Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 60

• 38 169
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте. Искам да попитам опасно ли е за плода и какво трябва да се пие ( утре ще се обадя и на доктора ми), за проблем със стомаха в 9 седмица от бременността?

# 376
  • София
Здравейте. Искам да попитам опасно ли е за плода и какво трябва да се пие ( утре ще се обадя и на доктора ми), за проблем със стомаха в 9 седмица от бременността?
В какво се изразява проблемът? Имате ли по принцип стомашни проблеми? Криза? Киселини?
Пийте газирана вода и яжте храни, които не ви дразнят стомаха.

# 377
А, ако е вирус - гледайте да не се обезводните.. Иначе минават сами.

# 378
В какво се изразява проблемът? Имате ли по принцип стомашни проблеми? Криза? Киселини?
Пийте газирана вода и яжте храни, които не ви дразнят стомаха.
Проблема ми е разстройство . Нямам температура за сега, но ме е страх да не е вирус, а става дума за 9-та седмица. Киселини имам , постоянно ми е кисело я устата чак се чудя какво да ям

# 379
За лекарства не знам, но яжте ориз. Той запича и може да помогне.

# 380
Смекта може със сигурност да се пие. Аз съм 11 г.с. и точно в 9 г.с. ми се наложи да пия. Могат да се вземат до 3 прахчета на ден, но аз изпитах облекчение още след първото. Напълно безопасна е, дава се на бебета и малки деца

# 381
Момичета, моля споделете мнение.
13 г.с. съм и ми откриха стрептокок ауреус. Изписано ми е лечение. Обаче съм силно притеснена .
Има ли и други като мен? Какви са последствията, моля споделете мнение.
Загубих една бременност миналата година в 26 г.с. , сега отново съм бременна, всичко правя като по учебник и накрая бактерия Cry иска ми се да си имам бебе, първо ще ми е ако го родя и всичко е наред , но така се притесних в момента Cry

# 382
13 г.с. съм и ми откриха стрептокок ауреус. Изписано ми е лечение. Обаче съм силно притеснена .
Загубих една бременност миналата година в 26 г.с. , сега отново съм бременна, всичко правя като по учебник и накрая бактерия Cry иска ми се да си имам бебе, първо ще ми е ако го родя и всичко е наред , но така се притесних в момента Cry

И за бебето е По-добре е да се излекуваш! Лекарят, който ти е изписал лекарствата сигурно се е съобразил,че си бременна! Не се притеснявай.

# 383
Здравейте момичета да ви попитам гениколошката ми каза че е задължително изследването тримесечен скрининг някои правил ли го е

# 384
Не се притеснявай.Лекаря ти вероятно е назначил адекватно лечение.По време на бременност организма отслабва и е податлив на инфекции.Аз съм вече в 8 месец и вече 3 пъти лекуваме гъбички.Просто слушай лекаря си.Инфекцията е хубаво да се излекува ,защото при наличието й няма да ти разрешат да родиш нормално.

# 385
Момичета, днес бях на преглед, в 25 г. с съм и всичко е наред, само ми измериха кръвно 130/90 пих кафе на обяд и според мен е от него, но ми изписаха Магнезий, Папаверин и ако продължи да е високо Дупегит, та идея за какво е тоя Папаверин, при условие, че не усещам нито болки, нито контракции, тъй като ми казаха, да го пия без значение дали кръвното ми е добре?

# 386
Моля те, сподели каква е била причината за загубата миналата година

# 387
Момичета в 12 седмица съм след 2 дни съм на лекар.. Имам въпрос някой изпитвал ли е тъпи болки във влагалището, едни такива стрелкащи? От вчера съм с такива, не са постоянни, но ме притеснява.

# 388
Здравейте дами имам един въпрос към вас! Бременна съм в 26г.с ,но имам гъбички моята лекарка ми изписа гиназол,някоя от вас ползвала ли е да ми даде малко повече информация как се е чувствала,помага ли,по колко се слага от крема ?! Благодаря предварително

# 389
Здравейте дами имам един въпрос към вас! Бременна съм в 26г.с ,но имам гъбички моята лекарка ми изписа гиназол,някоя от вас ползвала ли е да ми даде малко повече информация как се е чувствала,помага ли,по колко се слага от крема ?! Благодаря предварително
Аз съм в 8 месец и вече 2 пъти си слагах.Още на другия ден ще почувстваш облекчение.Слага се цялото количество ,което е в спринцовката.На мен еднократно ми го изписваха и беше достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт