ОТКРАДНАТ ЖИВОТ🎬тема 86

• 28 367
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • София
От един клюкарски вестник  - връщат се Александър Алексиев и Дария Симеонова,  миналото на част от героите ще бъдело основа на сюжета на новия сезон. Като че ли някой се интересува от миналото на Наталия преди Калин.
За нови лица  - Аня Пенчева и Диляна Попова са получили покани за участие  , но още не се знаело със сигурност какъв е отговора им.

# 196
Владимир Карамазов няма да участва в новия сезон. Информацията е от него.

# 197
Е какво ще прави Наталия без Калин в болницата? Thinking

Аня Пенчева толкова не я харесвам, че се надявам да е отказала, ако наистина са ѝ предложили.  И изобщо защо жени влизат, като мъжете доктори рязко намаляха след като и Карамазов го няма.

# 198
Наталия ще PR -ства и ще завърти триъгълник с Тасев и Мирослава.
Героинята на Аня Пенчева ще съблазнява Цонев и ще направят триъгълник с Кръстева.
Героинята на Диляна Попова ще се окаже старо гадже на героя на Алек Алексиев (как се казваше?), кято още го обича и ще оформят триъгълник с Биляна.

Готово, уредихме сезона.

# 199
  • София
Наталия ще се върне с детето, а Калин къде ще е? Тъпо ми звучи така. По-добре да се върнат и двамата, но ме съмнява. Аня Пенчева и Диляна Попова са ми много антипатични, няма нужда от повече женски образи. А Кая какво ли ще я правят?

# 200
А Кая какво ли ще я правят?

Ми с Пенев....

# 201
Наталия ще се върне с детето, а Калин къде ще е? Тъпо ми звучи така. По-добре да се върнат и двамата, но ме съмнява. Аня Пенчева и Диляна Попова са ми много антипатични, няма нужда от повече женски образи. А Кая какво ли ще я правят?
Диляна също я намирам за не особено добра актриса. Поне е красива, ама дотам. Но реално в момента имаме двама мъже и половина и както в шести сезон се прескачаха коремните хирурзи, така сега останаха трима. Така че по-добре според мен да вкарат някой готин мъжки образ, а не да връщаме някакви странни комбинации.

# 202
  • София
Ха-ха, време му е на него.

# 203
  • София
Според мен героите им ще са ситуирани в миналото, а там ги няма Калин и Биляна. Но какво интересно могат да ни покажат от техните предишни истории? Пак ще има - имаме актьор, дайте да му скълъпим някаква история, че да вземе някой лев. И почваме да си изсмукваме от пръстите дивотии. 

# 204
Като не остана вече кой да гледам и на Диляна Попова бих се зарадвал. Дария Симеонова да, но без Димо Алексиев ще са някакви още по-дълбоки драми. Поне тях ги завършиха щастливо и нека така да си останат.

# 205
Охххх, преди се оплакахме, че все коремни идват, а те окапаха драстично Joy

Диляна...... хич не я бива, още я помня от Стъклен дом. С Елена бяха убийствена комбинация - и двете зле Joy

# 206
Майче, да, много ни били. На ти сега коремни - Пенев, Тасев и Романова Scream Laughing

А аз Диляна Попова я помня от Революция Z и как се мъчеше горкият Вергов с нея. Grinning

# 207
Диляна...... хич не я бива, още я помня от Стъклен дом. С Елена бяха убийствена комбинация - и двете зле Joy

Хахахха да 😁 ама за сестри си паснаха идеално 😁
Колкото красиви, толкова и дървени...

Аз и друг път съм казвала какво ми е мнението за подобни “източници”... затова не прогнозирам нищо, докато не излезе друга информация.

# 208
Моски, от намаляването на коремни ми липсват рапортите им, в седми сезон не помня да е имало. А пък сега с трима няма нужда и да има Joy

# 209
Да. А и като цяло имаше много хубави взаимоотношения между отделни мъжки персонажи, което на мен ми липсваше в седми сезон.
А сега просто си мечтая за готин мъжки образ, от наличните никой не остана, дето да ме радва. Щом миналият сезон стигнах дотам най-симпатичен да ми е Тасев, смятай Joy

Общи условия

Активация на акаунт