Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 128 126
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 285
  • Варна
Хай, че на него какво му е? Бачка това, за което е мечтал цял живот, ходи си в чужбина, вкъщи никой не го тормози за пари, защото такива има, новата му гледа детето почти целогодишно...

Имах предвид защо мълчи за бъдещото местоживеене. Бомбата ще избухне У ВАС. И той, и ти имате интерес хлапето да разбере СЕГА, докато е там. Майката да се оправя с първоначалните мизерии. Така че тя мълчи, ясно защо. Ама той защо мълчи, сякаш има няма да казвам какво в устата си, това хич не е ясно.

# 3 286
... Освен ако не го заведеш обратно в Англия и оставиш на вратата й
Тя би го направила, но не става. Нямала й била адреса Rolling Eyes Пък аз си мисля, че пари няма Wink

Авторката май голяма завист и ревност я тресе към бившата!
Тя самата се забутала в някакво си Долно Нанагорнище, бизнесът едвам се влачи, пАри нЕма, свекърите я изгонили от къщата, гъчат се под наем, мъжът я е разочаровал, за нищо не става, че и детето си е тръшнал да го гледа. Малкият я дразни, не седи като плюшено мече - където го подредиш, там остава, характер проявява... Това ако беше нейното собствено, ехеее, Айнщайн от люлката още...
А бившата - в Лондон чак отишла. Отървала се от мухльото, на Даскалка го прехвърлила! Там си има мъж, лошо момче готино, бивш затворник. И само си я котка, не я кара да му гледа детето. Че и с бившия шушука нещо, нахалницата, разбират се май. И свекърите взели да я харесват пред новото чудо. Детето и то, тук се тръшка и мизерничи, там слуша и е видимо щастливо... Че и по-млада гадината сигурно.
Дали не е това в основата на всичките драми! Щото като гледам, най-големият зор е да го прати това дете на майката! Не въобще някъде, не на някоя от бабите! Задължително на майката!!! Да налее капка катран в бурето с мед на оная Joy

ПП. Само защо решихте, че бабите са на село!? И двете баби май са си в града. Едната в апартамент (заради който уж взимал кредитите Rolling Eyes), другата в 2етажна къща.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 17:45 от птица

# 3 287
  • Бургас
Хай, че на него какво му е? Бачка това, за което е мечтал цял живот, ходи си в чужбина, вкъщи никой не го тормози за пари, защото такива има, новата му гледа детето почти целогодишно...
Не взима отношение, вдига скандали при психоложката, не те подкрепя и разбира достатъчно...Не мисля, че  си щастлива с този мъж, и то не само заради детето...Не смятам, че го уважаваш достатъчно. А мъж, когото не можем да уважаваме, няма как и да обичаме. Част от негодуванието ти  е и срещу него, срещу късното разбиране за много неща, свързани с този мъж. Но как да ги осъзнаеш  и  решиш с  "любимия", когато си толкова заета да воюваш с детето му?! Сега терапията може и да покаже - дано е от полза, ако не за детето, поне за теб.

# 3 288
  • София
А бившата - в Лондон чак отишла. Отървала се от мухльото, на Даскалка го прехвърлила! Там си има мъж, лошо момче готино, бивш затворник. И само си я котка, не я кара да му гледа детето. Че и с бившия шушука нещо, нахалницата, разбират се май.
А ти ще си хепи ли от такова развитие на нещата? Гледаш им внука, издържаш им сина, а те правят фронт срещу теб. Обаче пари искат.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 17:47 от Cuckoo

# 3 289
Само да кажа, че във фейса на моето дете, което също не беше навършило възраст, когато го направихме, приятели му бяхм ние, мои колеги, аз самата получавам и приемам покани от нейни съученици, както и  всякакви роднински дребоси и такива на колеги. Мисля, че е съвсем обичайно.

Колкото до публикуваното от тоя юнак, не очаквам да следи програмата на Ковънт Гардън, или да лайква клипжве от авангарден театър, предвид средата, предполагам, че споделя невероятни простотии, мръсни вицове и чалга, или криско.

Просто не трябва даскалката да има никакъв достъп до това дете, това е направо опасно за всички.

# 3 290
птица, и да завижда и да не де завижда, трябва ли заради това да наказва детето пък точно? Worried

# 3 291
Хай, че на него какво му е? Бачка това, за което е мечтал цял живот,
.. без пари, нали, да не го пропускаме удобно този момент.
Парите отиват за кредита за мечтата
Дори Даскалка да не беше там, пак щеше да е същото. А и на него нямаше да му дадат кредит.
Не, щеше да има една работно място по-малко.

# 3 292
Хай, че на него какво му е? Бачка това, за което е мечтал цял живот,

.. без пари, нали, да не го пропускаме удобно този момент.
Кой луд без пари ще те пусне в дома си,ще се грижи за теб и детето ти,ще ви плаща сметките,а newsm78

# 3 293
Според мен тия и двамата просто са си направили криво сметките.

# 3 294
птица, и да завижда и да не де завижда, трябва ли заради това да наказва детето пък точно? Worried
Не трябва, ама тя явно само това може. Ясно е, че на мъжа си нищо не смее да каже. Ако смееше, досега да е променила всичко, а не да реве половин година в 10 теми на форума за все едно и също.

# 3 295
Според мен тия и двамата просто са си направили криво сметките.

Satisfied Хаха
Ще четем тема "Как да я накарам да ми плаща заплата?"
Намерих една балама от София. Нае ми квартира, плаща сметки, храна, всичко. Даже детето ми гледа и на психолог го води. Търпи му простотиите и си ги записва даже. Наля едни пари в моя бизнес, ама нещо се скръндзи, та как да я накарам... ...

# 3 296
Я да обобщя,да видим правилно ли съм схванала ситуацията,че като гледам какви свободни съчинения се вихрят,вече взех да се съмнявам в когнитивните си способности..

1.Срещам мъж,разведен,който има дете.За това дете ми се казва,че то живее при баба си и е в стартова позиция да замине при майка си и да живее с нея.
2.Събираме се с мъжа ми,но уговорката е,че детето ще ходи да живее при майка си за постояннно,т.е. от мен не се очаква да бъда ежедневно ангажирана с детето.Ок.Става.Приемлив вариант.(Е,вярно,че в тоя живот всичко се случва и ако не дай Боже,нещо стане с майката,то аз ще поема нещата,но да си е жива и здрава жената,няма какво да го мисля)
3.Събираме се да живеем с мъжа ми.Детето което до тоя момент се отглежда от бабата по майчина линия,вземаме да поживее с нас,докато майка му не го вземе.Нямам против,това е най-доброто за самото дете,да бъде с поне единия си родител,а не при баби и дядовци.Супер.Тъкмо ще изградим връзка.
4.Оказва се,че детето е с меко казано,особен и тежък характер.Проблемно дете.Никой не е беше предупредил за това...
5.Оказва се,че майката изобщо няма намерение да го взема и фактически,аз ще трябва да съм отглеждаща фигура
7.Също така,се оказа и,че мъжът ми има уговорки зад гърба ми с бившата си съпруга и самият той настоява детето да бъде с нас.Но не намира за нужно да ме уведоми.За сметка на това,обаче,намира поводи с които да ме упрекне,че стресирам сина му и му преча да се адаптира.Упреква мен,която нямам деца,че не мога да намеря подход към неговото,а самият той не знае как да реагира и да влияе градивно върху поведението на неговото си дете,така щото,то да не ми пикае в дрехите,да не съсипва чуждо имущество в знак на мъст и протест и да не агресира върху хора и животни по принцип,както и да не ги бие.

Найс,а ...
Няма да повтарям,че саламът е отговорен за тоя турлю гювеч,ясно е.
Разбирам и Даскалка..Пари,време,инвестиции..Пък и щом се разбират..

Но аз от акъв екземпляр,дете не бих родила.Мъж,лишен от мъжество и откритост,а действащ подмолно,наричам "стара мома в панталони"
И хич не ми влияе добре на либидото,дори самата мисъл,че на тоя свят щъкат такива пениси,камо ли да избера да си омешам гените с тях..   

Е да, но тя продължава да поставя като своя главна цел да роди от тоя. Като този път вече заплахата е недвусмислена - тръгне ли да я напуска, никаква милост. Ще спи под моста явно.

Впрочем тия хора са се оправяли и без нея, мъжът и сега няма доход от общата им работа, така че вай добре всеки да пие ро една студена вода и човека да си еда детето. Баби има да му помагат, ще се справи.
Той няма да  с него,уви..
И там е бедата..Детето ще си израстне като един рафиниран социопат,и ще тормози околните,щото все ще го третират като "горкия той,нали майка му влачи рейс,а баща му диря няма.."

Още при първите идиотски прояви е трябвало мъжът да си озапти детето и да му обясни,как стоят нещата
Не е само майката виновна,муньо е трижди повече!
Що за мъж и баща си,да позволяваш на няква недоклатена кифла да съспива психиката на детето ти с лъжи и фалшиви обещания?!?Или пък удобно да използваш лъжите ѝ,щото нямаш топки да кажеш на жена си истината,че всъщност си против детето ти да заминава и искаш то да живее с теб?И всичко това с цената на детски покой и сълзи?
Не учен,ми ако ще Айнщайн да е,все тая..И той и бившата му,един дол дренки са..Жалко за детето.

Още при събирането ви като семейство,сте стъпили криво..Строите къща,а не сте изляли основите както трябва..Нормално е строежът да бъде паянтов и нестабилен
Още в началото е трябвало мъжът на Даскалка,да говори с детето и да му обясни как стоят нещата.Щом си го знае що за стока е,трябвало е да подходи по друг начин.
Той е не по-малко отговорен за сълзите на сина си,защото е допуснал целия този фарс.Сега,дали щото,както казах,му е удобно да се крие зад полата на бившата,или пък просто е толкова нехаен и безотговорен,че не го е еня,с кого и къде всъщност е детето,той така или иначе,не се ангажира с неговото възпитание и отглеждане,а делегира функциите на някой друг..
На тоя индивид ме е яд повече отколкото на майката,честно!   

# 3 297
Мен пък ме побиват тръпки от това,че някой трябва да плаща за нещо ,което не е негова работа и не го интересува.Не носиш отговорност за чуждото дете,ама трябва да го издържаш,обгрижваш,переш ,готвиш,изпращаш и посрещаш,ама нямаш права,защото си никоя PeaceАи сектир,бе!
Сори, щом си се наврял в семейството на това дете (а неговият баща му е семейство, да), то става твой проблем и всичко описано от теб става твоя работа. А ако не те кефи, не се навирай. Никой не ти е опрял Калашников в гърба.

# 3 298
  • София
Даскалке, ако опиташ да говориш насаме спокойно с него, как реагира? Отговаря ли или се лигави?
Впрочем, някой казал ли му е, че баща му работи много, защото трябва да връща пари, които майката е изхарчила?
Не е толкова малко дете, за да не разбира

# 3 299
Що за мъж и баща си,да позволяваш на няква недоклатена кифла да съспива психиката на детето ти с лъжи и фалшиви обещания?!?Или пък удобно да използваш лъжите ѝ,щото нямаш топки да кажеш на жена си истината,че всъщност си против детето ти да заминава и искаш то да живее с теб?И всичко това с цената на детски покой и сълзи?

Наред си е мъжът. Според мен и двамата родители са решили детето да бъде при майка си. Майката заминава и казва, че ще го вземе, след като се установи обаче. Но това отнема време и ... започва едно отлагане на прословутото вземане. Реално тя не лъже. На детето обаче му се внушава, че майка му го лъже, което не е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт