Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 021
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 215
Мернах тук, че хвалите Нарине и взех - хареса ми! Благодарско за споделеното! Embarassed

# 1 216
Мернах тук, че хвалите Нарине и взех - хареса ми! Благодарско за споделеното! Embarassed
Хубаво е. Peace Детето (1г и 6м) го одобри, а не харесва кисело мляко по принцип.

# 1 217
Защото това не е кисело мляко, не го и наричат така. Но няма да подхващам старата плоча, дори и преди ми писна, пък ако трябва и втори път..🙃

# 1 218
  • София
Моето дете го хвана щастието от него Grinning

# 1 219
Чета Ви абсолютно постоянно. Много Ви благодаря за отзивите и мненията. Темата ми е идна от най-любимите.

В моя град Лидл е най-подреден, чист и с най-вежлив персонал. Далеч ми е, на 20 минути, примерно, но ходя почти всяка седмица, за да "заредя" в къщи. Grinning

Днес взех кашкавал Bluedino, сирене Pilos, кисело мляко на Боженци, подправки, зеленчуци. Общо взето всичко купувамо от там, с изключение на зехтин. Доволна съм от качеството на почти всичко.

# 1 220
  • Варна
И аз харесвам Нарине-то. Кисело мляко не мога да ям с лъжичка като това. Всъщност, има ли кисело мляко, което да се доближава до вкус на Нарине?
И още нещо: от кисело мляко се подувам, от Нарине - не.

# 1 221
Моето дете харесва едно кисело мляко, което е в в малка кофа по 1 кг. За 3 дни опатква една кофичка такава. Аз не ям к. Мляко и не разбирам. Мислех да у взема от Нарине ама забравих

# 1 222
Аз искам да се оплача поредна седмица не намирам да купя домати,има или чери,или на клонка,тези на клонката са внос от Хърватска,толкова ли няма български производител с който да работи веригата...

# 1 223
  • София
Дами, моля помогнете... Купих този прах XXXL OMO 7кг за 20лв. Обаче незнам за какво пране е... В смисъл като не пише  COLOR значи ли, че Е за бяло, но пък не пише WHITE...

# 1 224
  • have faith and be patient ..
Това омо го коментираме последните няколко години, че е пълен шит.. Ако не си го отворила го връщай

# 1 225
  • София
Толкова ли е зле?От каква гледна точка?

# 1 226
  • have faith and be patient ..
Бялото сивее, петната не  се изпират..

# 1 227
  • София
Ще го тествам...

# 1 228
Защото това не е кисело мляко, не го и наричат така. Но няма да подхващам старата плоча, дори и преди ми писна, пък ако трябва и втори път..🙃
Не съм прочела. Интересно ми е мнението Ви. Само рекламната листовка на Нарине прочетох.

# 1 229
Може да намерите назад в старите теми коментарите. Много подробно обсъждахме продукта.

Общи условия

Активация на акаунт