Моля, помогнете да спася детето си!

• 443 579
  • 2 951
  •   3
Отговори
# 2 190
Може ли някой да даде линк към paypal моля? Досега използвах платформата, но ако мога през paypal да използвам функцията "Семейство и приятели", ще избегна таксите.

sugarfree, бързо оздравяване на всички вкъщи!

Можеше и по-човешки да дам линк, ама в един друг живот.
Благодаря 🤗

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 19:42 от sugarfree

# 2 191
  • на Мелмак
След 12 ч работен пореден ден сметнах, че ви трябват още 11500 евро, нали?
Мисля, че скоро ще се съберат Hug

Джони е страхотен, дано от сега нататък само да НИ радва младежа!

# 2 192
След 12 ч работен пореден ден сметнах, че ви трябват още 11500 евро, нали?
Мисля, че скоро ще се съберат Hug

Джони е страхотен, дано от сега нататък само да НИ радва младежа!
Ох, Ети, не знам, честно. За опит-не опит, да, тамън толкова. Иначе писах, брисах... хората казаха ААА, вземаме го, ама преди това, препоръчваме онова. Аз съм си мнителна. Проверявам и ще видим. Много ми е мъчно, че здравеопазването е абдикирало на световно ниво за тези деца. За Джони-тата.

# 2 193
Играчка ни е, Деси. Ще се справим заедно. Ти само стискай зъби и продължавай да се бориш.

# 2 194
  • София
Включих се и аз със скромна сума, и с надежда за все по-добри новини. Бързо възстановяване, мило семейство!

# 2 195
Включих се и аз със скромна сума, и с надежда за все по-добри новини. Бързо възстановяване, мило семейство!

Благодаря за помощта и за пожеланията, на всички ви, но просто цитирам последният пост, защото не мога всички, които писаха тук и на лични Hug
Няма да е съвсем бързо възстановяването, уви, защото няколко дни ни лекуваха за вирус, после се наложи Шугър да демонстрира "благия" си характер в клиниката и за да се отърват от мен, пуснаха допълнителни изследвания на Джони, стреп инфекция. Сега с нов комплект илачи и дано скоро се ремонтираме, защото едва мърдам, направо на автомат.
Иначе Джони шашна всички, защото си отвори устата доброволно да му прегледат гърлото, което никога досега не се е случвало. А днес сам заряза таблета, нарежда мечета по леглото, завива ги и ги храни с пластелин Grinning

# 2 196
Днес ще преразкажа мнението на приятелка, която не беше виждала Джони от месец, а сега го наблюдава три дни поред:
Деси, той е толкова по-спокоен и усмихнат, направо е друго дете. И разбира, и изпълнява често каквото му кажа, а и не плаче без причина вече, просто като дете на неговата възраст, когато му откажа нещо.
От мен: днес ходихме по доктори пак. Обикновено е бой да седне в столчето в колата и да му сложа колан. Почти ми спря сърцето като исках да му закопчея колана, а той ми държи закопчалката, да ми помогне.
Вчера открих, че знае правописът на над 40се думи, не може той да ги пише, не успява да си владее пръстите, но диктува на мен. Без грешка. Аз, нали съм зла, му писах с оранжев пастел примерно "бял", "черен", "триъгълник"... всичко чете диването.
Има и притеснителни неща, за тях друг път.
Поздрави от детето, което отново ползва прибори. Понякога, но това е много повече от никога:

# 2 197
Момичета, мога ли по тази сметка да помогна

Видях я във ФБ страничката, но не съм сигурна, че е актуална.

Бъдете здрави!

# 2 198
Момичета, мога ли по тази сметка да помогна

Видях я във ФБ страничката, но не съм сигурна, че е актуална.

Бъдете здрави!

Първо - много, много благодаря!

Не, не е актуална, това е сметката, която ползвахме при операцията за премахване на шънта и после закрихме, защото се надявахме че сме приключили с болниците и лечението.

Сега може да се ползват тези методи (платформата, сметката или Пейпал):

GoFundMe:
https://www.gofundme.com/f/help-our-johnny-recover

PayPal: https://www.paypal.me/Letshelpjohnny

Bank transfer:
IBAN: BG26UNCR70001524624650
Bank: UniCredit
Beneficiary: Karolina Tomova
(Johnny's sister)

# 2 199

Благодаря за помощта и за пожеланията, на всички ви, но просто цитирам последният пост, защото не мога всички, които писаха тук и на лични Hug
Няма да е съвсем бързо възстановяването, уви, защото няколко дни ни лекуваха за вирус, после се наложи Шугър да демонстрира "благия" си характер в клиниката и за да се отърват от мен, пуснаха допълнителни изследвания на Джони, стреп инфекция. Сега с нов комплект илачи и дано скоро се ремонтираме, защото едва мърдам, направо на автомат.
Иначе Джони шашна всички, защото си отвори устата доброволно да му прегледат гърлото, което никога досега не се е случвало. А днес сам заряза таблета, нарежда мечета по леглото, завива ги и ги храни с пластелин Grinning
Ха,само гледайте да не ви подкара вас,с пластелина.Да е жив и здрав и много щастлив.И ние ще се включим пак.

# 2 200
Парите не можели да купят щастие?
Дали?
Знам, че понякога всички пари на света са недостатъчно (да пази Господ от подобни ситуации), но всеки опит си струва, според мен, особено когато е замесено дете.
Внимателно погледнете снимката, една от вас плати за забавлението, всички вие - за прогреса.

Това е същото дете, което доскоро не би забелязало басейна. Или трябваше да го пъхаме вътре силом. Сега скача със замах, дори твърде смело. Ще се наложи да работим над чувството за самосъхранение, но така е по-добре сякаш, отколкото да борим чувството за безнадеждност и липсата на какъвто и да било интерес.
Много, много мънички подобрения има, ежедневни, не мога да ги изброя дори.
Стои и не толкова приятният момент с кожните проблеми и баланса, търся варианти и консултации.
Обещах на Сигма да пиша за парите, които са нужни тепърва (хиляди благодарности на нея и всички вас, задето не ме оставяте да се откажа). Трудно е да се прецени, но грубо се нуждаем от около 8000 евро поне още за следващата процедура със стволови клетки.
От клиниката препоръчаха някои изследвания и процедури преди стволовите, в момента проверявам цени и подробности, ще пиша.
Благодаря ви за всичко.
За парите, за подкрепата, за опитите да поддържате базара.
Аз без вас не бих стигнала дотук.
❤️

# 2 201
И по-далеч ще стигнете с Джони! Нека все така се забавлява.

# 2 202
И по-далеч ще стигнете с Джони! Нека все така се забавлява.
Сигурна съм, Съни.
Често ми иде да се откажа.
Още по-често ме е срам...ако вие можете, години да работите за моето дете, коя съм аз да казвам кога е достатъчно?! Чувството е сюрреализъм в някаква болезнена, алтернативна форма.
А най-вече благоговение ❤️

# 2 203
Лесно ни е на нас, дано не ни стига, на теб е ежедневното тегло, ти се бориш и, ако понякога ти идва повече,  това никой не трябва да те обвинява.

# 2 204
  • на Мелмак
Шугърче, пълниш ми сърцето Hug
Изобщо не искам да съм на твое място и да ми минават мисли за отказване. Никога не искам да съм Hug
В едно съм сигурна, че ще се хвалиш!

Общи условия

Активация на акаунт