Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 128 123
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 300
Няма начин детето да не е питало майка си "Мамо, наесен започвам училище тук при теб, нали?"
Какво му е отговорила тя?

# 3 301
  • София
Добър ден, виждам, че още нищите.
Би ли казала как детето е тормозило животни и кой снима рисунките?
Играчките всички сме ги "малтретирали". Аз моите ги одялквах, защото ми беше интересно каква е шината на сгъваемите крака на барбитата, че да се сгъват на степени, режех им косите, боядисвах ги. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 302
Хай, че на него какво му е? Бачка това, за което е мечтал цял живот,

.. без пари, нали, да не го пропускаме удобно този момент.
Кой луд без пари ще те пусне в дома си,ще се грижи за теб и детето ти,ще ви плаща сметките,а newsm78

Е, ако ще обръщаме всичко в пари, нито ч...кането, нито оплождането са безплатни.

# 3 303
Нещата много скоро ще си дойдат на мястото, хора.

Аз вече не съм подкрепящата съпруга, която търпи всичко в името на семейството докато трае временно положение. Сега вече стана ясно, че временното се планира за постоянно, но без мое знание и съгласие и както виждате, си взимам съответните мерки. Бомбата избухна преди две седмици, за този период вече сме били 2 пъти на сесия, казала съм си условията детето да остане и така. Бащата да си решава. Тази дъвка няма да се разтяга до 8ми клас, а ще приключи по един или друг начин преди детето да е почнало училище.

Съжалявам за личните ви преживявания с втори бащи/майки, бивши съпрузи и прочее, но е крайно време да се освестите, защото сте големи хора и трябва да имате поне малко доза обективност.

Искала съм била сега пък детето да умре...

Хора, и за големи трябва да има някаква мярка.

# 3 304
Ще направя всичко възможно да помогна на детето си с пастрок или без него PeaceНо,никога няма да вменя вина на чужд човек и да имам изисквания към него,ако той не е биологичен родител на детето Peace   Абсурдно е да търся мъж без деца,които да обгрижва децата ми и да го  заставям да ги обича безусловно,да ги направи свои наследници ,да жертва живота си в името на моя егоизъм и благоденствието на децата ми Peace                                                                                                             
Кой я заставя? Да предположим, че наистина са я заблудили къде ще живее детето и сега излиза всичко наяве. Вместо да побеснее срещу мъжа си, тя си го иска и заявява с твърда убеденост, че ще ражда дете от него. В същото време се чуди как да разкара наличното дете, но да запази бащата. Ето това е големият проблем. Като мъжът е такова мекотело, нормално е да го остави да се оправя сам. Но тя се насочва към елиминирану на детето.  Самата тя твърди, че е водещата, финансово независима, а той не може да се оправи без нея.

# 3 305
  • Варна
Имам чувството, че сама се надъхваш и навиваш. Като го кажеш сто пъти няма да стане по-истинско.

# 3 306
Даскалке, ако опиташ да говориш насаме спокойно с него, как реагира? Отговаря ли или се лигави?
Впрочем, някой казал ли му е, че баща му работи много, защото трябва да връща пари, които майката е изхарчила?
Не е толкова малко дете, за да не разбира

Какви пари е изхарчила? Нали кредита бил за обзавеждане на апартамент, в който са живеели заедно като семейство? Това не са пари профукани от майката, та чак и да бъде обвинявана за това пред детето.
Това, че мъжът е решил да инвестира пари в жилище, което не е на негово име си е изцяло негов проблем.
Да започнат да си измислят фалшиви обвинения за майката и да я очернят пред детето ще значи, че не правят нищо по-различнот другите му роднини. Едните говорят против майката, другите против мащехата. Голяма схема.

# 3 307
Няма начин детето да не е питало майка си "Мамо, наесен започвам училище тук при теб, нали?"
Какво му е отговорила тя?

Сигурно му е завъртяла китарата с няколко лафа, как ще го вземе, ама първо ще се върнат на гости на баба и ще си прекарат хубаво.....и мача е приключил. Предвиждам следния сценарий - прибира се тук с детето, гостуват на бабата, след това го врътва, че уж отива за малко в Англия и ще се върне да го вземе, а след това му се обажда и казва: Маме, няма да те взема тази година защото.....(няма свободни самолетни билети до ноември, примерно), обаче много те обичам и много искам да те взема, само че сега започва учебната година и ще трябва да изчакаш да свърши и да те взема догодина......

# 3 308
... Детето ще си израстне като един рафиниран социопат...
Чудя се, някои хора знаят ли въобще значението на някои думи и ако го знаят, защо не престанат да ги подхвърлят с лека ръка под път и над път! По-знаещи ли се изживяват, по-убедителни ли, по-велики ли?

Тя и авторката така - размята, размята едни диагнози тук, някои й се връзваха, пък накрая се оказа гугъл-копи. Сега и те вече не й вярват. До 10на човека й се стопи фенклубът.

Имаше една приказка за лъжливото овчарче.

Даскалке, ми щом всичко вече е ясно казано при вас и сте на финалната права, заключвай темата! През септември ще пуснеш нова "Как изгоних мъжа ми", всички ще ти кажем браво и край на мъките! Иначе до края на август ли все ще циклим тука кой плащал и кой пил!
Ай шъ му се не види!

# 3 309
Добър ден, виждам, че още нищите.
Би ли казала как детето е тормозило животни и кой снима рисунките?
Играчките всички сме ги "малтретирали". Аз моите ги одялквах, защото ми беше интересно каква е шината на сгъваемите крака на барбитата, че да се сгъват на степени, режех им косите, боядисвах ги. Stuck Out Tongue Winking Eye
Еее, това вече наистина е психопатско по разбиранията на авторката. Теб водили ли са те на психолог? Joy

# 3 310
  • София
Първо авторката да отговори на въпросите и после ще ви споделя публично Stuck Out Tongue

# 3 311

Съжалявам за личните ви преживявания с втори бащи/майки, бивши съпрузи и прочее, но е крайно време да се освестите, защото сте големи хора и трябва да имате поне малко доза обективност.

Греда Grinning
С тези стотици пасивно-агресивни постове сигурно си мислиш, че ще накривиш нечия шапка, но като гледам контрата все е у теб.

Стотици постове едно и също - вече няма да е така, много скоро ще видят те, вече няма да ми играят хоро на главата, скоро той трябва да вземе решение, вече съм поставила картите на масата, те вече няма да могат да разтягат локуми, скоро всички ще видят, аз вече няма търпя момата англичанка, и прочее "ще", вече", "скоро", последвани все от някакви стари лафове.

пс - точно за лъжливото овчарче щях да пиша и аз.
След снимката на играчките, претърпели агресия от невръстния терорист, всеки може да си направи сам сметката колко адекватни са останалите диагнози, които поставя авторката.

# 3 312
Cuckoo, има и добри дни, в които се държи нормално, разговаряме, няма скандали, но не продължава за периоди повече от два-три дни. После пак се почва с ръчкането.

Знае всичко. Свеки услужливо го осветли, докато живеехме там, включително, че майка му е к.рва и прочее в този стил. После се изметна, че всъщност к..рвата съм аз, аз съм виновна за разпада на семейството им и прочее в този дух, така че кой знае на какво вярва вече той, за всяко нещо чува противоречащи си версии.

Ева, майката твърди, че знае, бащата, че по-скоро не, защото в разговорите им това изобщо не се появява като тема на разговор, а щеше, ако беше информиран.

# 3 313
Cuckoo, има и добри дни, в които се държи нормално, разговаряме, няма скандали, но не продължава за периоди повече от два-три дни. После пак се почва с ръчкането.

Знае всичко. Свеки услужливо го осветли, докато живеехме там, включително, че майка му е к.рва и прочее в този стил. После се изметна, че всъщност к..рвата съм аз, аз съм виновна за разпада на семейството им и прочее в този дух, така че кой знае на какво вярва вече той, за всяко нещо чува противоречащи си версии.

Ева, майката твърди, че знае, бащата, че по-скоро не, защото в разговорите им това изобщо не се появява като тема на разговор, а щеше, ако беше информиран.
Ами какъв ти е проблема тогава щом майката твърди че то знае. Съвсем небрежно докато разговарят може да се вметне нещо от рода"нали  мама ти е казала, че поне още 4-5 години ще си при нас"
И няма да е ку.... Ско уверявам те

# 3 314
Авторке, искрено ти съчувствам, макар да знам, че ти си силна жена и не би искала съчувствие. Набелязала си си план за действие, следвай го и не отстъпвай. Всяка крачка назад ще те закопае. Пожелавам ти да се развият добре нещата за теб!

Общи условия

Активация на акаунт