Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 юни 2019, 13:03 ч.

Случи ми се нещо странно XX

 • 30 924
 • 432
 •   3
Отговори
# 390
 • Мнения: 939
Нямам идея, но не го изключвам и като вариант. Знам само това, което съм написала, а не искам да я разпитвам още, че се напрягам от такива неща.

# 391
 • Мнения: 6 031
Чакайте сега, какво общо има асансьор ? Аз често сънувам, че се качвам нагоре с обикновен асансьор, не знам дали за такъв говорите..

Не говоря за такъв асансьор, естествено. Ако знае за какво говоря, значи може да прави разни неща.

# 392
 • Мнения: 746
А ще разкажеш ли и на нас за асансьора, моооля Simple Smile

# 393
 • Мнения: 1 060
Абе то и аз често сънувам как се издигам нагоре я асансьор или че летя, даже и съм имала супер реални усещания как слизам надолу все едно в тялото си секунди преди да се събудя......но онова с излизането извън тялото не го мога.

# 394
 • Мнения: 2 549
Това със светлината в тунела си има медицинско обяснение.
Не го намерих добре обяснено на български, затова превеждам от АЕ:
"Първо за рецепторите в очите - те работят на обратно. Когато е тъмно - изпращат импулси(на англ.:they are firing), а когато погледнем към светлината - спират да го правят. Зрителните нерви, свързани с рецепторите, също работят на обратно - когато рецептора изпраща импулси, съответния му нерв спира да го прави. А когато рецептора не изпраща импулси, значи има светлина, и нерва започва да изпраща импулси.

Когато човек умира, кислорода в тялото му намалява драстично. Клетките нуждаещи се от енергия, като например рецепторите в очите спират да работят, т.е. спират да изпращат импулси. И когато това се случи зрителните нерви интерпретират това като светлина - т.е. умиращия вижда светлина в тунела."
Това беше най - просто написаното и реших да го преведа.😀 Надявам се, че се разбира.

# 395
 • Мнения: 257
В някои езотерични блогове казват, че излизане от тялото е грешен термин, а това, което се случва е - промяна на фокуса на внимание или още разширено възприятие. Обясняваха защо е така и защо човек вижда тялото си отстрани, но не помня добре. Ако тук има някой с наистина богат опит, може да сподели мнение. Също, вече на много места се говори, че светлинният тунел, за който говорят хората е капан на извънземни, на които целта им е да те преродят.

# 396
 • Мнения: 939
Хм, това звучи доста интересно. Без последното за извънземните Grinning

# 397
 • Мнения: 739
Това с извънземните не го вярвам, въобще не вярвам някоя супер напреднала цивилизация да се занимава с нас, но нека да си говорим за ОИТ.
По време на сън съм усещала пропадане надолу и то с висока скорост, също така и возене в асансьор, летяла съм и усещането е много хубаво. Не знам кога и какво точно се води излизане в астрала. Вибрациите, които се усещат по време на сънна парализа всъщност излизания ли са? Последния път, когато имах такова преживяване, буквално цялото ми тяло се тресеше от вибрации и усещанията ми бяха сякаш някой скача отгоре ми. Сенки не видях тогава.

# 398
 • Мнения: 257
Скрит текст:

# 399
 • Мнения: 924
Аз нали бях пускала клипче със сянка вкъщи. Сянката изчезна и странностите спряха преди месеци, но вчера прибирайки се детето гледаше втренчено пощенските кутии във входа и каза "Здравей, човечееее". Там нямаше дори писма, нищо, което да изглежда като човеше. Помислих, че фантазира и не обърнах внимание, качвайки се нагоре тя продължаваше да гледа надолу и да крещи "Ехоооо, човечееее". Питах къде е човечето - "няма го вече". Вече пред вратата гледаше през пролуката на парапета и каза "Човечеееее, ти не може да влизаш тук, ние влизаме вкъщи". Тя никога не е играла с въображаеми приятели, на 3 години е, дори при странностите вкъщи не показваше, че вижда нещо, но честно - смрази ме вчера.

# 400
 • Мнения: 2 271
Аз ще си умра от страх ако съм на твое място .. Звучи много зловещо това с човечето..

# 401
 • Sofia
 • Мнения: 14 451
Накарай я да го нарисува човечето.

# 402
 • Мнения: 924
Нещото, което най-малко й се отдава е рисуването и за тригодиша сигурно ще нарисува един кръг с очи и до там Simple Smile Мен малко ме стресна в интерес на истината, но поне си остана зад нас, явно Grinning

# 403
 • Мнения: 67
Аз по принцип съм чувала, че децата до 3 години виждат разни неща и после рязко си губят способността. Няма да забравя как синът ми спеше при мен на спалнята (тогава на 2 години и малко), става, започва да пищи много силно и да сочи вратата на спалнята. Поглеждам няма никой, става застава в ъгъла, сочи и пищи, казвам му няма никой там бе мамо. Тва се случва около 4:30 сутринта. Оказа се, че точно тогава е починал дядо ми. И аз все си мисля, че е бил духа му.

# 404
 • Мнения: 781
Ън, не съм преживявала нито едно то тези неща. Това, което описах беше еднократно. Искам да те попитам дали си чела "Скитникът между звездите" на Джек Лондон и ако "да" според теб професорът е излизал извън тялото си ли или е бил в астрала?

Който го интересува ще му кажа, че в тази книга се описват последните месеци на осъден на смърт професор, който друг затворник го научава как да излиза извън тялото си по време на жестоките мъчения от надзирателите. Там начинът за излизане извън тялото е като си помислиш  (започвайки от малкото пръстче на единия крак) как всяка една частица от теб, отдолу нагоре умира. Внимаваш само да не засегнеш сърцето. Отначало му е било трудно, но после много бързо е успявал да излезе. Та в тази книга това, което ме обърка мен малко е, че той посещава места от настоящето (например килии на други затворници), но по-често се връща в предишни животи и ги изживява от даден момент до смъртта си. Дали това се води само ОИТ?

Искам още да спомена, че Христо Нанев в книгата си за Слава Севрюкова също пише, че тя е предупреждавала близките си да не я закачат няколко дена и да не я мислят за мъртва. През това време тя е излизала извън тялото си, а характерното при това действие е, че пулсът на човек по това време е почти неуловим и може да се сбърка със смърт.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 16:27 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

Общи условия

Активация на акаунт