Моля, помогнете да спася детето си!

• 443 602
  • 2 951
  •   1
Отговори
# 2 070
Хората се радват, когато децата им зарежат дигиталните устройства доброволно. Аз настръхвам. Това никога, абсолютно никога, не е добър знак. Предпочитам да сме в обичайна конфигурация - детето реве за таблета, а злата вещица (а.к.а. аз!) не го дава и настоява, че светът е шарен и има и други забавления.
Така... стига съм се отпускала или по-конкретно: най-популярното джудже във форума дава дефекти. Пак. Два пристъпа с кашлица днес, по десетина минути. Вчера три, по пет-шест минути. Все едно се дави с нещо, ама нито пиеше, нито ядеше към момента. Педиатър и УНГ казаха, че е здрав. Големи му били сливиците, но по рождение, нямало причина да кашля. Много обичам да няма причина аз, това обикновено значи да си я търся сама.

Това го написах не за да ви тревожа и да ви развалям празниците, просто имам нужда да си кажа.

Платформата:
https://www.gofundme.com/f/help-our-johnny-recover

Базарът:
https://www.facebook.com/groups/2366497430254580/?ref=share_group_link

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 15:42 от sugarfree

# 2 071
В навечерието на Новата...
Аз не съм баш по равносметките.
И по гръмките обещания не съм.
Аз съм по-скоро човек на изборите. И си нося после отговорноста за тях, като понякога си давам сметка, че съм избрала грешно и ми иде да си видя сметката (тавтологията е съвсем нарочна).
Да е здрава и мирна 2023!
Изберете да запомните доброто и да се надявате на него, пак и отново. Всички имахме твърде много от другото през тази година, някои загуби ще ни преследват до живот. И все пак, аз избирам да помня, но и да вярвам. Без излишни илюзии, особено докато детето ми е малко болно и свито в завивките. Но се завива, сам! А доскоро и това беше проблем...
В полунощ и аз ще си сипя, днес е изключение. Ще вдигна чаша за всички вас, за нас, за моето малко момче, което е по-голямо и от мен често, и ще си пожелая скромно след година чашите да са ни по-пълни, а желанията по-малки, защото вече имаме всичко важно и голямо.
Наздраве, приятели на Джони, където и по света да сте (той е наистина малък и спасение дебне отвсякъде) Heart

# 2 072
  • София
Просълзи ме, Деси. Весело посрещане на новата 2023 година! Нека бъде по-здрава, по-успешна, по-щастлива! Наздраве!

# 2 073
  • под тепетата
Аз ще ви пожелая спокойно посрещане на 2023! Да сте здрави, да се подкрепяте и обичате, чашата да е все по-пълна не само с вино...

# 2 074
Тази година Джони се завива сам, а догодина нека се облича сам, нека се храни сам, нека всичко може сам! А в игрите да не е сам, да търси другарчета и да споделя преживявания! Пожелавам ви, Деси, смели и сигурни стъпки напред.
Прегръдки и за милата кака, която е толкова грижовна и зряла.
Бъдете здрави!

# 2 075
Просълзи ме, Деси. Весело посрещане на новата 2023 година! Нека бъде по-здрава, по-успешна, по-щастлива! Наздраве!

Да бъде, Гери! А, и сори, ма без рев, ако аз държа (едва и на въпреки), и вие трябва. Стискай ❤️
Биляна, да е пълна само. Виното е подробност. Вода да е.

# 2 076
Нека всеки ден от следващата година Джони да прави по една голяма крачка към оздравяването си. Нека е вашата година, Деси и да е пълна с чудеса за вас.

# 2 077
  • София
деси, нека новата 2023 година сбъдне изцяло най-съкровената мечта на теб и твоето семейство! Нека да бъде първата от многото за едно истински здраво и щастливо момченце! Нека майчината ти душица да бъде богато възнаградена и удовлетворена за всичките ти сълзи и усилия, които полагаш за Джони! Heart

# 2 078
  • Бургас
Всичко,което са написали момичетата,преди мен ДА БЪДЕ !!! 🙏❤️

# 2 079
  • На брега на реката
Шугърче, нека новата година ви донесе здраве и щастие,  повече от колкото сте мечтали! Heart

# 2 080
ЧНГ Много здраве всичко друго е преходно.Нека има все повече усмивки.

# 2 081
Честита Нова година, Деси! Пожелавам от сърце на Джони и прекрасното ти семейство много здрава и спокойна година.

# 2 082
Успех и късмет!

# 2 083
Гугъл ме пита помня ли:

Майтап да забравя... Джони след втората операция, по времето когато взеха наистина да се усложняват нещата. И все пак, ето че стигнахме дотук, да има надежда.
За много години, здрави и честити Heart

# 2 084
Вероятно никой (или почти) няма да разбере, но...аз като съм на ръба или на върха, слушам Куин. На макс.
Демек, постоянно Joy
Джони припява тихо "we will we will rock you".
Сестра му пее по-силно от Фреди Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз просто попивам обстановката и чудото.
Благодаря ви, че чух гласът на детето си.

Общи условия

Активация на акаунт