Априлки 2020

• 50 054
  • 794
  •   1
Отговори
# 540
Обадих и се . Каза че за сега няма точност до кога а просто да го използвам . С напредването на времето ще разберем .

Знам че с паниката няма да си помогна ... Просто ми каза предимно да лежа и да почивам а няма кой да ми помага и се тревожа . Защото мъжа ми излиза сутрин много рано за работа .  И вечер се прибира късно . Работи извън  града .

И така ..
Аз съм силна ще се справя . Просто понякога ме хващат лошите мисли .  Но знаете ...всичко минава .

Много искам всички от темичката  да сме добре и да си родим прекрасни здрави деца .

# 541

От миналия четвъртък е снимката. Около 2 см беше. С коремен ехограф сън гледана и под самата снимка имаше някакви мм. Виж да не е отдолу написано.

Утрогестан пих в началото заради киста (сянката още се вижда малко по вляво под сакчето). На два пъти по 10 дни по 3 хапчета на ден. Питай за всеки случай и за другия път наистина си нахвърляй въпросите, за да не се притесняваш. Simple Smile

# 542
На мен ми ги изписа вагинално . Каза ми "Ще ги изпиша така защото все пак е свързано с нещо което  е отдолу.А и ще го приеме организма по -добре. "

Ще се доверя .  Беше много мила .  Обясни ми че болките ми са нормални . 

Ето ги снимките от днес . Можете ли да ми обясните как е снимано на втората снимка  ? В какво положение е?

Видяхме едно сърце как тупти Heart

# 543
Алисчеее, виж какво хубаво оформено човече си имаш! 😍 Според мен излишно се притесняваш. Трябва да си спокойна и щастлива и бебчо ще е така. 💞

Иначе и на мен ми стана интересно на втората снимка - все едно ще пълзи. 😁

# 544
Налиии  .. и аз мисля че това е дупето . Направо ми иде да плача от щастлие като видя снимките ..

Толкова се радвам че мога да споделя това с вас . И мъжа ми много се вълнува .Даже на първия преглед като бяхме и като чухме сърцето се чуваше в цялата стая и той не реагира изобщо . И аз си викам
"Абе тоя човек как може да е толкова безчувствен ... защо изобщо не показва емоция . "

И след малко лекарката казва :
 "Ами  ето .. чухме и сърцето .Честито ."

И той отговаря :
"-Къде чухме сърцето ? ТОВА СЪРЦЕТО ЛИ БЕШЕ ? "

И жената отново пусна да го чуем и той дори я попита ..
"Ама сериозно ли ??"
И толкова смешно ми стана .. Grinning Направо не можеше да повярва .  Не беше на себе си Grinning

Всеки един миг е такъв дар ..
И съм благодарна много .

# 545
Здравейте,момичета.Нормално ли е около датата когато би трябвало да е цикъла ми да имам болки ниско долу като предменструални и болка в десния яйчник? От три дни съм с такива болки и малко се притеснявам. Sad В 11с.5дни съм.Доктора всеки път ми казва,че щом няма къвене,е нормално ии да си пия но шпа.На преглед съм след седмица и ще изкукам до тогава.

# 546
Здравейте,момичета.Нормално ли е около датата когато би трябвало да е цикъла ми да имам болки ниско долу като предменструални и болка в десния яйчник? От три дни съм с такива болки и малко се притеснявам. Sad В 11с.5дни съм.Доктора всеки път ми казва,че щом няма къвене,е нормално ии да си пия но шпа.На преглед съм след седмица и ще изкукам до тогава.

Аз мисля че е нормално. Вчера попитах лекарката за болките ми и тя каза че са нормални . Ако не са някакви нетърпими мисля че няма проблем.  Все още доста промени стават в нас.

Почивай си и не спи по гръб ... това на мен ми помага .Като легна по гръб и после кръста ме боли много а от там 
 болките започват и на други места .

# 547

Аз мисля че е нормално. Вчера попитах лекарката за болките ми и тя каза че са нормални . Ако не са някакви нетърпими мисля че няма проблем.  Все още доста промени стават в нас.

Почивай си и не спи по гръб ... това на мен ми помага .Като легна по гръб и после кръста ме боли много а от там 
 болките започват и на други места .

И аз мисля,че не опасно. От време на време си имам разни боцкания и придърпвания в яйчниците

# 548
Аз искам да ви попитам нещо относно болките в гърдите . Защото тук се движим г/д еднакво с датите и по-добре вас да попитам . 
Болят ли ви? Защото чета на някакъв места че ако преди 12 г.с ако спрат да те болят веднага трябва да се консултираш с лекар. 
На мен вчера ми беше прегледа и видяхме че бебчо е добре .Тупкаше сърцето и се мърдаше . Обаче гърдите от няколко дни не са болезнени .В 10 г.с съм  . И забравих да попитам за това при лекарката .
Та при вас как е ?
Защото малко се притесних и се чудя дали да не отида на преглед отново тези дни  ...

# 549
Аз искам да ви попитам нещо относно болките в гърдите . Защото тук се движим г/д еднакво с датите и по-добре вас да попитам .  
Болят ли ви? Защото чета на някакъв места че ако преди 12 г.с ако спрат да те болят веднага трябва да се консултираш с лекар.  
На мен вчера ми беше прегледа и видяхме че бебчо е добре .Тупкаше сърцето и се мърдаше . Обаче гърдите от няколко дни не са болезнени .В 10 г.с съм  . И забравих да попитам за това при лекарката .
Та при вас как е ?
Защото малко се притесних и се чудя дали да не отида на преглед отново тези дни  ...

При мен от самото начало всички симптоми са на периоди. Ту ме болят гърдите и са напрегнати,ту не са.Дори в момента не ме болят,нормални са си.Същото е и с прилошаването.Има дни в които ми е много лошо,има и такива,в които се чувствам много добре. Не мисля,че има за какво да се притесняваш,а и нали уж в 3тия месец започват да отшумяват симптомите. Simple Smile

# 550
И аз това гледам да си говоря ама лекарите все повтаряли че гърдите до 12 г.с болят.  А при мен не болят сега.  И ще гледам да съм спокойна и да не го мисля  .

Момичетата ,вие усещате ли придърпаване в матката . Какви са ви симптомите  последно време и в коя седмица сте?

# 551
Първата бременност изобщо не са ме болели гърди. Та симптомите отшумяват различно по различно време при всеки. Не мисля, че трябва да се ходи по доктори за това. Има (не дай си боже) по-сериозни неща, които искат лекарско наблюдение. Simple Smile

При мен 8ма седмица, започва едно гадене към храната. Не е страшно, но нищо не ми се яде, а съм зверски гладна. Много гадна комбинация Sad

П.п. Днес ходих в лидъл бяха пуснали есенни якета за бременни, с ципче за потенциално растящ корем, но съм малко шошава и не ми стана най-големият номер. Grinning Ако някой търси нещо подобно, да провери ^_^

# 552
Първата бременност изобщо не са ме болели гърди. Та симптомите отшумяват различно по различно време при всеки. Не мисля, че трябва да се ходи по доктори за това. Има (не дай си боже) по-сериозни неща, които искат лекарско наблюдение. Simple Smile

При мен 8ма седмица, започва едно гадене към храната. Не е страшно, но нищо не ми се яде, а съм зверски гладна. Много гадна комбинация Sad

П.п. Днес ходих в лидъл бяха пуснали есенни якета за бременни, с ципче за потенциално растящ корем, но съм малко шошава и не ми стана най-големият номер. Grinning Ако някой търси нещо подобно, да провери ^_^

Ооо много хубаво ^^

Какво пари бяха ? Аз май няма да бързам с дрехите за бременни ама ако има жени от нас тук на които вече им личи коремче ще е хубаво да ги видят .Чувала съм че е много трудно с избора за яке .

# 553
Гърдите болят от хормони и е нормално до към 10 седмица да е най-силно изразено. Лекарите казват 12, но това е ориентировъчно. Пикът на хормоните е до 10 седмица, докогато се изграждат органите на бебето.
При мен трета бременност почти не са ме боляли, макар че имам хормони в излишък дори. Идеята ми е,  че не е притеснително.
Аз си взех яке за бременни и с раница от сунмама и е страхотно. Зимата няма да излизам много и ще стоя повече на топло.

Искате ли дс направим списък в следващата тема с мама,  бебе град и пол на заглавната страничка?

# 554
  • Пловдив
Здравейте! Нова съм тук, с термин 20.04 Simple Smile Честито на всички и леко да минава!

Интересува ме бъдещите мами от Пловдив към коя болница сте се насочили, че аз май нямам окончателно мнение все още...

Общи условия

Активация на акаунт