Априлки 2020

• 50 006
  • 794
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и от мен🙂!Днес влизам в 14 седмица ,но от няколко дни усещам ниско долу ,като трептене (все едно,когато Ви играе окото нещо такова усещам ниско долу).Притеснявам се да не са контракции ,а чак на 15.10 съм на преглед!На някоя от Вас случвало ли й се е?Желая успех на всяка една мама тук🍀😘🥰
Здрасти,
Не си ли в 13та гс?
Къде е трептенето:в матката или влагалището?
Вчера влезнах в 14 г.с днес е 13+1 ден (докторката ми каза,че се брои за 14 г.с  ) !Ами мисля,че матката над кокъла от пред трепти!
Така ги броят лекарите-да.
Ако искаш пий ношпа 3х1 и ако не се спре иди понеделник да те видят. Аз имам още чат пат пулсации,но са във влагалището и всички лекари ми казват пий ношпа.....
На срининг мина ли ☺
Фетарна мормофоргия минах,доктора каза да не правя БХС,защото съм под 30 и на ехографа всимко е ак ,я там са просто цифри....а това във влагалището ми е интересно как го усещаш?
Макар,че си млада и бхс сигурно ще е супер,да-изобщо не се занивай с него-може само излишна паника да ти внесе!
Когато лежа по гръб или по-дълго седнала започва едно пулсиране/потупване на влагалището(нищо общо с оргазъм или пък контракции в матката). Никой до сега не ми е казал от какво са тези усещания,а ссмо да пия но шпа.

# 601
Здравейте и от мен🙂!Днес влизам в 14 седмица ,но от няколко дни усещам ниско долу ,като трептене (все едно,когато Ви играе окото нещо такова усещам ниско долу).Притеснявам се да не са контракции ,а чак на 15.10 съм на преглед!На някоя от Вас случвало ли й се е?Желая успех на всяка една мама тук🍀😘🥰
Здрасти,
Не си ли в 13та гс?
Къде е трептенето:в матката или влагалището?
Вчера влезнах в 14 г.с днес е 13+1 ден (докторката ми каза,че се брои за 14 г.с  ) !Ами мисля,че матката над кокъла от пред трепти!

Аз днес съм на ФМ,12 г.с. На вас в 14 г.с. на ФМ не ви ли казаха предположения за пола?

# 602
Здравейте, на мен на прегледа и два дена след това на ФМ ми казаха, че подозират, че е момче  ( 70%) ми казаха, ще видим по нататък. Сега съм 13 г.с. + 2 дни

# 603
Момичета,аз съм в 11 г.с. Пия дуфастон и но-шпа след кръвотечение в 6 г.с. ,което спря след около 2 седмици след това,но продължих с лекарствата.Днес пак имам кафеникаво течение.Ходих при доктора,каза че няма нищо притеснително.Бебчето е живичко,мърда си с ръчички и крачета,отговаря си по размери.И незнам...някоя от вас има ли подобни кървенета и течения?От къде идват? Трябва ли да се притеснявам... просто вече незнам

# 604
Здравйте, туко що се връщаме от първа ФМ, 12 г.с +1, видяхме бебчето всички параметри са наред, мърдаше много, ясно се виждаше всичко. За зацапването миналата седмица, ми обясни че вероятната причина е плацентата, която е ниско разположена,което е нормално за тези ранни седмици и че ще се измести по-нататък. Ще продължа приема на утрогестан до края на месеца,когато е и следващият преглед. Взеха ми кръв за БХС,края на седмицата ще излязат резултатите и ще ги коментираме. И ни казаха, че най-вероятно ще е момиченце! 😊 Успех на всички мами!

# 605
Супер новини! Успех на всички ни! 💜
quote author=Dreamer_19 link=topic=1131153.msg39398928#msg39398928 date=1569850421]
Здравйте, туко що се връщаме от първа ФМ, 12 г.с +1, видяхме бебчето всички параметри са наред, мърдаше много, ясно се виждаше всичко. За зацапването миналата седмица, ми обясни че вероятната причина е плацентата, която е ниско разположена,което е нормално за тези ранни седмици и че ще се измести по-нататък. Ще продължа приема на утрогестан до края на месеца,когато е и следващият преглед. Взеха ми кръв за БХС,края на седмицата ще излязат резултатите и ще ги коментираме. И ни казаха, че най-вероятно ще е момиченце! 😊 Успех на всички мами!
[/quote]

# 606
Здравейте! Да се отчета и аз.В 12г.с. и 5 дни съм.Днес бяхме на БХС и всичко е наред с бебенцето.Подскачаше,въртеше се,махаше с ръчички...много вълнуващо беше. ❤ Казаха ни с 85% точност,че ще е момченце. 😊😊 Успех на всички бъдещи мами!

# 607
Здравейте! Simple Smile Има ли мами, на които са им казали предположение за пола още на ранната фетална морфология?

# 608
Аз да попитам,понеже не съм много наясно.В коя седмица се ходи на фетална морфология?

# 609
Аз да попитам,понеже не съм много наясно.В коя седмица се ходи на фетална морфология?

Ранната е между 11-14 г.с.

# 610
Здравей, от 11 до 13 г.с е първата фетална морфология.
Аз да попитам,понеже не съм много наясно.В коя седмица се ходи на фетална морфология

# 611
Благодаря,момичета! 🙂

# 612
Момичета, тези от вас минали ранна фетална морфология във Фемина имат ли снимки от ултразвуковия преглед?
Бихте ли споделили? Много се вълнувам какво ще видя утре и нямам търпение. Реално съм 11 седм. + 3 дни. Много се надявам, че ще предположат и пола на бебока.
Благодаря ви предварително!

# 613
Здравейте, моля тези от вас които се следят в София да споделят при кой доктор ходят и фаталната морфология къде я правихте? Сега съм в 11+5 г.с. и изпаднах в паника,  защото се оказа че май съм попаднала на измамници които само парите ми искат.  Страх ми хвана и не искам да ходя повече там. Става въпрос за Дуковски в МД, който работи с Гешев и двамата са комбина. Може и да греша, но четох много лоши неща за Дуковски,  а Гешев ми препоръчва  да ходя при него на ФМ естествено.

# 614
Здравейте, моля тези от вас които се следят в София да споделят при кой доктор ходят и фаталната морфология къде я правихте? Сега съм в 11+5 г.с. и изпаднах в паника,  защото се оказа че май съм попаднала на измамници които само парите ми искат.  Страх ми хвана и не искам да ходя повече там. Става въпрос за Дуковски в МД, който работи с Гешев и двамата са комбина. Може и да греша, но четох много лоши неща за Дуковски,  а Гешев ми препоръчва  да ходя при него на ФМ естествено.

Аз правих първата фетална в Шейново при др. Галева и съм доволна. Иначе можеш да отидеш във Фемина, Марковс или Света Петка, всичките са специализирани центрове по ФМ

Общи условия

Активация на акаунт