"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 646
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,моята ситуация е следната.Последната дата от МЦ беше на 27.06, продължителността на М ми е 26 дена. Предполага се,че на 08.07 съм в Овулация.Въпросът ми е следния: С моя мъж пробвахме за бебче за пръв път от както родих сина си на 4 дена преди овулация и  5 дена след нея.Съмняваме нещо да съм хванала макар и да искам.Нямам никакви симптоми даже нищо не усещам след 3 дена ( 22.07) трябва да ми дойде,но днес сутринта реших да си направя един тест показа (-) но в чашката където уринирах имаше бели патцалчета?Дали е възможно да съм бременна? Първата ми бременност беше преди 5г. а толкова много се забравя Simple Smile

# 196
  • Пловдив
Изчакай закъснение и направи пак тест, но, ако овулацията е правилно изчислена, няма как да си бременна със секс четири дни преди и пет дни след нея.

# 197
И аз така мисля,ама знае ли човек Simple Smile

# 198
  • София
Zdraveite, ot tazi sutrin. Kakvo mislite

Честито!Според мен е положителен
Само дето този тест е направен след 2 кръвни теста, които показват леко повишено, но нерастящо  ЧХГ

# 199
Здравейте момичета,

Правим опити за бебе от 3-4 месеца... Закъснява ми 5 ден днес, сутринта си направих тест Sure check и имам втора бледо розова черта. Как мислите, бременна ли съм?

# 200
Здравейте момичета,
Правим опити за бебе от 3-4 месеца... Закъснява ми 5 ден днес, сутринта си направих тест Sure check и имам втора бледо розова черта. Как мислите, бременна ли съм?

Според мен е положителен. Тихичко честито.

# 201
Здравейте момичета,

Според мен е положителен. Тихичко честито.

Сега ме посъветваха да взема обикновен шур чек и мисля да направя утре сутрин още един. Нямам търпение да си имам едно малко човече вътре в мен, което след 9 месеца да не спирам да прегръщам 🤗😊

# 202
Дакота, марката няма чак такова значение. Тестовете са с различна чувствителност. Този вероятно е с 25mlU/ml. Ако си вземеш с 10 mlU/ml вероятно чертата ще е наситена колкото контролната.

# 203
Здравейте мамита искам да ви споделя нещо... Преди около 5 месеца направих аборт в 3ти месец , аборта беше по нежелание.Преживях го тежко , но това е друга тема.Преди 5 дни с приятеля ми направихме първият ни опит на въпросната дата беше моя уволационен период , лежах 15 Мин , сега не мога да се сдържа искам да отида да си взема тест , но знам , ме може да не отчете правилно...Не искам да споделям с никого от близките ми и за това пиша тук.Според Вас какъв е шанса и има ли някакви симптоми още в 1 та седмица...незнам дали ще издържа до идването на цикъла ми😅😅

# 204
  • София
Скрит текст:
Здравейте мамита искам да ви споделя нещо... Преди около 5 месеца направих аборт в 3ти месец , аборта беше по нежелание.Преживях го тежко , но това е друга тема.Преди 5 дни с приятеля ми направихме първият ни опит на въпросната дата беше моя уволационен период , лежах 15 Мин , сега не мога да се сдържа искам да отида да си взема тест , но знам , ме може да не отчете правилно...Не искам да споделям с никого от близките ми и за това пиша тук.Според Вас какъв е шанса и има ли някакви симптоми още в 1 та седмица...незнам дали ще издържа до идването на цикъла ми😅😅
Освен да хвърля боб...

# 205

Ако чувстваш осемте клетки от палеца на десният крак, значи чувстваш и симптомите.

# 206
  • Пловдив
Седмиците се броят от първия ден на последната менструация, тоест няма как сега да ти е първа седмица. Иначе не, не можеш да имаш симптоми 5 дни след акта, нито пък да направиш тест.

# 207
  • София
5 дни след ОвУлация, бременност няма как да има!

# 208
Предполага се,че на 08.07 съм в Овулация.

Овулация не се предполага, а се засича.  Simple Smile
Напук на всички теории, на които се начетох тук, при 28-дневен цикъл имах овулация на 16-17 ден, засечено чрез мерене на базална температура. Нещо повече, забременях със сина ми още през първия месец след спиране на противозачатъчни хапчета чрез секс на 16 и 18 ден от МЦ. Преди това със сигурност не е имало как, защото бях с бронхит, пих антибиотик и се наложи да се въздържаме. Освен да съм забременяла непорочно...  Laughing
Ако мога да вярвам на майка ми, аз съм зачената броени дни преди менструация. Решили с баща ми, че тогава е безопасно и не са ползвали предпазни мерки.
Така че... по-малко предположения и приложения, повече любов ви препоръчвам. И адекватни лекари в случай на проблеми.  Simple Smile

# 209
Здравейте,
Нова съм във форума, доста изчетох и накрая реших да пиша.
С приятеля ми правим опити за бебе от юни. На 17.06 ми дойде М, с продължителност 7 дни, както всеки път, като от 25.06 до сега не сме спирали с опитите. Следващата М трябваше да бъде този месец на 16ти, но така и не се появява все още. Това, което ме накара да се замисля е, че този месец на 1ви имах зацапване, което продължи три дни - като цвета варираше от светло розово до кафяво. Нямаше нищо общо с М - пък и беше 15 дни преди очакваната дата. Днес вече съм с 4 дни закъснение. От нетърпение направих тест още на 17.07, който беше отрицателен, въпреки че не го правих с първата урина. От седмица обаче имам придърпване в яйчниците, боли ме кръста доста, често ходя до тоалетна и имам голям апетит. Забелязах и някакво течение от два дни насам. Не бих казала, че си внушавам, защото само от няколко седмици правим опити... Според мен избързах с теста, но любопитството какво ли не прави Grinning
Дали е възможно да съм бременна, но просто да не е отчел теста?  

Общи условия

Активация на акаунт