Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 47
Кои са рисковете при ваксинация и кои при отказ от такава? При кой от двата случая са по-големи? За кои хора са важни колективният имунитет и колективната отговорност? Как да вземем наистина информирано решение за детето си? На тези и други въпроси отговаря д-р Бояна Петкова.

Останалите епизоди от поредицата гледайте ТУК.

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 11:26 от Адри́

# 1
  • Мнения: 647
Извинете, че коментирам преди да съм изгледала клипа, но все си мисля, че изразът информирано (индивидуално) решение за нещо, което е задължително за всички, е крайно неуместен.....

# 2
  • Мнения: 20
СПРЕТЕ ДА ПРОМИВАНЕ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА! ВАКСИНИТЕ СА ВРЕДНИ! ХИЛЯДИ БЕБЕТА УМИРАТ ИЛИ ОСТАВАТ ПАРАЛИЗИРАНИ ЗАРАДИ ТЯХ!

# 3
  • София
  • Мнения: 1 553
СПРЕТЕ ДА ПРОМИВАНЕ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА! ВАКСИНИТЕ СА ВРЕДНИ! ХИЛЯДИ БЕБЕТА УМИРАТ ИЛИ ОСТАВАТ ПАРАЛИЗИРАНИ ЗАРАДИ ТЯХ!

Това не е категорично доказано. А дори и да е така - от болестите, от които предпазват ваксините, са умирали не хиляди, а милиони. И отново ще станат толкова, ако вълната от неваксиниращи се разрастне още.
Разумният човек трябва да сложи на кантар двете неща и ако шансът детето му да има проблем с ваксина е 1:100000, а шансът му да умре от дадената болест е 1:10000, просто да избере по-малкия риск, вместо да се поддава на масови психози.

# 4
  • Мнения: 1
Ако прочетете малко ще видите, че преди да се пусне дадена ваксина на пазара заболелите са били намалели вече, без значение за коя болест става дума. Друг факт е, че след въвеждане то на няколко от ваксините заболелите са се увеличили, проучвания са били провеждани, но цифрите на заболели са били манипулирани и не само цифрите ами и “ползите” от ваксините.
И все пак докато организма се бори с изкуствено вкараният вирус, той има 97 % шанс да разболее от други болести, които не са били изолирани тъй като имунитета отслабва.
Има толкова много по темата и филми правят хората и книги пишат, това е един бизнес в който потърпевшите са децата!

# 5
  • Мнения: 2 120
Мда и заради антиваксърите сега случаите на заболели от морбили се разрастват и то драстично.....

# 6
  • Мнения: 647
Надежда, има официална информация и има също информация, с неясен източник - интернет мълви. Всичко, което пишете е второто. И е опасно, защото някой някъде нещо прочел и на собствена глава си решава по въпроси от обществен интерес във вреда на този обществен интерес. За съжаление живеем във века на фалшивата информация, всеки може нещо някъде да напише, да звучи убедително и много да му се вържат. Въпросът е на има здрав разум, който са удържи на всякакви примамливи конспиративни теории и да остане зад официалната информация. Но както се вижда масово липсва Sad

Най малкото, ако човек реши да действа противно на правилата, е добре поне да получи информация и за другата страна на въпроса. Едностранното разглеждане на сложен въпрос, какъвто е въпросът с ваксините, е безотговорно!

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 01:11 от teg

# 7
  • Монреал
  • Мнения: 1 434
Интернет осигурява твърде много храна на бунтарски настроените и любителите на алтернативното.

Ясно е, че много ваксини се маркетират твърде комерсиално и не всички имат животоспасяващо значение, но тоталното отричане на ваксините граничи с комедия.

Въпреки воплите срещу методите на съвременната медицина човешкият живот става все по-дълъг, смъртността все по-ниска, а и най-върлите противници на лекарите звънят на бърза помощ когато член на семейството се свлече на пода.

Общи условия

Активация на акаунт