Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 1 юли 2019, 14:52 ч.

Руни

 • 354
 • 15
 •   1
Отговори
 • Мнения: 23
Здравейте, доколкото виждам няма специална тема посветена на руните. Бих се радвала всеки, който желае и се интересува от темата да пише и споделя за неговата практика с руните и руническите формули. Поздрави!

# 1
 • Мнения: 143
Предварителни заготовки на рунни амулети "Харизматичен мъж" и "Слънчице".
"Харизматичен мъж"

Амулетът е предназначен само за мъже. Изявява лидерските качества, харизма и обаяние, което помага в работния и жизнен процес. Леко излага мислите си и те се приемат положително от останалите около него хора. Активно привличане на женския пол.

"Слънчице"


Универсален полов амулет. Създава "слънчева" енергия около носителя от привлекателност, обаяние, харизма. Помага в отношения с другите хора или в сърдечни дела.

# 2
 • Плевен
 • Мнения: 121
Аз лично работя с Ангелски Руни и ми дават по-бързи резултати от Нордическите  , даже ги предлагам на метални гравирани медальони .

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 06:00 от Калоян Пламенов

# 3
 • Мнения: 824
Супер тема. Много ще се радвам тук да пишат по-напредналите с руните, обяснявайки стъпките при използването им. Аз лично съм супер начинаеща и ми се ще да прочета и получа повече информация за видовете руни, ставове, Богове, дарове и въбоще как се ползват. От другата тема разбрах, че е много важен и заказът.
Интересуват ме методи за лична защита, предполагам има такива руни?

# 4
 • Мнения: 593
Искаш Руническо щитче Wink? Мога да ти дам едно мое производство, но не е тествано на практика още. Ако иска Елито да го прегледа преди това и да каже ако има забележки по схемата Simple Smile.

Или може да погледнеш за защити, които ти харесват тук: https://bastiliya.com/forum654/

# 5
 • Мнения: 143
Крайният вариант на амулетите няма да покажа, защото той е твърде личен и предназначен само и единствено за техните ползватели. Моите амулети ги използват хора, които са минали изчистване на енергиите и естествено съобразени за постигане на тяхната цел. Подбрани са с диагностика между хиляди рунни формули.
Постоянни носители на рунни формули като пръстени, колиета, гривни са предимно за защитни формули и ползване от рунолози. Формулите имат нужда от презареждане, което човек неразбиращ от руни не може да го направи. Продажбата на руни и рунни формули на такива носители е голяма лъжа за купувача. Особено от измамници, които ще твърдят, че ги зареждат!
 Всяка формула се подбира с диагностика. Това, което при един човек ще работи, при друг може да навреди. Всяка формула се зарежда единствено по енергията на човека, за когото е предназначена. За едни може да е на собствената сила на оператора, за други може да се иска ритуал с дарове към Боговете. Амулетите за постигане на цел се пускат с благодарност след работата. По тази причина носителят трябва да е от материал, който лесно да се унищожи. Носителите са съобразени и с целта: жени , които искат да привлекат внимание - бреза, ябълка: мъже с цел бизнес - явор, дъб и т.н. Никога не запечатвам формулите с лакове за дърво. Формулата трябва да "диша".
Сенко, дай формулата да я видим.
Калоянчо, ама много филми гледаш Sweat Smile Това изображение в поста ти е от сериала "Ловци на сенки" . Едни измислени руни от писателката Касандра Клеър.
Witchcraft, аз лично нямам намерение да дъвча и обяснявам руните една по една. Направи си труда да изучиш всяка руна и нейното значение. Прочети скандинавската митология , Старшата и Младшата Еда , за да се запознаеш с Боговете и даровете към тях.
Основен закон за работа с руни се приема от Сагата за Егил:
Руните не трябва да реже
Този, който смисъл в тях не вижда
С непонятни знаци
Всеки може да сгреши.

Когато стигнеш моментът да видиш една формула , разпознаеш руните и значението им сама, то можеш да я ползваш. Дори рунно разбити формули, каквито понякога качва Сенко, без горните знания са само едни опасни картинки. Рисковете им от използването са изцяло за твоя сметка.

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 09:28 от elito01

# 6
 • Мнения: 824
Благодаря, Елито. Засега ще чета само, някак не мога да ги усетя като моето нещо за работа, може би защото още не им е дошло времето. Така бях преди време и с картите на Ленорман - купих ги и дълго време стояха в шкафа. В един момент "усетих" нужда и започнах да ги разучавам и усещам връзката си с тях.
Предпологам, че руната за да действа трябва да се зареди подобаващо, иначе е просто една картинка?

# 7
 • Мнения: 593


Това са 2-та варианта. Във 2-рия централния кръг е заменен от Ингваз.
Идеята:
Манназ - Човека в щита.
Кръга/Ингваз - Района около него в който се установява щита (примерно Аурата)
Схема - Уруз+Алгиз+Кеназ -> Установяване на самия щит и захранването му (Уруз), като Кеназ се използва както да "освети" нападащия, така и може да се изгори "атаката" с него.
Схема по диагоналите -> Гифу+Тиваз+Хагалаз (фонова Наутиз). На принципа на Гифу - каквото са ти подарили, това връщаш обратно, като останалите руни засилват обратния удар.
8 Джера -> Опресняване на щита, а също и допълнително възможно захранване в случай на нужда.

# 8
 • Мнения: 143
Сенко, нали знаеш, че всеки има свое виждане и усещане на руните.
Ето какви са моите усещания :
Маназ в защитен кокон и последващия кръг от Уруз, Алгиз и Кеназ е много добре. Аз лично не бих ползвала Гебо, Тейваз, Хагалаз и Наутиз.Хагалаз и Наутиз в такива пропорции се използват в чистките или черните формули. Аз не бих се накичила с тях. Йера също е в голямо количество.
 Може би, ако се откажеш от "обратката" и сложиш две Йера и две Соуло за енергия ще се получи защита.
Ползвал ли си галдрамюнд ?

Witchcraft, щом сега не ги усещаш руните не се опитвай с формули. Когато ти се получи да усетиш всяка една от тях, те сами ще ти "говорят" как да ги заредиш с енергии. Всичо с времето си. Ако имаш желание, ще се отзоват.

# 9
 • Мнения: 593
Благодаря за огледа, Ели Simple Smile. Всъщност първоначалния план беше без обратка, но после реших да я включа. Йера наистина са малко множко, но част от тях могат да покрият именно обратката като енергиен заряд. Примерно 4 работят по щита, а 4 се вкл. за обратката ако се стигне до нея. Иначе Гифу е включена за да може щита да връща всякакво въздействие, не само отрицателно, но и нежелано или неуведомено положително такова, и за да не се променя заряда който се връща. Т.е. няма да наранява някой, който ти е изпратил нещо положително, което не си пожелал, просто ще му го върне обратно усилено - един вид малко се получава като благодарност за опита за помощ, нищо че помощта не е била приета Simple Smile.
Честно казано термина не ми е познат (галдрамюнд). Това разширен палиндром ли се има предвид под него или е друго? В смисъл по-голям от 3х3 палиндром.

# 10
 • Мнения: 143
Мюнд е същество,  оживено с формула от руни,  глифове,  литери. Формулата е жива в реален смисъл. Може да си извикаш домашен помощник,  градински или друго. Може да се оживи и с негативен характер - дявол,  низш демон,  мъртва душа. Все едно в ръцете си имаш опашката на Фют. Не влизаш в договорни отношения,  а изцяло владееш ситуацията при правилен заговор.

# 11
 • Мнения: 593
Аха, сега вдянах за какво иде реч. На няколко пъти съм се питал дали да пускам тук подобни формули. Иначе имам няколко различни такива и едната даже я подкарах още докато я чертаех усетих 2 пъти да ме "разглеждат". Ама то и точно за тази формула се предупреждаваше за подобно нещо. Още се чудя дали да я пусна, защото точно този помощник беше почистващ, пазещ и донякъде докарващ пари по различни начини. може да им пусна някоя подобна заедно със заговорите Simple Smile.

# 12
 • Мнения: 143
Дори запетаите да сдъвчеш на формулата пак няма кой да я разбере тук. Заговорите се правят индивидуално. Тези към формулите са примерни основи. От там натък всеки заговаря според потребностите си.

# 13
 • Мнения: 593
Да, в общи линии е така, но специално при съществата извикани или създадени с РФ един заговор може в повечето случаи да се използва почти буквално от всеки, решил да използва подобни неща. А и той е по-скоро нещо от вида на договор за следене и пазене на конкретни неща, хора или области като именно те се посочват при подобно заговаряне. Иначе и там винаги може да се добавят неща и според индивидуалните потребности и нужди Simple Smile.

# 14
 • Мнения: 143
Да, в общи линии е така, но специално при съществата извикани или създадени с РФ един заговор може в повечето случаи да се използва почти буквално от всеки, решил да използва подобни неща. А и той е по-скоро нещо от вида на договор за следене и пазене на конкретни неща, хора или области като именно те се посочват при подобно заговаряне. Иначе и там винаги може да се добавят неща и според индивидуалните потребности и нужди Simple Smile.
И аз гледам по филмите колко е лесно да разглобиш, сглобиш ,заредиш и стреляш с пистолет, но ако ми се наложи реално има голяма вероятност да се самозастрелям от тези действия.
Същото е с формулите, които качваш за незапознати с руниката.

Общи условия

Активация на акаунт