Кралски работи и клюки - юли 2019

• 150 089
  • 3 315
  •   1
Отговори
# 2 970
Ботокса няма как да изглади дълбоки бръчки. Той се инжектира в мускула. Идеята е самия мускул да не се свива и да не се образуват гънки по кожата. Кейт е по - скоро за хиалуронова киселина, ако реши да си прави нещо.

# 2 971
  • Някъде там
Какъв ти ботокс,не мисля, че Кейт ще прибегне до сериозни процедури и интервенции.
По скоро някой и друг филър за  освежаване на лицето,но само толкова.
Достатъчно хубаво лице има за да опира до услугите на хирургията.

За мен пластиките се правят от хора,които имат видими дефекти и които не се харесват поглеждайки се в огледалото.
Кейт едва ли е такава личност.

# 2 972
Какъв ти ботокс,не мисля, че Кейт ще прибегне до сериозни процедури и интервенции.
По скоро някой и друг филър за  освежаване на лицето,но само толкова.
Достатъчно хубаво лице има за да опира до услугите на хирургията.

За мен пластиките се правят от хора,които имат видими дефекти и които не се харесват поглеждайки се в огледалото.
Кейт едва ли е такава личност.

# 2 973
  • Sydney
Летисия от преди два дни, в зелено:

https://www.instagram.com/p/B0V5uXeIKKQ/?igshid=oekfbcs3jf0p

Едуард и семейството, мисля от миналата седмица:

https://www.instagram.com/p/B0YuTFhIdsE/?igshid=pfl6nsm8qcnm

Летисия преди/след пластките, Еми доста по-добре е от преди:

https://www.instagram.com/p/B0avyrjnwPl/?igshid=gzfjv9ltordo

Явно Алберт си се носи с това:

https://www.instagram.com/p/B0aDbk6IUAW/?igshid=1muwm99lzl9a

Този човек рисува мн готино, и др път съм го показвала:

https://www.instagram.com/p/B0ODW3upVbg/?igshid=1v5h2dbtcm1uj

# 2 974
  • Bristol
Надявам се Кейт да не започне да използва ботокс, емоциите, които показва бръчкайки се и правейки физиономии, са уникални и показват една много хубава страна на характера й.

Летисия наистина изглежда по-добре сега, но не е била толкова грозна, че да е трябвало да ляга под ножа, лично мнение. Тя ботокс ли си слага, защото лицето винаги е едно замръзнало, никаква емоция не показва.

# 2 975
  • Чужбина
Летисия наистина изглежда по-добре сега, но не е била толкова грозна, че да е трябвало да ляга под ножа, лично мнение. Тя ботокс ли си слага, защото лицето винаги е едно замръзнало, никаква емоция не показва.
На мене Летисия си ми харесва преди това. Лицето й има характер.

Сега е трудно различима от други клиентки на носовите доктори.

# 2 976
 Ирански тиари

Скрит текст:
Farah Diba - последната императрица на Иран

Фара Диба Пахлави е родена в Техеран на 14 октомври 1938 г. Семейството й идва от Азербайджан. Записва се да учи архитектура в Париж. На парти се запознава с шаха на Иран Мохамед Реза Пахлави. Така започва приказката. Скоро напуска университета, за да се превърне на 21 декември 1959 г. в третата съпруга на шаха след египетската принцеса Фаузия и принцеса Сорая.

Пищната церемония е в Мраморния дворец в Техеран. Фара е единствената от съпругите, която дарява престола с наследник. Става и единствената императрица в историята на Иран, върху чиято глава застава корона. Майка е на четири деца - Реза II, Фарахназ, Алиреза и Лейла, която се самоубива през 2001 г.

Началото на трагедията е 16 януари 1979 г. Насред религиозната революция на аятолах Хомейни императорската фамилия се качва на самолета, за да напусне Иран. Шахът, фатално болен от рак, сам пилотира. Много страни отказват да дадат подслон на прокудената фамилия. Накрая остават в Египет. Шахът умира през 1981.

Фара Диба продължава връзките със съпротивата, докато синът й приема династическите права. Фамилията живее сред екстремни мерки за сигурност. Над Фара Диба продължава да тежи смъртна присъда. Чуждестранен член е на Френската академия за изящни изкуства. В момента живее във Франция, но често пътува до САЩ, където са децата й.

# 2 977
Летисия освен носа какво друго си е пипала? Опитвам се да позная, но не мога.

# 2 978
Мисля, че е пипала брадичката и зъбите.

# 2 979
  • Чужбина
Брадичката също, но май има и филъри на скулите. Лицето й сега е много по-широко отпреди.

# 2 980
  • Бургас
Младоженците от Монако - Луи(с) и Мари - гражданска церемония

От църковната церемония. Венчавката ще там, където е била и на Грейс и Рение

# 2 981
Летисия определено изглежда доста по-добре от преди, макар разликата м/у преди и сега да е наистина драстична, то е за добро.
Монакските младоженци нищо не ми говорят, но предполагам, че кралската особа е Луис.

# 2 982
  • София
Поста с нашите тиари съм изпуснала. Благодаря ви. ♥️ Имаме красиви неща. Жалко, че не ги виждаме и дори няма шанс да стане това.

Момичета, както винаги сте изключителни в информацията за всички. Благодаря за споделянето за попълването на бръчките. Явно греша за възрастта. Ще се налага да я сваля. 🤔
Пластичната хирургия е хубаво да е умерено използвана. Летисия добре се е справила, но да видим как ще остарее. Много неща е пипала и дано не прекрачи границата. Моята смелост достигна до гърдите само. Бих коригирала и неща по лицето, но ме е страх много и не пипам. А носът на Преслава така ме стресира, че вече и 5% не ми останаха изразени в желание.
Само попълване. Край.

Не мисля, че Кейт ще направи неща, които ще спрат мимиките й. Те са толкова хубави! Обичам да се усмихва широко и да е естествена.

# 2 983
Много рядко намирам усмихнати принцеси по старите снимки. Но все пак има

Скрит текст:
Astrid de Suecia

Ан Пиърсън, висконтеса Каудрей

Кралица Маргарита Савойска

Gran Duquesa Carlota de Luxenburgo

На някои наистина им отиват тиарите

Скрит текст:
Princess Cecilie of Greece and Denmark

Sophie, Countess of Wessex

Кралица Александра, сестра на по-долната императрица

Императрица Мария Фьодоровна (бивша принцеса Дагмар)

Gran Duquesa Olga Konstantinovna

Кралица Мари Хосе

На други по-скоро не
Скрит текст:
Кралица Изабела, Испания  

Archiduquesa Maria Cristina de Austria.Reina de España, ама какво кръстче има

Кралица Ема, Холандия

Принцеса Астрид де Суеция

Duquesa Maria Alexandrovna de Saxe-Coburg-Gotha

Princess Mary Adelaide Wilhelmina Elizabeth , Duchess of Teck, born Princess Mary Adelaide of Cambridge, a grand-daughter of King George III. She was the mother of Queen Mary

Angela de Barradas.Duquesa de Medinaceli-не си прилича много на картината

# 2 984
Снимки на шведското кралско семейство - направило ми е впечатление, че всички са много задружни и си помагат взаимно с децата, когато са на официални събития.

На първите две снимки София обгрижва Леонор, защото майка ѝ Маделин е бременна. След това София и Маделин обгрижват Естел, докато Виктория е заета с участие в събитието.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт