Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 128 120
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 270
Гугъл, вече изобщо няма да се занимавам, защото сблъсъкът ще е неизбежен.
А, това отдавна ни беше ясно.

Куку, това откъде го измисли? Била си като Даскалка. Да бе, да. Все съм те чела.Ти си нормален родител.

# 3 271
И аз съм на мнение, че колкото по-скоро на детето му се обясни от майката и бащата, че няма да отиде да живее при майката, толкова по-добре за него. Така го държат в заблуда и то си мисли, че може да си позволява всякакво прекрачване на границите, тъй като Даскалка е временно в живота му.

# 3 272
Cuckoo, аз с тази жена не разговарям, не поддържам никакъв контакт. Мъжът ми също след като детето остана при нас. Няма как да има подобни диалози. Програмата макс е аз, той, детето и бившата, препоръчително аз, той, бившата първо, но тя ще се измъкне, няма да участва в такава.

# 3 273
Cuckoo, аз с тази жена не разговарям, не поддържам никакъв контакт. Мъжът ми също след като детето остана при нас. Няма как да има подобни диалози. Програмата макс е аз, той, детето и бившата, препоръчително аз, той, бившата първо, но тя ще се измъкне, няма да участва в такава.

А как го приемо-предавате?

# 3 274
Я да обобщя,да видим правилно ли съм схванала ситуацията,че като гледам какви свободни съчинения се вихрят,вече взех да се съмнявам в когнитивните си способности..

1.Срещам мъж,разведен,който има дете.За това дете ми се казва,че то живее при баба си и е в стартова позиция да замине при майка си и да живее с нея.
2.Събираме се с мъжа ми,но уговорката е,че детето ще ходи да живее при майка си за постояннно,т.е. от мен не се очаква да бъда ежедневно ангажирана с детето.Ок.Става.Приемлив вариант.(Е,вярно,че в тоя живот всичко се случва и ако не дай Боже,нещо стане с майката,то аз ще поема нещата,но да си е жива и здрава жената,няма какво да го мисля)
3.Събираме се да живеем с мъжа ми.Детето което до тоя момент се отглежда от бабата по майчина линия,вземаме да поживее с нас,докато майка му не го вземе.Нямам против,това е най-доброто за самото дете,да бъде с поне единия си родител,а не при баби и дядовци.Супер.Тъкмо ще изградим връзка.
4.Оказва се,че детето е с меко казано,особен и тежък характер.Проблемно дете.Никой не е беше предупредил за това...
5.Оказва се,че майката изобщо няма намерение да го взема и фактически,аз ще трябва да съм отглеждаща фигура
7.Също така,се оказа и,че мъжът ми има уговорки зад гърба ми с бившата си съпруга и самият той настоява детето да бъде с нас.Но не намира за нужно да ме уведоми.За сметка на това,обаче,намира поводи с които да ме упрекне,че стресирам сина му и му преча да се адаптира.Упреква мен,която нямам деца,че не мога да намеря подход към неговото,а самият той не знае как да реагира и да влияе градивно върху поведението на неговото си дете,така щото,то да не ми пикае в дрехите,да не съсипва чуждо имущество в знак на мъст и протест и да не агресира върху хора и животни по принцип,както и да не ги бие.

Найс,а ...
Няма да повтарям,че саламът е отговорен за тоя турлю гювеч,ясно е.
Разбирам и Даскалка..Пари,време,инвестиции..Пък и щом се разбират..

Но аз от такъв екземпляр,дете не бих родила.Мъж,лишен от мъжество и откритост,а действащ подмолно,наричам "стара мома в панталони"
И хич не ми влияе добре на либидото,дори самата мисъл,че на тоя свят щъкат такива пениси,камо ли да избера да си омешам гените с тях..   

# 3 275
И аз не разбирам защо детето не е при бабата, както досега, освен заради парите. Тогава всичко си е било ок. Детето, макар и не много възпитано( все пак на 5, гледано на село) си е живяло щастливо. Майката си е била ок, бащата също , участвал е само за забавления- което е приемливо и за Даскалка.
После се намесват едни 600 лева, които той не успява да изкара от инвестициите на авторката, и взимат детето. И се отприщва ада
Затова няколко пъти попитах тези 600 лева, които явно са цена за спокойствието им, защо не ги отделят и толкоз.

Лаик съм и не виждам нищо странно в рисунките.
За сметка от постовете на това от авторката ме побиват тръпки.

Мен пък ме побиват тръпки от това,че някой трябва да плаща за нещо ,което не е негова работа и не го интересува.Не носиш отговорност за чуждото дете,ама трябва да го издържаш,обгрижваш,переш ,готвиш,изпращаш и посрещаш,ама нямаш права,защото си никоя PeaceАи сектир,бе!

# 3 276
  • Варна
Ясно е майката защо мълчи. Изнася й. Не е ясно бащата защо го прави.

# 3 277
  • София
Куку, това откъде го измисли? Била си като Даскалка. Да бе, да. Все съм те чела.Ти си нормален родител.
Не търпя катерене по...главата, по липса на правилния орган  Joy дори от дете.
Аз нямам воля да наложа това, което трябва, а също като нея виждам някои трудности при сина ми, нищо че си е мой.
И аз понякога се усещам, че си изкарвам на детето яда, че се навих за второ, а то се оказа своенравно и опърничаво, а от баща му срещам малка подкрепа. Моите пилци ще ги видим наесен, поне да си изкарам почивката.

# 3 278
Хай, че на него какво му е? Бачка това, за което е мечтал цял живот, ходи си в чужбина, вкъщи никой не го тормози за пари, защото такива има, новата му гледа детето почти целогодишно...

# 3 279
  • София
Хай, че на него какво му е? Бачка това, за което е мечтал цял живот,

.. без пари, нали, да не го пропускаме удобно този момент.

# 3 280
  • София
Хай, че на него какво му е? Бачка това, за което е мечтал цял живот,
.. без пари, нали, да не го пропускаме удобно този момент.
Парите отиват за кредита за мечтата
Дори Даскалка да не беше там, пак щеше да е същото. А и на него нямаше да му дадат кредит.

# 3 281
Я да обобщя,да видим правилно ли съм схванала ситуацията,че като гледам какви свободни съчинения се вихрят,вече взех да се съмнявам в когнитивните си способности..

1.Срещам мъж,разведен,който има дете.За това дете ми се казва,че то живее при баба си и е в стартова позиция да замине при майка си и да живее с нея.
2.Събираме се с мъжа ми,но уговорката е,че детето ще ходи да живее при майка си за постояннно,т.е. от мен не се очаква да бъда ежедневно ангажирана с детето.Ок.Става.Приемлив вариант.(Е,вярно,че в тоя живот всичко се случва и ако не дай Боже,нещо стане с майката,то аз ще поема нещата,но да си е жива и здрава жената,няма какво да го мисля)
3.Събираме се да живеем с мъжа ми.Детето което до тоя момент се отглежда от бабата по майчина линия,вземаме да поживее с нас,докато майка му не го вземе.Нямам против,това е най-доброто за самото дете,да бъде с поне единия си родител,а не при баби и дядовци.Супер.Тъкмо ще изградим връзка.
4.Оказва се,че детето е с меко казано,особен и тежък характер.Проблемно дете.Никой не е беше предупредил за това...
5.Оказва се,че майката изобщо няма намерение да го взема и фактически,аз ще трябва да съм отглеждаща фигура
7.Също така,се оказа и,че мъжът ми има уговорки зад гърба ми с бившата си съпруга и самият той настоява детето да бъде с нас.Но не намира за нужно да ме уведоми.За сметка на това,обаче,намира поводи с които да ме упрекне,че стресирам сина му и му преча да се адаптира.Упреква мен,която нямам деца,че не мога да намеря подход към неговото,а самият той не знае как да реагира и да влияе градивно върху поведението на неговото си дете,така щото,то да не ми пикае в дрехите,да не съсипва чуждо имущество в знак на мъст и протест и да не агресира върху хора и животни по принцип,както и да не ги бие.

Найс,а ...
Няма да повтарям,че саламът е отговорен за тоя турлю гювеч,ясно е.
Разбирам и Даскалка..Пари,време,инвестиции..Пък и щом се разбират..

Но аз от акъв екземпляр,дете не бих родила.Мъж,лишен от мъжество и откритост,а действащ подмолно,наричам "стара мома в панталони"
И хич не ми влияе добре на либидото,дори самата мисъл,че на тоя свят щъкат такива пениси,камо ли да избера да си омешам гените с тях..   

Е да, но тя продължава да поставя като своя главна цел да роди от тоя. Като този път вече заплахата е недвусмислена - тръгне ли да я напуска, никаква милост. Ще спи под моста явно.

Впрочем тия хора са се оправяли и без нея, мъжът и сега няма доход от общата им работа, така че вай добре всеки да пие ро една студена вода и човека да си еда детето. Баби има да му помагат, ще се справи.

# 3 282
Щом сега детето се изкарва психар и агресор, си представям как ли ще бъде когато влезе в пубертета ... Тази жена ще направи всичко възможно да го изкара малоумно и да настрои ѝ баща му срещу него ! Аз "Хепи енд" за детето не виждам ...

П.П - Хора, радвам се, че не познавам хора като нея (май съм благословенна) ! Simple Smile

# 3 283
  • София
А кой отглежда мъжа  и с какви средства в това време? Риторичен въпрос. Също бяха споменати екскурзии, явно и наем  плаща жена му. Той си знае положението и май не възразява, щото алтернативата не е розова.

Впрочем тия хора са се оправяли и без нея, мъжът и сега няма доход от общата им работа, така че вай добре всеки да пие ро една студена вода и човека да си еда детето. Баби има да му помагат, ще се справи.
Не, бабите ще го отглеждат основно, а той ще бачка като изоглавен, за да си покрие кредитите.
И като се знае бабите как ще го възпитат - да прави каквото знае, на село 12-13 годишно момче вече се смята едва ли не за мъж и кой ще му каже копче.

# 3 284
Ох, завъртаме се в пълен кръг. Авторката не е съгласна с никое решение, включително и пари да се дават за въпросният син, явно заради това държи и мъжът на къса каишка- няма заплата, няма нищо.
Честно казано, мисля, че авторката иска детето да умре. Вече всичко я дразни, как мляска, как рисува, всичко.

Общи условия

Активация на акаунт