ОТКРАДНАТ ЖИВОТ🎬тема 86

• 28 354
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми е интересно какво са измислили за Христо, че няма да го има.

# 136
  • София
Диана и Юруков са ми много смешни с тези прически. Ужасни са ми. Ох, Лора, сигурно пак е сърдита. На тях пък какво ще им измислят вече.

# 137
# 138
Искам нови актьори и персонажи. Тези, които гледам в репортажа са ми омръзнали, ама многооооо! Изключение правят Стоянова и Юруков, които харесвам.

Диана вече не я възприемам, като Зорница.Smile Някаква непазната е за мен.Simple Smile Много е отслабнала от 5-ти сезон, когато я харесвах. И лицето и фигурата са много променени и с тази прическа??? Има хлапашко и несериозно излъчване. Няма я мекотата на чертите й, топлият поглед.

# 139
Юруков да намери кърпата на Табаков и да я слага, че ми е адски странен така Grinning
Поне са намерили розовото екипче на Зорница, че ми липсваше миналия сезон. Grinning

# 140
# 141
Юруков е заприличал на Пенев 😃
странен е така, ама предполагам ще му свикнем.

# 142
А знаем ли вече заглавието на новия сезон? Питам така, от любопитство, защото след паузата установих, че съвсем съм забравила за ОЖ и всичко, свързано с него Confused

# 143
Не съм разбрала за заглавие на сезона. Мислят го още, за да видят на къде ще тръгнат със сценария и вземат да го улучат по-подходящ този път Joy

Ванилия, аз с кърпата нямах проблем, за разлика от повечето, приемах я като част от героя и сега като липсва ми е много странно да го гледам Grinning

Забелязвам, че актрисите не ги гримират повечето много, много. Само Марта и Гергана по така с грим са често.

# 144
Миналия сезон изкарахме без шапка на всеки епизод, колко му е да минем без мото в 8ми. И без това само се излагат с него, нещо не им се получава изборът. Grinning

# 145
Ахахаха 😃 те така или иначе и да имат подзаглавие не се водят по него, така че и да има, и да няма все тая 😆

# 146
# 147
А дали Владо ще участва?
От снимките на Дария се вижда, че бебе Диана е пораснала вече. Може би още в началото ще разберем кой са избрали за приемен родител.

Божеее, Зорница е била в операционната Joy

# 148
Много се надявах Неда да не участва , тъй като съм почти сигурна за Владо. Сега ще следват пак терзанията на многострадална сестра Кая поне 20 епизода Simple Smile

# 149

Общи условия

Активация на акаунт