споделете и вашия опит, от кои лекари сте доволни, къде водите децата си на прегледи и дали има прегледи, които не са задължителни, но за вас е било важно да ги направите.

Гледайте видеото ТУК.

# 16
 • Мнения: 47


Кой казва, че само жените са суетни? Ето една сериозна за силния пол тема, която буди множество противоречиви мнения - мъжкото оплешивяване. При някои неизбежна участ, при други -  ефект от дефекта. Всичко идва от настройката, а в последно време... и от тенденциите. Ето какво има да ни каже по въпроса един профестионалист - Тодор Иванов от Barbershop. Вие на какво мнение сте по въпроса? Харесвате ли мъже без коса или точно обратното?

Гледайте видеото ТУК.

# 17
 • Мнения: 47


Адри среща д-р Албена Янкова, за да сподели с вас кои са най-честите заболявания на очите при мъниците. Вижте интервюто, за да разберете за какви признаци и симптоми трябва да следите, за да разпознаете вродените и придобити очни неразположения у детето.
Споделете и вашия опит. Страда ли детето ви от подобен род заболявания и какви мерки взимате? На каква възраст осъзнахте, че детенцето ви има проблем с очите?

Гледайте видеото ТУК.

# 18
 • Мнения: 47


Представяме ви блиц въпросник към Ева на 7 и Рая на 6, които споделят по детски с Адри кой всъщност е доброто и кой лошото ченге в техния дом. А как мислят вашите деца?

Гледайте видеото ТУК.

# 19
 • Мнения: 47


Адри споделя една много интимна тема, в която много хора биха се разпознали. А именно - изневярата.
Тяна Пресолска е бизнесдама, собственик на салон за красота, майка на три прекрасни деца и съпруга с щастлив семеен живот. Тя говори откровено и учудващо окуражаващо по темата с изневерите, като самата тя твърди, че изневярата е най-хубавото нещо, което се е случвало в брачния ѝ живот. Вижте повече във видеото. Споделете и вашия опит и мнение по темата.

Гледайте видеото ТУК.

# 20
 • Мнения: 47


Дали грижите за новороденото са работа на майката? Вижте гледната точка на таткото в компанията на Николай Миланов, баща на малката Лора. Споделете и вие вашия опит - включвал ли се е активно таткото във вашето семейство в грижите за малкото човече? В какво е по-добър той?

Гледайте видеото ТУК.

# 21
 • Мнения: 47


Като продължение към личната изповед на Тяна Пресолска по темата с изневярата, Адри споделя разговора си с психолога Милена Ташкова. Дали е най-страшното нещо, което може да се случи в една връзка? Какво се случва след изневярата? Трудно ли се признава изневяра? Вижте отговорите на всички тези въпроси във видеото. Не се притеснявайте да споделите опит по темата или просто мнението си.

Гледайте видеото ТУК.

# 22
 • Мнения: 47


Адри споделя размисли и страсти на тема "стил за майки". Често тези дискусии разбунват духовете поради една или друга причина. Джули Лепоева е невероятна майка, работеща жена и съпруга, която освен всичко друго, съумява да запази неповторимия си стил и даже да го предаде на малката си дъщеричка. Вижте в интервюто между Адри и Джули какво е тяхното мнение по този въпрос и не забравяйте да ни споделите своето. Има ли право една майка да носи токчета, докато бута количка, да носи къса пола, докато детето ѝ е на детската площадка или дори - как гледат останалите родители на една майка с нестандартна прическа, като самата Адри, например?

Гледайте видеото ТУК.

# 23
 • Мнения: 47


Бъдете в компанията на Адри и д-р Стела Дикова, офталмолог, за да разберете кои са признаците, за които трябва да следите у децата, за да откриете навреме някои от често срещаните очни заболявания.

Гледайте видеото ТУК.

Общи условия

Активация на акаунт