Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 631
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Заради упойката, после повръщаш много ако си пил вода ... Simple Smile))  момичета колко дена след секциото се чувствахте вече добре? Боли ли раздвижването?

# 286
  • WonderLand
Ronisset най-вероятно ще ти вземат кръв и урина, освен това може и тест за алергии да ти правят. Иначе е превантивна мярка ако се наложи пълна упойка заради усложнения.

# 287
Заради упойката, после повръщаш много ако си пил вода ... Simple Smile))  момичета колко дена след секциото се чувствахте вече добре? Боли ли раздвижването?
Мен лично само надясно като ставах бях Ок , обаче наляво мъка , даже до изписването не можех да стана налявата си страна , а сега 8 дена след секциото още ме наболява и то странно.

# 288
Днес се роди нашата малка принцеса ❤️ Изключително бързо събудих се със слаби билки към 6:30 и докато се оправих да тръгваме към 8:30ми изтекоха водите постъпих с пълно разкритие и родих за 15/20мин.Пожелавам на всички бързо и лесно раждане.
Честито бебче! Здраве и щастие на цялото семейство пожелавам! Simple Smile

# 289
Според мен всичко е индивидуално относно възстановяването от секциото, но въпреки всичко в основата на моето бързо възстановяване и липсата на болки (да чукам на дърво) мисля че стои раздвижването. След операцията на втория час започнах да усещам пръстите на краката си, още след първите усещания в краката започнах да ги сгъвам в коленете и да опитвам странично да се местя. 5 часа след операцията с помощта на майка ми и мъжа ми станах права. Изчаках да дойдат сестрите, за да ми махнат катетъра и тръгнах леко по леко по коридора. Както бях споменала на следващия ден след операцията ни изписаха. Усещах слаби болки. На 4ти ден на бебето ни извикаха на консултация, живеем ня 9тия етаж и асансьора не работи цяла седмица та пада едно слизане и качване и до момента, голяма емоция. Та моя съвет е това - движение колкото може повече, ако тялото и състоянието ви го позволява. Придърпване усещам в крайчетата на разреза.

# 290
Здравейте, момичета. Да се отчета и аз, малко със закъснение, на 13.06 се роди нашата принцеска Ирена Heart. Честито на всички родили мами и успех на чакащите Flowers Four Leaf Clover. И за кураж бих казала, че колкото и тежко да е раждането, като си гушнете малкото човече наистина всичко отминава. Nature Sunny

# 291
Здравейте, момичета. Да се отчета и аз, малко със закъснение, на 13.06 се роди нашата принцеска Ирена Heart. Честито на всички родили мами и успех на чакащите Flowers Four Leaf Clover. И за кураж бих казала, че колкото и тежко да е раждането, като си гушнете малкото човече наистина всичко отминава. Nature Sunny
Честита принцеса! Здраве и щастие й желая! Hug

# 292
И аз се отчитам в 20.13 мин тази вечер се роди Александра, 3 кг, 49 см, 5 дни преди термин. За интересуващите се - в 13.00 часа взех да имам стягане на кръста и коремчето през 10 мин, 2 часа по късно на около 7-8 мин, в 17.00 както си седях ми изтекоха водите (много вода, с кръв). В 17. 45 бях в болница и ме приеха с 5 см, в 19.30 бях с пълно разкритие и ме изпратиха за раждане. Имам някой друг шеф от вътре и аз не знам колко.. След това в реанимация с торби на коремчето и минават да гледат колко е тече като натиснеш.

# 293
И аз се отчитам в 20.13 мин тази вечер се роди Александра, 3 кг, 49 см, 5 дни преди термин. За интересуващите се - в 13.00 часа взех да имам стягане на кръста и коремчето през 10 мин, 2 часа по късно на около 7-8 мин, в 17.00 както си седях ми изтекоха водите (много вода, с кръв). В 17. 45 бях в болница и ме приеха с 5 см, в 19.30 бях с пълно разкритие и ме изпратиха за раждане. Имам някой друг шеф от вътре и аз не знам колко.. След това в реанимация с торби на коремчето и минават да гледат колко е тече като натиснеш.
Честита бебка! Здраве и щастие на нея и на цялото семейство! Hug

# 294
  • WonderLand
Честито момичета, нека растат здрави и много щастливи Ирена и Александра Heart

Аз днес си взех швейцарска топка, много удобна алтернатива на стол, диван и всичко за посядане, та след хубава разходка с мм я надухме и сигурно час се люшках на нея. Четох, че подпомага раждането, но да видим. Преди малко обаче махнах и халката, че ръцете ми се подуха, надявам се скоро да я сложа пак Blush

# 295
Да, топката е решение за вкъщи, проблема е ако изтекат води и трябва да чакаш в болница.

# 296
Мен предния път в родилната зала ме караха да седя на такава топка за да се обърне бебчето правилно, но аз нямах сили да стана, а и като си вързана за системи и тонове нещо не ми изглежда готино.
Благодаря за съветите, борих се 2 дни и май успях да се отпуша макар, че не съм сигурна дали беше запушване или нещо докато съм спала сутиена ме е прещипал. Сега като ходя без и ми е добре.

# 297
Честито за новите бебчета. Да са ни живи и здрави!
От родилите мами някоя мама с запек и след това разстройство след раждането.

# 298
  • София
Честито за новите бебчета Ирена и Александра! Да са живи и здрави!

# 299
Хм, при мен пък е обратното. На дясно ме боли повечко. Имам чувството, че са опънали много конеца.
Иначе третият ден, когато ме изписаха вече усещах, че раната минава.

Мен лично само надясно като ставах бях Ок , обаче наляво мъка , даже до изписването не можех да стана налявата си страна , а сега 8 дена след секциото още ме наболява и то странно.

Общи условия

Активация на акаунт