Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 6

• 61 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Да, права си. Може би ги изнасят, за да не се подават от по-голямо деколте. Аз купувах един модел на Триумф - Дорийн. Същият си купуваше и майка ми - много стар модел, но удобен и много здрав, не мога да го скъсам с години. Мисля, че все още се произвежда, подобен ми е на модела от снимката.

# 362
На Триумф имам най-много разновидности от тези три модела, като на третия презрамките си стоят на мястото най-сполучливо, обаче са ластични и малко... люлеене се получава при тях като ходиш... Няма пълно щастие!
Скрит текст:

# 363
Точно се бях зазяпала в Модиво - Триумфите са на много добри цени. Яд ме е, че не намерих цветни - много обичам бельо в необичайни цветове.

# 364
Аз си ги купувам от Амазон, като си знам номера от модела, е лесно.
Няма начин да дам за това 80 лв, като в Амазон е 36 лв! Току що поръчах бял и черен за 89 лв общо.
https://modivo.bg/p/triumph-sutien-s-baneli-ladyform-soft-10166306-zelen-1

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 18:13 от Анонимен

# 365
  • Стара Загора
Да, права си. Може би ги изнасят, за да не се подават от по-голямо деколте. Аз купувах един модел на Триумф - Дорийн. Същият си купуваше и майка ми - много стар модел, но удобен и много здрав, не мога да го скъсам с години. Мисля, че все още се произвежда, подобен ми е на модела от снимката.

Този модел все още го има. И аз имам такъв отпреди 15 години. Няма късане.

Скоро взех един от тук.
Много съм доволна. Държах да е без банели, с банели имам на Триумф.
Таблицата с размерите си отговаря (поне на този който взех аз). Това е моят.

# 366
  • София
Поръчвали ли сте от този сайт? Никъде не можах да прочета за връщане на стоки, а само за рекламация. Или са объркали нещо в превода?

# 367
Не, не съм. Просто показах модела. А аз и не нося такъв модел сутиен, на мен не ми стои добре и предпочитам да има банели.

# 368
Получих втория сутиен Ulla Popken. Честна дума, ако имаше С, щеше да е най-добре! И D става, ама... До утре ще го мисля и ще реша дали да го задържа, или да връщам.

# 369
  • Някъде около Пловдив
Аз си ги купувам от Амазон, като си знам номера от модела, е лесно.
Няма начин да дам за това 80 лв, като в Амазон е 36 лв! Току що поръчах бял и черен за 89 лв общо.
https://modivo.bg/p/triumph-sutien-s-baneli-ladyform-soft-10166306-zelen-1

Може ли линк от amazon?

# 370
# 371
Даже вчера си ги взех от gabco тези двата от Amazon. Чудесни са! Имам и петролено зелен от този модел. И от него съвсем точно си ми лепва размер 95Е.
Ще върна този на Ulla Popken 🙄 Имам чувството, че малко да се отпусне ластика, като няма банели няма да ми държи бюста.

# 372
Мисля, че сутиените не са силната страна на Ула Попкен.

# 373
Явно - да. Три блузи имам, не си знаят пранетата и не са мръднали! Обаче бих си купила само на намаление. Редовната им цена е обидно висока дори за такива дълготрайни дрехи.

# 374
  • Sofia
Аз съм си взимала на УП от вторите употреби,нови с етикет,на смешни цени.Вярно е,че са много качествени.Имам блузи,якета и бельо на повече от 5-6год.Никакво избеляване или захабеност не личи.
Не бих ги купила на редовна цена.

Общи условия

Активация на акаунт