Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 17 963
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
как да не се снимат научни фантастики в Северна Македония- три Ноеви ковчега има по река Вардар

П.С. И Клифърд Саймък има за хора, бягащи от бъдещето в Миналото - Децата на  нашите деца - и проблемите откъм логистика които се пораждат.

В котешко Око пък той е поставил проблемите, които възникват които разполагаш с ....хъм...нека го наречем машина на времето

# 556
Аз го гледам в хбо го Sad Съжалявам, ако го няма другаде

# 557
  • София
в hbo.go го има. Изненадан съм, че го няма по тракерите?! :о

# 558
В Германия нямаме достъп до НВО. За съжаление!

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 21:48 от Вечерница

# 559
  • София
Започнах ''Проект синя книга'' с Кутрето и Енцо Wink
По Epic Drama (всеки четвъртък).

# 560
  • Чужбина
Аз го гледах. Хареса ми. Синята книга, имам предвид.

# 561
И аз го гледах от торенти Simple Smile Сега може пак да го гледам по тв-то.

# 562
Сравнено с Досиетата X и мини сериите Taken (2002) на подобна тематика, Project Blue Book не ме впечатли, но става за гледане. Лично аз очаквах повече фикция и по-малко придържане към документалната част, но да не забравяме, че това е правено от History Channel и е нормално за такава телевизия. Все пак добра актьорска игра на Кутрето. Все очаквах да извърти някоя интрига като в GOT.

# 563
  • Berlin
Ние почнахме Westworld, ама от 3ти еп, че предните два ги бяхме гледали преди. Еми, нищо не помня и ми е супер объркано.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 18:01 от abs

# 564
  • Чужбина
Ние почнахеме Westworld, ама от 3ти еп, че предните деа ги бяхме гледали преди. Еми, нищо не помня и ми е супер объркано.
Трябва пак да гледате първите 2 епизода. Че всичко си е много навързано.

# 565
Има много местене във времето, затова трябва да се гледа свързано.

# 566
Днес превеждах една статия (знам, че преводът ми е непрофесионален, но по същество е верен) - сигурно вече сте видели информацията на други места, има я в целия Интернет - Дисни са подвели Джордж Лукас за сделката за Междузвездни войни. Той е мислел, че ще използват негови чернови за сюжета на филмите, а Ейбрамс и останалите въобще не са имали такова намерение. Rage
https://scifi.bg/novini/2019/09/dzhordzh-lukas-ne-haresva-novite … hduzvuzdni-vojni/

# 567
  • Чужбина
Хубав си много преводът.

Дисни за зад***и.

# 568
Чудя се дали Коледният им филм ще пропадне? Такива странни слухове излизат, че ако и половината е вярно, ще е пълен цирк...

# 569
  • Чужбина
Аз съм се зарекла да не им гледам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт