Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 6

• 61 414
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София /Абсурдистан
Да де, с по-свободна кройка са. Тъкмо за такива като нас. А пък и цените са прилични, не е скъпо.
Ама колко неща си харесах аз ...

# 391
Сега се усетих, дали са адрес на бул. Рожен. Това не са ли складовете на Илиенци?

# 392
Тия ризи са FLORA,аз си ги купувам от китайските магазини PANDA по 15 лева.Кройките и материите са хубави,качеството е доста прилично.

# 393
Здравейте,големи размери дамски обувки 42-43 от къде си купувате в Пловдив,освен от Дайхман? И дамски панталони 60 размер също?

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 16:21 от slan4ize_76

# 394
  • Sofia
Много трудно намирам този номер.

Бях поръчала мин.седмица от обувки.бг два чифта 42,със стелка 27,6...,но май съм объркала и още нищо не е пратено..и по-добре,че се разколебах нещо...
Поръчвали ли сте от там?
Отговарят ли на см в таблицата?

# 395
Някои да но например евтини като Ласоки не. По добре следете темите за размяна във форума и взимайте несполучливи покупки на съфорумки или направо сами от Германия и т.м. Също тия дни Мания се бяха напълнили с нови рокли, обувки, сутиени триумф. Имаше интересни номера, аз си взех два игра чехли, но имаше купища сандали 42 номер. Препоръчвам и да обикаляте магазини Меркари или подобен тип. Интересни обувки иначе няма. В специализирани магазини са 200 или 300 лева и нагоре....ами много си е.

# 396
  • Sofia
В коя Мания?
От там съм си взимала най-удобните обувки преди години.

# 397
На Димитър Петков имаше доста сандали 42, не знам дали навсякъде има а и беше преди 2 седмици, не съм имала възможност от тогава да посетя. Аз някои дори ги имам и затова не си взех Simple Smile  Сутиени има във всички, нови, с етикет на 30 лева.

# 398
Аз редовно си купувам от Обувки БГ. Доста сложно е да си улучиш номера и дали ще ти са удобни въобще. Аз нося стандартен номер, но имам проблем, защото стъпалото ми е много тясно и ако обувките са ми дори малко големи, започват да ми клопат. Така си бях взела едни боти на Ласоски и ги върнах. Когато ги пробвах вкъщи, направо щях да се пребия. Последно си взех джапанки на Крокс, които според сантиметрите трябваше да са ми точно, но са доста по-големи, един номер по-малки щяха да са по-добре. Но Крокс си имат технологии, направени са много удобни и въобще не хлопат, задържах си ги.

# 399
Понеже съм чела тук за сутиени големи размери, минимайзъри, да похваля (и да се похваля) този, размер 85 G, прекрасна кройка, от мола срещу х-л Хемус https://www.silueta.lt/en/triumph-wild-rose-sensation-wo1-bra, 92 лв. Сега погледнах снимките по-подробно, малко е по-различен моят, има 3 закопчалки отзад.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 22:02 от Tiger Lily

# 400
Здравейте,големи размери дамски обувки 42-43 от къде си купувате в Пловдив,освен от Дайхман? И дамски панталони 60 размер също?
Купих си обувки 42 номер от Гидо Пещера,дано да са читави.Имат и 43 номер.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 10:14 от slan4ize_76

# 401
  • София
42 номер се намира, вкл. в Меркъри магазините, ама 43 Sad А как ми се искат едни нови сандалки за лятото. Май ще оглеждам немския Амазон.

# 402
42 има и в Х и М онлайн

# 403
# 404
Кажи нещо за размера...? Аз съм 95Е на Триумф, това отговаря ли на обиколка, на чашка. Изглежда добре иначе.

Общи условия

Активация на акаунт