Аз съм, вероятно, най на зор да имаме парите вчера и същевременно единствената, която не се е заблуждавала, че този път ще е бързо, ако изобщо успеем напълно. Информацията е налична на копче разстояние, обработката не е трудна изобщо, дори калкулатор не е нужен.
Като сложим настрана кампанията за Мони (по очевидни причини), всички подобни кампании или не достигат пълната сума изобщо (голяма част), или отнема дълго време (значително по-малка част). Има подобна кампания, открита още януари, за детето писаха и 24 часа, и по Нова имаше репортаж, и базарът в негова полза във фейсбук е доста по-активен...събраните средства са приблизително колкото и ние сме достигнали за месец. И така е навсякъде, не само в България. Експерименталните лечения без точна прогноза и дете с аутистични симптоми, поставено редом с такова чакащо бъбречна, чернодробна трансплантация или операция на тумор, си казват думата. Всичко това е просто обективното състояние на нещата, не че ще се откажа.
Повече от 40 % от средствата в платформата са от мои бивши колеги и колеги на големия ми син. Това е шансът на Джони, да се популяризира и да е 'лична' кауза. Тук Джони е отдавна лична кауза на всички ви, затова и ви е странно, че не става бързо. Така че споделяйте, където се сетите, за 'детето на една приятелка' и ако ви отговори някой от известните, помолете просто за споделяне, нищо повече.
След всичко казано дотук, продължавам да вярвам, че ще сме от изключенията и за набирането на средства, и че ще сме от тези, при които ще има осезаем положителен ефект...че колко му е, аз съм отявлен оптимист и чудеса се случват постоянно.
Благодаря ви, неуморни, верни феи

Цитирах себе си в скрит текст, че да не ви повтарям размислите и наблюденията си.
Безкрайно съм благодарна на всеки един от вас за всичко - за даренията, за неуморното популяризиране на кампанията, за добрите думи и мисли.
Ще продължава да е много трудно с подобни кампании, докато терапиите са в сферата на експеримента. Навсякъде е така, не само в България. Контактувам с родители на няколко континента, всички са изправени пред същото предизвикателство, изключая тези, които просто имат достатъчно финанси. Единственото, което действа е да е лична кауза и да споделят хора с наистина много последователи в мрежите.
Аз няма да се откажа. Не още. Не и докато всички вие сте на наша страна ❤️

Надявам се да е добре. Има ли още чакащи вливки на стволови клетки или други предстоящи процедури?