Пазаруване от H&M - тема 33, ЮЛИ 2019

• 40 997
  • 825
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Аз пък направих нов мейл и акаунт, пратиха ми код, но системата не го приема :/ Ще го мъча, че искам поне нюню отстъпка освен БД Simple Smile

# 106
  • have faith and be patient ..
За да пуснеш жалба трябва да си чиста пред тях. Ако не си мултиакаунт действай смело, иначе и те могат да задействат дела срещу нас. Мен ме беше страх в началото да го правя и го правя все по-рядко. Smile Не ми харесва качеството на дрехите, много рядко уцелвам нещо, което да ми хареса и да ми стои добре от тях.
Или материята е гадна, или кройката, или ми е голямо, или малко.

Какво значи да съм чиста пред тях ? Никъде не е упоменато забрана за мултиакаунтинг ,те стимулират именно нови Акаунти ,пращат кодове и намаления само на нови профили , на основните профили никога не са пращали. Някакви стимули ..

Роклята беше намалена на 18 лв ,не е била редовна цена 18 , но сега на всякъде има реклами за -70% , въпросната рокля е включена в намалението и е на 30 лв ..

# 107
И аз мисля, че излишно ви е страх от мултиакаунтинга и от магазина изобщо
За мен некоректните са те...

# 108
Здравейте, някой беше поръчвал такъв килим, може ли реална снимка, за да го видя? https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0717330001.html
Аз взех такъв с код за 25% намаление от 119 на 90 лв. Чист тъкан памук, по-тънък от нормален килим, лесно се насъбира, гъне, лесно се спъва човек в него, лесно се цапа - нали е бяла основата. Иначе е красив, шарката е синьо-зелена. Не бих снимал а- за пране е, а не искам да си цапам пералнята с него, ще го нося на профес.изпиране.

Дъщеря ми поръча бански и блузи на Л.О.О.Г, чакаме ги в офис, ако пак ми направят тъпанарски номер, пак няма да вземем поръчката. Никоя дреха не е по-важна от принципите.

Благодаря за отговора, а дали не може на лично да ми пратиш снимка само на шарката, защото искам да проверя дали ще се върже с пердетата ми. Ако не искаш няма проблем, надявам се, че и някой друг може да го в поръчал Simple Smile

# 109
Съгласна съм с Хепи.  Дреме ми на шушляка колко профила имам...на тях също.
Алексче, обикновено вписват, че имат право по всяко време да променят условията на промоциите. Тоест-тяхно право е. Не мисля, че жалба в този случай би имала успех. Може и да бъркам де, но така си мисля.

# 110
Съгласна съм с Тета.
Намаленията са до 70%, може и със 7 да я намалят. То и чанти, и чорапи имаше по 5, по 2 лв., ама сега на са толкова. Тяхно право е да си определят кога и какви ще са им цените. На нас като не ни харесва, няма да купуваме (от тях).

# 111
Да ,така е ... но ме е яд, че в намаление вдигат цените ..явно си е тяхно право

# 112
  • Бургас
Мдам, точно! Прекарах се преди малко да ида до физически магазин... миии, тъжна картинка! В сравнение със сайта асортиментът е с 2/3 поне по-малко. За намаленията да не говорим. Накрая ми харесват едни дънки за дребен, които са със задраскан баркод и са на стелажа за намалени неща. Отивам да питам мацката, която току-що е изпратила клиентите си от касата, ама тя не склони за секунда да ги провери, че бързала да слиза на етажа с дамски дрехи и чаках 5 минути на другата каса, само за да излезе че старата им цена е 24,99лв, а сега саааа... на 24,99лв?! Ами много им здраве!

Пък и гледам че Пепко набират хора тъдява, та значи скоро ще имаме и при нас да го прослушваме Wink

# 113
Ами пак си е вид измама (мултиакаунтинга). Чувствам се гузна като поръчвам така. Smile

# 114
А те защо ли не се чувстват гузни, че пращат кодове само на нови акаунти , че само тук нямаме хм клуб , че само за нови клиенти има отстъпки и бд ,че вдигат цените когато пускат намаления .. и много много други недоизкусурени им неща , както и да в айхърб блокират профила ако направиш друг профил от същото ай пи и ползваш код зацотстъпка , е там е забранен мултиакаунтинга .. а тези заспи тук ако забранят и това директно приключвам с тях завинаги , магазини бол (Петко 😎😎😎😃)

Когато редовно пускаха -20% и бд, никой не си правеше нарочно нов акаунт ..

# 115
Взаимно се надлъгваме Stuck Out Tongue Winking Eye

Лошо няма.

# 116
Или колкото те ни позволяват.

# 117
На някой случвало ли му се е при проследяване на пратка в сайта на HM да излезе червено триъгълниче с удивителен и да пише,че пратката е върната в склада. Какво означава.

# 118
На мен честно казано, изобщо не ми се занимава с нови профили заради БД.За тази година досега имам една поръчка само. В сравнение с миналата година дрехите са скъпи, още повече за качеството което предлагат и общо взето само разглеждам от време на време, ама с тази доставка ме отказват тотално. Като знам че преди имах по три- четири поръчки на месец и ми е леко носталгично Sad

# 119
  • Бургас
Така или иначе ми трябва за дечко някой и друг чифт дънки за есен/зима, а сега са на по-поносими цени харесаните. Добавяйки и някои други шортаци за другото лято, новия акаунт с код за ползване си заслужава "труда" Wink https://prnt.sc/obp0pq

Общи условия

Активация на акаунт