НОЕМВРИйки 2019 - тема 4

• 23 391
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
На мен не са ми пускали стерилна урина,само обикновен а и нямаше нищо. Налагане ли се с нещо стерилна.
Аз инъче днес съм много изнервена, с мъжът ми се караме непрекъснато, не искам да го виждам. Днес пускаме паспорт за малката, направо ужас цирк пред гюшето. Каза ми, че няма да ходим на море в Гърция, а аз не съм излизала от бг и от седмица само търся места за Гърция.. Аз му казах, че в България не искам и се скарахме. Пред всички циркове, обиждаме, държи се лошо и ми идва да избягам.

# 556
На мен 2 пъти ми пускаха до момента.И кръвни също.Но пък аз си ходя ей така през 2 седмици сама в лабораторията да си пускам изследвания 😁 Дори момичето там вече е изумена.
Slynchogled88 не се ядосвай за такива неща.Може да се притеснява да ходите в Гърция.Разбирам,че ти е мерак,защото не си ходила,но Гърция няма да избяга.В никакъв случай,обАче не оправдавам начина по който ти го казва,та чак и обижда и то публично.Моя мъж пък днес ме нахока,защото отидох да си оправя болничния 😁Направо настръхва,като изляза по жегите.И моя не ще в Гърция,та ще сме в България,но пък аз съм била много пъти и в Гърция и в Турция и не ми е проблем.Миналото лято между дългите ми почивки (без мъжо) ходихме с него в Китен,та пак ще сме там.При нас зора е,че хич не обича морето 😁Гледай сега да ти е спокойно най-вече.

# 557
Оо и сз съм така,пускам може би всяка седмица нещо.Чух се е нефеолога той ми каза,че такъв резултат за първи път чува и ми каза да пусна в една определена лаборатория.Обадих се в лабораторията от там: ми най-вероятно е била замърсена пробата и за това е написано така и най-добре да си пуснете още една.Пълен шаш. Почнах червена боровинка и утре пак ще дам. Тествам всичко що видя в интернет направо ужас,но съм хипохондричка за мен е ясно.

# 558
Здравейте, момичета. Да ви кажа днес бях на фетална морфология при д-р Чавеева. Страхотен човек е тя. Наистина много ми хареса и я препоръчвам с две ръце 😊 Иначе ме успокои, че нашият малък мъж се развива отлично. Вече сме 485 грама (в 21 г.с + 1 ден съм). Попитах каква е нормата и ми каза, че ние сме точно по средата, затова и термина ми по ултразвук остава непроменен - 11.11 😊
Момичета, не знам коя лаборатория посещавате, но аз съм изключително разочарована от Бодимед. Объркаха ми изследванията за цитонамазката, след това почнаха едни лъжи, че съм им я дала в пластмасова кутия...изобщо ужас. Мисля, че вече няма да ходя там и се преориентирах към Цибалаб (за добро или лошо).

# 559
Ние ходихме в гърция преди 2 седмици някъде, но ние сме близко и пътя ни беше колкото до нашето черноморие. Аз бях по - притеснена от двама ни, на мм повече му се ходеше 😄. Като цяло от хигиенна гледна точка плажовете в гърция ми изглеждат по - добре и доста бременни имаше ама с големите кореми 😁 бебета също. Края на тази седмица ще ходим на нашето море и ще видим кам са нещата там.

Summer стискам палци всичко да мине безпроблемно за теб и за бебчо.

Аз май май ще пускам всички изследвания тези дни преди да идем на море. А и в нашето море не ми е много хигиенично влизането не знам защо (за това мисля да пропусна) 😄

# 560
Следващата ФМ бих искала да я запиша при д-р Чавеева , можете ли да ми кажете колко време преди прегледа записахте час и по телефона ли , защото в онлайн формуляра не излиза нейното име за да си запиша час ?

# 561
Следващата ФМ бих искала да я запиша при д-р Чавеева , можете ли да ми кажете колко време преди прегледа записахте час и по телефона ли , защото в онлайн формуляра не излиза нейното име за да си запиша час ?

Записах час по телефона края на май месец. Звънях няколко пъти, защото нямаше график все още за юли. Със сигурност около един месец предварително е хубаво да звъннете, за да може все пак да има и по-голям избор от часове Simple Smile

# 562
Слънчоглед, хайде да си разменим мъжете Joy Моят пък  се чуди как да ме накара да отскочим до Гърция (на нас ни е съседна и е супер близо),пък аз се дърпам като магарица на мост и съм го обявила за безотговорен Joy
И според мен твоя мъж просто се притеснява ,в такива ситуации често си изпуска нервите човек и казва неща ,които не мисли .

Стерилна урина не съм пускала, като никога да не открият нищо притеснително .

Вчера пак паднах и малката беше с мен-като ми текна една кръв от коляното ,10 минути не мога да я спра и детето се стресна и заплака .То и на мен ми идеше да ревна ,уж знам как да падам от каратето и си пазя корема ,ама знае ли се какво може да се случи някой път.

Половинът са го махнали от работа ,заедно с още няколко колеги Disappointed Много ми е притеснено ,само на него разчитаме финансово .Пък лятото и по-трудно се намира нова и само лоши мисли ми се въртят в главата Confounded

# 563
Здравейте, момичета ❤
Как е положението с килцата?
Аз качвам доволно вече, макар и само на салата и плодове, структура ли е, ген ли е, не знам.... Примирих се вече и мисля как ще ги свалям след това...
За пътуването защо си мислите, че е безотговорно да се пътува? Ние сега юли живот и здраве мислим да тръгваме с колата от Лондон за Бг. Обичаме приключения и ако бременността си върви нормално защо не? От Бг до Гърция няма да е повече от 5 часа. Аз миналата седмица ми се случи в трафика до летището да стоя 3 часа 😂😂😂 Ама е и до навик, постоянно шофирам и не ме плаши път, напротив даже.
Освен ако изрично не ви е казано да лежите, поради опасност за бебето, то наслаждавайте се на лятото и на бременността 🤰
Какво ви притеснява като цяло да сте на път?
За морето също не разбирам какво ви притеснява да се изпънете под чадърчето, да мирише на море и да хапвате сладолед 😂🍧🍧🍧

# 564
  • Наблизо
Аз ще пътувам със самолет от Германия началото на август.Отказах се от морето,защото исках комплекс с всичко включено и да не мисля за нищо,но тези които намерих в Гърция са адски далече с кола.В България не ми се ходи,а и е 3 пъти по-скъпо от Гърция за същите условия.
Мислехме и Турция,но ме хвана шубето ако нещо ми стане зле,че хем далече хем граница и не мога да се върна.
Става ми лошо при пътуване с колата от повече от час и нещо и това също ме отказа.
Живот и здраве догодина с бебока и с родителите ми да помагат,ще идем пак.

Лейди,много съжалявам - дано бързо намери работа.За кой регион и какъв бранш става дума - може нещо някой тук да помогне.

# 565
Лейди, дано бързо намери нова работа! Не знам в кой град си, но ако имате летище, лятото имат недостиг на хора и винаги набират сезонен персонал за багажа. Освен това, щом е съкратен, има право на борса.

Ивка, с кола не тръгвам до Бг особено лятото😂 Големи сте ентусиасти.

Ние сме на почивка в Испания това лято. Единствено ме притеснява как ще се наместя на седалката в самолета 3 часа. Има да се въртя като пумпал🙈

# 566
Лейди, много неприятно това с работата. Дано скоро си намери нова. На първо време може да се запише на борсата... Май беше споменавала, че сте от Сандански... Що не отскочите за един ден на плаж? Може да ви се отрази добре.

Ние в момента сме в Гърция, малко се притеснявах преди да тръгнем. Сега пак съм леко на тръни, ослушвам се за всяка една болежка, но се радвам, че дойдохме.

За килограмите, най ми липсва кантарът 😂, щото в нас си имам сутрешен ритуал след ВЦ-то скачам да видя какво е положението. Коремът ми сякаш се удвои за няколко дена Scream

# 567
  • гр. Костинброд
Здравейте момичета,
На 1.07 бяхме на фетална морфология при др. Богданова. Всичко е наред, малката тежи 590 грама в 22 седмица. Пуснаха изследвания за антитела и сега чакаме резултати.
Ние няма да ходим на море тази година. Не съм сигурна как ще ми се отрази пътуването.

# 568
Благодаря момичета за подкрепата  Hug Kissing Heart
Мъжа е шофьор и със строителство се занимава .Лошото е ,че вземаше много добри пари като за нашия град,но го осигуряваха на минимална. ...И не знам дали ще го пишат съкратен или по взаимно съгласие...

Иначе да ,в Сандански живеем в момента. (липсва ми София)Близо ни е Гърция,но аз не се притеснявам от пътуване ,а не обичам горещина и море.И тази година си имам оправдание,и се възползвам.
Иначе доколкото знам при нормално протичаща бреченност не е забранено-е стига да няма вълни ,но едва ли някоя бъдеща мама ще плува екстремно.И трябва да се използва много добра слънцезащита, заради риска от пигментни петна ,но това си важи и за градска среда.

За кг съм плюс един и коремчето ми се оформя вече.Не се меря всеки ден,напомня ми стреса покрай влизане в категория Joy Като почна живи здрави  6 ти месец пак ще се претегля.
Между другото вие как си броите месеците?Аз понеже съм с термин 9.11 и всеки месец си водя че на 9то число влизам в следващия .Така ми е по-лесно.

# 569
  • гр. Костинброд
Благодаря момичета за подкрепата  Hug Kissing Heart
Мъжа е шофьор и със строителство се занимава .Лошото е ,че вземаше много добри пари като за нашия град,но го осигуряваха на минимална. ...И не знам дали ще го пишат съкратен или по взаимно съгласие...

Иначе да ,в Сандански живеем в момента. (липсва ми София)Близо ни е Гърция,но аз не се притеснявам от пътуване ,а не обичам горещина и море.И тази година си имам оправдание,и се възползвам.
Иначе доколкото знам при нормално протичаща бреченност не е забранено-е стига да няма вълни ,но едва ли някоя бъдеща мама ще плува екстремно.И трябва да се използва много добра слънцезащита, заради риска от пигментни петна ,но това си важи и за градска среда.

За кг съм плюс един и коремчето ми се оформя вече.Не се меря всеки ден,напомня ми стреса покрай влизане в категория Joy Като почна живи здрави  6 ти месец пак ще се претегля.
Между другото вие как си броите месеците?Аз понеже съм с термин 9.11 и всеки месец си водя че на 9то число влизам в следващия .Така ми е по-лесно.

Аз си следя седмиците и килограмите с приложение: Pregnancy+. Вкарвам си всичко в него.

Общи условия

Активация на акаунт