Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Мнения: 3 279
Дори и да не пушат в момента, там, където се пуши постоянно миризма си има и тя не се отмирисва току-така с проветряване.

Помислете на първо място за здравето на детето си, кончета и замиване на очите няма да го предпазят от цигарения дим.

# 16
  • Мнения: 3 648
Възможно е. Дъщеря ми, когато можеше да говори вече, казваше, че я боли главата в стаи, в които се усеща, че е пушено.

Аз също съм така. Мигновено започва да ме боли главата от миризмата на цигари. Страшна непоносимост! Хората си нямат на представа с какви химикали са пълни цигарите им. Понеже работих в тютюнево предприятие (нищо общо с цигари и тютюнопушене, де) и съм била свидетел на това как се тества тютюна от цигарите, да ви кажа, че когато запалят цигара от необработен тютюн димът и миризмата не ме дразни толкова, колкото при теста на готови цигари. То не са ароматизанти, овкусители... Всичко това остава във фини частици полепнали из помещенията, дрехите, мебелите...

Детето най-вероятно има силно развити рецептори на обонянието. Мен освен цигарите ме дразнят и миризми на някои парфюми, дезодоранти и препарати за почистване, както и миризмата на горивата, въглищата (миризма на печка - ужас!) и ароматизирани клечки за палене, както и миризмата на мухъл, от естествените. Моментално започва главоболие при мен и ако не се отдалеча от миризмите, директно ми прилошава.

# 17
  • Мнения: 27
Защо ви са изследвания? И без тях е ясно че тая ужасна смрат на цигари няма как да е приятна на едно чисто детенце. Пред него ли пушат пък тия хора? Току-що си бях в България и ми направи впечатление колко много пушат. Това си е като масово самоубийство, а и децата ни тровят. Не мога да го разбера тоя манталитет.

Общи условия

Активация на акаунт