ОТКРАДНАТ ЖИВОТ🎬тема 86

• 28 369
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
На пък хич не ми трябва готин мъжки образ Joy. Предпочитам дамите да ги показват повече лекуващи и способни, а не само в центъра на някоя любовна фигура.

# 211
  • София
Е, това са само клюки де, няма нищо сигурно, така че силно се надявам да не връщат Наталия без Калин, че ще е поредната дивотия и автогол на екипа на шоуто.  ooooh!
за Пенчева и Попова ми е все тая, поне ще плакна очички с Попова. Wink

# 212
Дяволче, ти се напрегни, че на Кая мъж трябва да търсим Joy, че доколкото разбрах от фейса Владо няма да снима.

# 213
Владо сам си е казал, че няма да снима в този сезон, а Дария са я питали в Инстаграм дали ще участва и тя каза не. Така че измишльотините на онази жълта медия можем да ги отхвърлим. Освен ако не са имали предвид Алекс и Биляна, ама да са я объркали с Наталия Joy

# 214
А Владо някъде официално ли го е написал или просто така го е казал?

# 215
Мда, четох и аз на Владо писанията, че няма да снима този сезон. Олекна ми, не искам да похабят и него пак...
Писал го е в блога си, някакво интервю с въпроси от негови последователи.

# 216
Ванилия, ето думите му

- Ще има ли още един сезон на откраднат живот с теб?
Владо – Еми засега не знам. В този няма да участвам, защото трябваше да си почина и да си обърна внимание на здравето. Трябва да се приведа в стабилна работна форма, защото през изминалите 6 месеца не бях. Човек трябва да знае къде да спре, защото не сме тук за ден-два. Трябва да мислим генерално и в бъдеще. Истината е, че нямах сили за този сезон, който се снима сега и не бях напълно възстановен от една моя сериозна болежка. Ще има и други сериали, смятам, че доста скоро пак ще се гледаме на екрана.

# 217
Мерси!

Е, браво на него. Последния сезон си беше мъка и нямам обяснение защо си го причини.
Напоследък само някакви рекламни неща качва и го прехвърлям набързо, явно съм го пропуснала това.

# 218
Дано наистина вкарат готин мъжки образ, че първо Слави, после Вергов, сега и Владо излезе.. ми то не остана. Кайчето ще има пак да реве по ъглите.
 Шопов последния сезон не беше зле, между другото. Неговата сюжетна линия е ясна - с Мирослава.

# 219
Връщащият се я, май ще е мъж, тъй че може и да получите желаното Grinning

Моски, стига с Алекс и Биляна, че се обривам при възможността да се върнат Grinning

# 220
  • София
Според мен е абсурдно да връщат Генадиеви. Нямам никакъв смисъл от това - при тях историите са завършени, не виждам какво ще ги правят.
Иначе на мен ми се иска да върнат Марио, неговата история увисна в нищото. Пък и ако има нещо вярно за Диляна П. могат да ги направят двойка Simple Smile
Но според мен трябва да има и нови лица. Наличните, дори и с връщането на един от старите герои, са малко. Още миналия сезон болницата изглеждаше призрачно празна, сега, с напускането на половината герои съвсем. Дано да има и повече статисти, които да се мотаят из коридорите и поне още един неврохирург, защото като видя как Табаков прави сам операция и ме напушва смях.

# 221
Тази болница от началото още ми изглеждаше пуста и все още не мога да я възприема. Св. Кирил беше доста по-уютна и реалистична.
Генадиеви и аз не виждам какво могат да ги правят ако ги върнат.

# 222
  • София
В този сезон черното екипче е зачислено на младата булка Стилянова Wink Явно ще има драма при нея.
А Янина Кашева е прекрасна. Дано да я включват в повече сцени, а не само от дъжд на вятър.

# 223
Зорница май този сезон ще си навакса с операциите, миналия нещо не й се отдаваха. Grinning

# 224
Нещо хубаво от Диана:

Общи условия

Активация на акаунт