Кралски работи и клюки - юли 2019

• 150 084
  • 3 315
  •   1
Отговори
# 2 985
Здравейте. Преоткрих тематиката и много ми хареса. Разгледах доста от страничките. Има ли и филми по темата? Ще съм благодарна, ако ми препоръчате!

# 2 986
Толкова са хубави!

Сладки детски Heart Eyes
Дания
Скрит текст:

Швеция
Скрит текст:

Англия

Скрит текст:

# 2 987
  • Чужбина
Много са готини. Софка е много интегрирана явно във фемилито.

Пожелавам й и на нея едно момиченце.

P.S. Забравих да пиша, че тая шапка ми е любима.

papi6, снимките на децата са прекрасни.

Здравейте. Преоткрих тематиката и много ми хареса. Разгледах доста от страничките. Има ли и филми по темата? Ще съм благодарна, ако ми препоръчате!

Игрални филми ли?

Предполагам, момичетата ще ти препоръчат сериала Короната.

Аз ти препоръчвам Бялата Кралица и Бялата Принцеса.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 00:24 от Eleonora_27

# 2 988
Благодаря!

# 2 989
  • в сърцето на един мъж...
Интересни тиари отново, благодаря за снимките! Иранската кралица има много впечатляваща корона!
Българските тиари също са много красиви, жалко, че няма къде да се видят и да се получи информация за тях.
На една от снимките една от принцесите какъв кръст има, потресаващо тънък!
Снимките с децата са буквално разтапящи Heart

# 2 990
  • Някъде там
С кеф разглеждам тиарите.Малко ме е яд че няма как да нося тиара.
Децата са такива сладури.

Забалязала съм че голяма  част от другите кралски семейства не се притесняват да показват отношенията си и не се държат протоколно почти винаги,като англичаните. Това много ми харесва.

Вчерашната сватба.Интересно защо Шарлийн и децата липсват на снимките.Албер е там.Поне той ми се вижда по средата.
Булката е много симпатична.
Харесва ми гащеризона много.Роклята не толкова.Много пищен ми идва шлейфа.
https://www.instagram.com/p/B0b9c3holKf/?igshid=dsi497yyiqvg 

# 2 991
Какъв е този кошмар с шлейфа, младоженеца подпъхнат под него. Толкова ли не можаха да го разпънат от другата страна на булката?!

# 2 992
Елизабет II като бебе(1926г):
Скрит текст:

# 2 993
Монакската сватба не ме впечатли.Булката от каква народност е?Прилича ми на южноамериканка.И защо  мазна,размъкната косица вместо стилна прическа?Все едно е прала на ръка и се е потила в жегата.Роклята им е излязла евтина или подарък от сестра му,но я прави недодялана и изобщо с нищо не впечатлява-деколте като разръфано,сплескващо бюста.Но пък изглежда приятно,естествено момиче тази Мари.Младоженецът е хубавко момче.До него,увит и удавен във воала,е Стефани в жълто,а баща му присъства ли?

# 2 994
И мен не ме впечатли. И двата тоалета са средна работа. Видях Беатриче с една  голяма шапка от свекърва и.😂  Шарлот е хубава.

# 2 995
  • Чужбина
Монакската сватба не ме впечатли.Булката от каква народност е?Прилича ми на южноамериканка.И защо  мазна,размъкната косица вместо стилна прическа?Все едно е прала на ръка и се е потила в жегата.Роклята им е излязла евтина или подарък от сестра му,но я прави недодялана и изобщо с нищо не впечатлява-деколте като разръфано,сплескващо бюста.Но пък изглежда приятно,естествено момиче тази Мари.Младоженецът е хубавко момче.
Ох, и аз си мислех същото, но не го написах, за да не обидя някого.

Булката каква е точно? Не е много "забележителна".

# 2 996
Булката изглежда, като перачка. Нито прическата, нито роклята, нито гащеризона ми харесват. Деколтето на роклята е ужасно - сплескано и разцъфнало едноврменно, прави я широка в торса.

# 2 997
Чак пък като перачка.
Каква трябва да е сватбата, че да ви впечатли?

# 2 998
  • Down south
Монакската сватба не ме впечатли.Булката от каква народност е?Прилича ми на южноамериканка.И защо  мазна,размъкната косица вместо стилна прическа?Все едно е прала на ръка и се е
На мен ми прилича по-скоро на азиатска, отколкото на латиноамериканка.

Така излиза.
Информацията е, която намирам е, че  Marie Hoa Chevallier е родена в Ница,  майката е виетнамка. Hoa на виетнамски означава "цвете" Баща и е починал.
 Булката не обичала да се дискутират корените.
Националността на майката, обяснява и начина по който изглежда.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 16:55 от Daylily

# 2 999
Странно, че не обича да и разискват корените.🤔 Няма нищо срамно.
Имала е и трета рокля:
https://www.instagram.com/p/B0daVe3HbNB/?igshid=1tgxwnwdu4443

Булки, които са впечатляващи за мен са:
Кейт, Шарлен, София, Маделейн, Виктория...

Общи условия

Активация на акаунт