ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 735
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
Аз спрях Колийфа, имаше много рядко ако. Сега нищо не давам, пъшка, пръцка и свива крачета, но не виждам разлика с и без капки. Само странични ефекти. Реве най-вече когато е гладна, другото ще отмине. Давам пробиотик waya и вит. Д. Няколко пъти дадох Еспумизан, пак не видях разлика.

# 256
Момичета да ви питам за мнение. Вече втори ден на бебка и се запушва нослето и хрипти. Вчера махнах 2 сополчета засъхнали, но снощи и днес се появиха нови. Дали е хрема или се чисти само?
Благодаря!

# 257
Едва ли е хрема. И Мишето има често бели сополчета. Педи изписа грип стоп капки.

# 258
И ние сме така , само дето всяка сутрин махам сополчета с аспиратора но течни, докторката я бях питала каза че не е болна или настинала.

# 259
Нашите са жълто-зелени, дали не е бактериална инфекция, имайки предвид че в болницата я заразиха с вътреборнична инфекция и бяхме 5 дни на  АБ.

# 260
zhr89, благодаря!   
Белите са ок, но жълти или зелени - отивайте на доктор или консултация по телефона. Онзи ден звънях по повод белите сополки. Чистя ги с аспиратор и пръскам Стеримар. Но станат ли жълто-зелени - Тобрадекс или Гентазон ми каза педиатъра - 3 пъти по 2 капки.

# 261
  • София
От няколко дни на бебчо сякаш му се бели главата.. или пък е бебешка кал, но не знам какво представлява. Някой по-запознат?

# 262
И моето бебче има бели сополки. Нормално е.
Главичката и на нас ни се бели, а му излезнаха и доста пъпки по самото чело и към главичката. Дали това е прословутото бебешко акне. Прикачвам снимка. Лошото е че нашата педи е в отпуск до 1.08
Има ли някое друго бебче с такива пъпки и мажете ли ги с нещо?

# 263
Честита да ни е новата тема, нямам много време да ви следя и имам да наваксвам, за това се извинявам ако вече сте го коментирали, но въпроса ми е следния..
Има ли мамчета, които вече подаваха документи за социално подпомагане (35лв/месец)? Освен служебна бележка от работодател за доходите 12м назад, взехте ли някаква бележка от НОИ за болничните и майчинството, които са ви превеждали?
Благодаря предварително! Blush

# 264
Здравейте момичета, имам въпрос към майките, които хранят с АМ- храня я с Аптамил и днес ми пратиха от Германия, но забелязах, че има разлика в дозировката. До момента съм й давала по 90 мл в момента е на 6 седмици. Ще прикача снимки на двете описания, ако някоя от вас има опит ще съм много благодарна да сподели.[/img]

# 265
И моето бебче има бели сополки. Нормално е.
Главичката и на нас ни се бели, а му излезнаха и доста пъпки по самото чело и към главичката. Дали това е прословутото бебешко акне. Прикачвам снимка. Лошото е че нашата педи е в отпуск до 1.08
Има ли някое друго бебче с такива пъпки и мажете ли ги с нещо?

И ние сме така...по бузките и гушката...от днес почнах леко да ги мажа с Бочко...
но според мен е нормално това чистене...😊

# 266
Честита да ни е новата тема, нямам много време да ви следя и имам да наваксвам, за това се извинявам ако вече сте го коментирали, но въпроса ми е следния..
Има ли мамчета, които вече подаваха документи за социално подпомагане (35лв/месец)? Освен служебна бележка от работодател за доходите 12м назад, взехте ли някаква бележка от НОИ за болничните и майчинството, които са ви превеждали?
Благодаря предварително! Blush
Не , обезщетенията при тях излизат , трябва и бележка от Личния лекар за имунизациите

# 267
Здравейте,да,питам дали има друг такъв случай.Днес 38 дни след секциото на операцията ми излязоха първо като мехур после се спука и се отвори 2,3 см до месо.Ходих в спешното където ми обясниха,че на  1% от майките не им се разграждат вътрешните конци и те избиват през операцията.разтвори дупката напълно и извади 2 конеца.каза ,че може да продължат да излизат от други места,а то си е доста болезнено.Има ли друг такъв случай с някоя мама.

# 268
  • Плевен/Пловдив
От няколко дни на бебчо сякаш му се бели главата.. или пък е бебешка кал, но не знам какво представлява. Някой по-запознат?
Бебешката кал е леко кафява на цвят. Люпи си като пърхот.Каката ми имаше дълго време, почистваха ги с на Мустела крема добър е. Ние се изчистихме чак към 3-4 година.

# 269
И ние сме с пъпчици по цялото лице. Днес са по-завехнали и се поуспокоих.

Да ви питам, вие за погачата нещо подготвяли ли сте? Аз мисля от интернет украса да поръчам и от някоя сладкарница да поръчам мъфини и тортичка.

Общи условия

Активация на акаунт