Сусамов тахан

  • 922
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3 865
Сори че пускам цяла тема ама не видях такава за въпроси. Възможно ли е от дълго време седене в хладилника сусамовият тахан да стане сладък. Положението е такова, че преди не помня колко време съм отворила буркан с тахан и дори не помня тогава какъв вкус е имал и дали изобщо съм го опитала, но пише че е солен. Обаче освен че беше станал много твърд, се оказа и сладък на вкус. А не мирише странно да е гранясал примерно. Не мога да разбера нормално ли е да сладни или се е развалил и това му е променило вкуса и подсладило

# 1
  • Мнения: 568
Сигурно ли е, че не е слаган мед в него по някое време? Аз не го държа в хладилник. Не се разваля и си е ок на вкус. Натуралният сусамов тахан не е ли по-скоро безвкусен? Ако е солен или сладък, вероятно е добавяно нещо.

# 2
  • Мнения: 1 404
На мен натуралния ми е по- скоро горчив дори. ММ си купува, ама не е ставал сладък. Вероятно му е добавяно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт