АВГУСТинки 2019 - тема 11

• 39 699
  • 783
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Veronchity и Ерос, честита поява на вашите съкровища! Бъдете здрави и нека само радост изпълва дните ви занапред ! Simple Smile
Ерос, чакаме да разкажеш какво е наложило спешното секцио, след като се възстановиш и имаш време, разбира се.

# 331
Честита радост! Нека бъде здрава и щастлива малката принцеса ❤

# 332
Честито и от мен,да са живи и здрави родените до сега бебета,и бързо възстановяване!:heart:

Снощи не можах да заспя,боли ме много така нар.венерим хълм,много ми опъва коста,ставам едвам се движа,седнали почва опашката да ме боли,имали някой с подобен проблем?Заради ентерококи в микробиология сега съм на антибиотик!Трябва малко още да се потърпи,оплаках ви се много !

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 10:55 от AnMary

# 333
Снощи не можах да заспя,боли ме много така нар.венерим хълм,много ми опъва коста,ставам едвам се движа,седнали почва опашката да ме боли,имали някой с подобен проблем?Заради ентерококи в микробиология сега съм на антибиотик!Трябва малко още да се потърпи,оплаках ви се много !
И аз съм така, някой дни направо карам ММ да ме вдига от леглото, други пък въобще не ме боли. В интерес на истина при мен тази болка се появи още 4-5 месец, така че вече в самия край, просто стискам зъби ✌🏻😘

# 334
Ерос, честита радост! Да ви е жива и здрава и много щастлива!

# 335
  • София
Ерос, честито! Да ви е жива и здрава малката принцеса! Пожелавам ти бързо и леко възстановяване!

Тете, и аз имам същите гадини. Днес ще разбера с какво ще ги трепя. Много се надявам да не се окажат някаква упорита гадост и да не са опасни за бебето.

# 336
Ерос, честита рожба! Нека винаги бъде здраво, щастливо и умно детенце! На теб бързо възстановяване! Ще чакаме да разкажеш когато можеш.
Ако искаш да я добавя в списъка в първа страница, пиши ми на лично - дата, име, кг, см Simple Smile

# 337
Честита рожба и от мен, Ерос,  да ви е жива и здрава дъщеричката!
Frekoko, честито детенце - да сте живи и здрави и бързо възстановяване!

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 16:42 от Обич Синеока

# 338
Frekoko и Ерос Честито момичета. Бъдете здравички и бързичко да си отидете у дома! ❤

# 339
  • София
Честито на Frekoko и Ерос! Да са ви живи и здрави бебоците и да ви носят само радости. На вас бързо възстановяване и много щастливи мигове с мъниците. HeartHeartHeart

# 340
Frekoko,честито бебче и на теб, бързо да се въстановявате и да се прибирате вкъщи.. Hug
Месец и половина почти преди термин.. ама важното да е добре мъничето.. всичко друго няма значение!
Много е бързало твоето бебе, дано навсякъде и винаги да е така настойчиво!
Апаратите май наистина дават отклонения, в последно време и аз не вярвам на килограмите, които ми казват.. пък да видим как ще е..

# 341
Frekoko, чак сега видях съобщението ти! Да е честито и твоето бебче! Да е здраво, щастливо, винаги да носи поводи за радост и гордост и да бъде много обичливо и обичано! 2,100 е чудесен размер (припомням, че аз съм се родила 1,800-1,900), вярвам, че ще се справите бързо и ще се приберете скоро! Дръж ни в течение на нещата! ❤

# 342
Frecoco Честита радост и на теб ( не знам защо, но и аз сега видях съобщението) Нека малката да е много здравичка и да не седи дълго в кувиоз. Hug

# 343
Frekoko, честито бебче! Да е живо и здраво и бързо възстановяване и на двама ви.
Аз преди малко се връщам от преглед..тоновете са добре..или поне нищо лошо не казаха. Водите са ми много малко, но казаха че плацентата и кръвотока били добре. Не знам вече с тия води..бяха ми казали един вид да си предизвикам диабет като ям шоколад и повече диня..за да се види дали ще се повлияят водите. Мисля че няма много ефект. Дано бебчето не страда. Сега говорих с проф. Николов от Майчин дом при който съм решила да раждам живот и здраве и скоро имам час и при него.
И друго нещо ме притеснява..главичката на бебето е с 3-4 седмици напред и не знам дали е нормално. Иначе му гледат мозъка и казват че е нормален. Нито аз нито бащата имаме големи глави, а бебчо от началото си върви така. До някъде ме успокоява това, че и сестра ми каза че и двете и деца вървяли с по-големи глави за седмиците, но децата са си идеални. Надявам се всичко да е нормално.

# 344
  • София
Frekoko, честито! И аз съм от тези, които сега виждат съобщението. Пожелавам ти малката бързо да наддаде нужното и да се стабилизира, за да сте заедно у дома.

Общи условия

Активация на акаунт