Кралски работи и клюки - юли 2019

• 150 109
  • 3 315
  •   1
Отговори
# 2 955
Единствения и недостатък са зъбите. Другото и е добре и е чаровна.

# 2 956
  • в сърцето на един мъж...
Страхотни тиари! На някои от дамите обаче не стоят добре. Тиарата на Грейс е ефирна и нежна, жалко, че дъщерите й не изглеждат добре, щеше да е хубаво да се видят отново тези красоти.
Камила е в много приятно ментово зелено. Обаче ми е трудно да я захаресвам тази жена и това си е Sad
Шарлийн изглежда разкошна в тази рокля!

# 2 957
Малко тиари и от мен😃:
Скрит текст:
Тиари, носени от югославски роялки:
1.Grand Duchess Elizabeth Feodorovna of Russia's Emerald Kokoshnik

Направена е от Болин със смарагди на императрица Мария Александровна. Самите смарагди могат да се свалят.

2.Grand Duchess Maria Alexandrovna of Russia's Fringe Tiara

3.Princess Elena of Greece's Diamond Tiara

Тази е на Картие и диамантените капки се свалят.

4.Princess Olga of Yugoslavia's Diamond Floral Tiara

Създадена е от Бушерон през 1907г.

Тайландски тиари:
1.Queen Sirikit of Thailand's Diamond Tiara

Направена е 1963г.

2.Queen Sirikit of Thailand's Diamond Tiara

3.Queen Saovabha Phongsri of Thailand's Fringe Tiara

4.Queen Sirikit of Thailand's Floral Tiara

5.Queen Sirikit of Thailand's Thai Tiara

Брей, тази кралица Сирикит е много хубава.

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 12:32 от EsmeWeatherwax

# 2 958
  • Чужбина
Много си е хубава Софка. Просто лоша снимка.

# 2 959
Много царствена господарката Шарлийн,с тия изваяни рамене и височина и страхотната рокля върху тях!
Туй невзрачно  сервитьорче Албертчо се губи около нея.

# 2 960
  • Чужбина
Да, Шарлийн е страхотна. Зеленият аутфит направо ми взе акъла и ми е още пред очите.

Страхотен цвят, страхотно излъчване. А той верно прилича на Объркелнер.

# 2 961
На мен не ми пречи, ако една жена прибягва до разни козметични разкрасителни процедури, ботокси, лифтинги и прочие, стига да е с мярка. Виждала съм ужасяващи снимки, на корекции излезнали извън всякакви норми. Но ако е добре и незабележимо направено, защо пък не?
Одобрявам и пластичните операции на Летисия. Определено ѝ са се отразили много добре! Натурална ми изглеждаше като баба Яга, с този нос и брада. Сега е фина, дори нежна, няма нищо прекалено, получило се е много добре. Щом това е важно за самочувствието на една жена, защо не? Не всеки се е родил със съвършени форми, и не всеки остарява красиво.
За мен, разкрасителните процедури, които една жена прави за себе си, нито добавят, нито отнемат някаква стойност от личността ѝ.  Нито се обезценява в очите ми, нито ми е повод за злословене. Има по-важни неща от това.

# 2 962
  • Чужбина
За мен, разкрасителните процедури, които една жена прави за себе си, нито добавят, нито отнемат някаква стойност от личността ѝ.  Нито се обезценява в очите ми, нито ми е повод за злословене. Има по-важни неща от това.
И понеже има по-важни неща от това, пластичните операции определено обезценяват хората в очите ми.

При Летисия толкова много си личи, че направо е очеизвадно.

И едно е разкрасителна процедура и грим, съвсем друго е да се обезличиш и да заприличаш на останалите киборги.

За какво са й на ей тази жена ботокс и филъри:

Скрит текст:

# 2 963
И аз съм на същото мнение като Morning Star по този въпрос. Летисия се е получила много добре и не ми прилича на поредния клонинг тип Николета Лозанова.
Какво ще си правиш по лицето и тялото е личен избор. Друг е въпроса, че понякога резултата е смехотворен и предизвиква негативни реакции.

# 2 964
  • София
Щом Кейт има нужда и я дразнят бръчките - ок съм с попълването. Особено на чулото. И Мегън да го направи съм съгласна. Аз обичам пластичната хирургия. Но все още не я използвам, защото ми е рано. Чукна ли 40-ка и започна ли с бръчките - ще действам. Нямам против и жените, които не прибягват. Смятам, че умереното ползване на подобни възможности е поносимо. Но ботокс, с който не можеш да се усмихнеш или да говориш е прекален.

Ние нямаме ли тиари? Симеон не притежава ли нещо?

# 2 965
Цариците и княгините от 3тото Царство са носили тиари и корони, но не знам на кого са сега и дали изобщо съществуват в момента. Ще потърся.
Edit: намерих ето това:
http://royalwatcherblog.com/2017/01/06/bulgarian-royal-tiaras/

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 14:34 от EsmeWeatherwax

# 2 966
  • До сърцето...

Да, EvaKrusteva ги е показала още миналата година в този пост:
https://bg-mam.ma/p/1059693/37280684

Може да са от линка по-долу, не знам, но се е постарала да ни информира.

# 2 967
  • Чужбина
Аз обичам пластичната хирургия. Но все още не я използвам, защото ми е рано. Чукна ли 40-ка и започна ли с бръчките - ще действам.
Под пластична хирургия повече се има предвид да си промениш чертите на лицето, обаче.

Другото е освежаване.

На 40 е късно да се почне с ботокса.

# 2 968
Щом Кейт има нужда и я дразнят бръчките - ок съм с попълването. Особено на чулото. И Мегън да го направи съм съгласна. Аз обичам пластичната хирургия. Но все още не я използвам, защото ми е рано. Чукна ли 40-ка и започна ли с бръчките - ще действам. Нямам против и жените, които не прибягват. Смятам, че умереното ползване на подобни възможности е поносимо. Но ботокс, с който не можеш да се усмихнеш или да говориш е прекален.

Късно е 40, доста късно. Когато отидох на 40 за ботокс в гневната бръчка ми казаха “трябвало е да дойдете преди 5 години, сега вече никога няма да може да се изглади напълно, дори да си слагате ботокс през 6 месеца. Аз се възпротивих, че е рано, но те ми казаха “закъсняла сте”. Сега вече само нож може да изглади абсолютно напълно.

# 2 969
Според мен всеки почва, когато му се прииска и сметне за нужно. Някои хора никога не почват. Аз не съм против пластичната хирургия и другите интервенции докато се ползват умерено и наистина с естетическа цел. Стига резултатът да не е такъв или такъв, понеже това прилича на болестно състояние. Коя се опънала, коя пооизрязала, коя понапълнила деколтето - на мен не ми е проблем, хубави са си жените.
При Летисия скалпелът е играл страхотно и тя е ходеща реклама за хирурзите си, но нямам представа знаели се кои са те.

Общи условия

Активация на акаунт