Пазаруване от H&M - тема 33, ЮЛИ 2019

• 41 018
  • 825
  •   1
Отговори
# 120
Разбира се, че си заслужава.
Щом не е забранено. Wink
Аз отдавна нямам никакви угризения.

# 121
Да направят по-нисък праг за БД - 15 лв напр. (за 2-3 лева да се пускат на час по лъжичка поръчки би било прекалено все пак) и тогава на никой няма да му се занимава за дребни суми с излишни действия - някой път напълно безполезни, нещата взели, че свършили като бройки, докато се докараш до БД.

# 122
На някой случвало ли му се е при проследяване на пратка в сайта на HM да излезе червено триъгълниче с удивителен и да пише,че пратката е върната в склада. Какво означава.
Да. На следващия ден си я получих.

# 123
  • Стара Загора
В HM наистина сумата ми идва леко височка, за да използвам БД. Скоро не си спомням да са пускали и някой код. Във F21 много често пускат БД на поръчки над 21евро + код, като %-те варират м/у 20 и 30 включително.

# 124
Пратих на ЛС снимка на килима, но ми е неудобно така....замърсен.
Брадата, хубави и евтини  гащорля си сложила в кошницата.  Аз, честно, и за една блуза от 9 лв. правя нова поща и нов акаунт. Нямам скрупули, нито ме мързи.

# 125
Не страдайте и не възлагайте големи надежди за/ на Пепко.
Скрит текст:
За себе си не си харесах нищо. Взех едни бели чорапи за белите ми маратонки, 3 чифта за 2 лв., за да не съм съвсем без нищо, ми... те се разпадат на малки памучета Grinning:

Днес ги обух за първи път. Не съм ги прала. След пране може да остане само полиестера и еластана.

# 126
Аз съм доволна от пепко засега. Тениски за ММ по 8 лева, за детето също с Хари Потър по 8 лева. Екстра.

# 127
И на мен не ми хареса Пепко. Виждала съм ги и в чужбина -'китайски са ми твърде. Смело мога да твърдя, че в ХМ съм уцелвали по-качествени неща от тези, които видях в магазина.
Поръчах на малката танкини.

# 128
Странно, пратката със сакото вчера беше със статут натоварена, днес - върната в склада.

# 129
  • Mostly in my mind
Не че защитавам НМ, но Зара  и Манго са с безплатна над 100лв, Некст - над 60.

# 130
Не че защитавам НМ, но Зара  и Манго са с безплатна над 100лв, Некст - над 60.
Но с безплатна до магазин!

# 131
  • Бургас
Не, с безплатна до дома са. До магазин доставя само Зара и имат БД без значение от сумата. Над 100 лв ги носят вкъщи безплатно.

# 132
Не, с безплатна до дома са. До магазин доставя само Зара и имат БД без значение от сумата. Над 100 лв ги носят вкъщи безплатно.
Това имах предвид, че доставят ВИНАГИ безплатно до магазин, освен Зара това правят и бершка и Страдивариус.

# 133
Това имах предвид, че доставят ВИНАГИ безплатно до магазин, освен Зара това правят и бершка и Страдивариус.

+ че можеш да върнеш в магазин. Става супер бързо, а парите ми ги върнаха по спомен същият или на следващият ден. Това в Bershka.

# 134
И от тези сайтове плащането е с карта а пре  Н&М при доставка до домя няли така

Общи условия

Активация на акаунт