ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 745
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
SilverDream на мен за хемороидите един хомеопат ми изписа това :
Aesculus hippocastanum 5ch 3x5 преди храна под езика всеки ден 5 дни
Sepia officinalis 15ch x 5 вечер преди сън под езика всеки ден 15 дни
Klorane erytheal baby creme 3in1 за мазане след всяко изхождане и душ 15 дни и честно казано на 2рия ден вече имах облекчение. Ако искаш може да опиташ и това. Аз се мазах с какво ли не и свещички слагах нищо не помогна, само това

# 241
  • София
Никога не съм му давала и от двете гърди на едно хранене. Яде само от едната като не мисля, че я изпива цялата, щом като стисна има още.

Днес ни е чудно! Цял ден не е спал по-дълго от 40 мин. На няколко пъти предремва за по 20-30 мин. и после се гушкаме или храним или песнички.. До сега чак така не е било.

# 242
Аз съм с хемороиди още преди първото раждане, а след двете раждания съм направо ужас. Мажа с Прокто гливенол и понеже на мен разхлабващи храни не ми действат, или пия Хуск, или някакъв мощен пробиотик за да няма запек.
Моето бебе също повръща (като батко си), често срещано е, независимо дали го оригна или не.
За чудещите се майки за кърмата- няма как да не стига, то се произвежда нон-стоп в процеса на сукане, не е като резервоар да има край Simple Smile щом бебетата са спокойни и имат достатъчно напишани памперси, значи всичко е наред. При кърменето не се мисли толкова за грамове, милилитри и часове Simple Smile ако толкова ви съмнява просто предлагайте често. Те ще си върнат излишното Simple Smile за ритуали, режими и еднакво поведение не можем и да мислим първите няколко месеца, а пък и след това всяко нещо е за две седмици и се променя Simple Smile

# 243
При нас бебка от известно време много будува и има периоди в които не спи м/у 2 хранения въобще, от 3 дена пък на гърда я слагам, суче 10 мин и почва да пищи, да реве та чат пат като я сложа на другата се успокоява и си досуква. И понякога хапваме на няколко пъти с почивки за да се нахрани както трябва. Мисля че или се дърпа от коликите, или струята не и харесва че е по-слаба на задното мляко. Много трудно се приспиваме. От началото сучеше по много време и заспиваше на гърда, сега това е мираж. Днес 21ви ден и се появиха и доста пъпки по лицето, и няколко по телцето та се чудя дали не е нещо от това което съм яла и да се е обринала 🙁 А за коликите май не ни помогна и Лефакса... пак се гърчи постоянно и има кризи с много рев и бяс.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 21:46 от ronisset

# 244
  • WonderLand
ronisset, и при нас това го има с храненетони дърпането, давам БиоАмика, Лефакс, ама май най-помага сешоара. Снощи само това спаси положението, таткото го пусна на слаба струя и редуваше топла и студена струя насочена към коремчето. За 5-10 мин се успокои и заспа малчо.

# 245
Аз да сменя за малко темата. Ние се дохранваме с хип комбиотик 1,като винаги го купувам от кауфланд. Сега ми предлагат доста по евтин пак хип комбиотик 1 внос от Англия. Някоя мама да го е давала и дали има разлика с Германския? Поръчала съм една кутия дано няма разлика.

# 246
Аз се сдобих с 5 броя хемороиди при раждането, е, пробвах прословутия проктогливенол, както и още няколко лекарства, които не помогнаха.. Не можах да си седна на дупето, не спах вечер.. Купих си хемогел (за 6 лв) на билкова основа, може да се ползва и от кърмачки, и се преродих. Като го на мажеш е леко странно усещането (все едно си сложил лед - има мента вътре), но за 10 дни се прибраха значително.

# 247
Аз да сменя за малко темата. Ние се дохранваме с хип комбиотик 1,като винаги го купувам от кауфланд. Сега ми предлагат доста по евтин пак хип комбиотик 1 внос от Англия. Някоя мама да го е давала и дали има разлика с Германския? Поръчала съм една кутия дано няма разлика.
Аз съм с английския и съм много доволна Simple Smile

# 248
Как се снабдявате с английския? Чрез приятели или интернет? Simple Smile

# 249
Моя бебчо също започна да будува доста. Освен това го започнаха и коликите, много се присвива и напъва милия. Давам му еспумизан от вчера. За сега май му действа добре. Не ми харесва обаче, че трябва да цедя кърма, за да разтварям капките. Иначе не знам как да му ги изкапя в устата направо Rolling Eyes Ще поръчам и Лефакс, че всички много го хвалят.

# 250
Ние даваме с малка лъжичка. Дори едната баба ѝ е купила сребърна. 😊
Моя бебчо също започна да будува доста. Освен това го започнаха и коликите, много се присвива и напъва милия. Давам му еспумизан от вчера. За сега май му действа добре. Не ми харесва обаче, че трябва да цедя кърма, за да разтварям капките. Иначе не знам как да му ги изкапя в устата направо Rolling Eyes Ще поръчам и Лефакс, че всички много го хвалят.

# 251

Моя приятелка го поръча, но мисля че е от сайт...малко по-късно ще пиша от къде точно Simple Smile

# 252
Поръчах го от Интернет може и лично предаване за София. Аз днес ще я взема, но найстина от 38лв в Кауфланд за 27лв. Вижда ми се доста голяма ценова разлика. Дано качеството е същото.

# 253
  • WonderLand

Аз не се цедя, директно в устата слагам капките, които ползвам. Лефакса църкам под езичето, а Био Амиката където сваря след като леко отворя устичката. После следва едно голямо 5 минутно облизване Grinning

# 254

Много съм доволна , ака си ми по 2 3 пъти на ден и то стабилно. Млякото се разтваря само във водата и не остават бучки. Много е различно от това, което купувах от аптеката

Общи условия

Активация на акаунт