Априлки 2020

• 50 068
  • 794
  •   1
Отговори
# 525
Дано да е нещо безобидно за бебчо ... аз ще си понеса каквото трябва само то да е добре.  Самото течение не е точно кафяво а едно ...прозрачно бежово.  Успях да запиша час при друга лекарка утре но аз все още чакам да излязат резултати от ц.м. и кръвни .Нищо няма да мога да и занеса .

NotAlice,  по време на бременност от хормоните често се появяват гъбички - може да не е от приятеля ти. Ще ти пуснат една микробиология и ще ти изпишат глобули най-вероятно.
Не се притеснявай  излишно,  пиши след прегледа какво са казали.
Пслчета от мен всичко да е наред.
Ти щом сега започваш 10 седм. значи сме със сгоден термин -17/18 април.

Лека вечер и мусли позитивно и пиши,  за да знаем как си. Гуш от нас

# 526
Благодаря Heart
Утре след прегледа ще пиша. 
Прегръщам ви.

# 527
Момичета,някоя от вас вдига ли температура ? 37-37,2,3,4....

# 528
Момичета,някоя от вас вдига ли температура ? 37-37,2,3,4....
Norry,  да не тръгва настинка?имаш ли други признаци. Аз взимам инфлуцид и пия топли чайчета, но се замислих за температурата и си и мерих моята - 36.6 е. Успех и бъди здрава.Heart

# 529
По-скоро настинката мина. Няколко дни бях добре. И вчера слетобяд пак вдигнах ( 36,9-37,3).Пих парацетамол и мина. Днес се събудих бодра и бях добре докато слетобеда не вдигнах пак 37,3 та до сега... 😧 Пия биозин мама, чай от шипки, лимон с мед но ...нищо не помага ... Вече се притеснявам да не навредя на бебока ...

# 530
Здравейте ,момичета.
Мина прегледа ми и съм доста по -спокойна . Видяхме бебчо  ... крачета ,ръчички . Направо си изгубих приказката и започнах да заеквам  там .Лекарката сигурно ме е помислила за луда .
Каза ми че е било някаква стара кръв която слиза бавно .Каза че е нормално .  Да не се претоварвам (а аз го направих тези дни) .Изписа  ми Утрогестан  . Използвала ли го е някоя от вас  ?

# 531
Здравейте ,момичета.
Мина прегледа ми и съм доста по -спокойна . Видяхме бебчо  ... крачета ,ръчички . Направо си изгубих приказката и започнах да заеквам  там .Лекарката сигурно ме е помислила за луда .
Каза ми че е било някаква стара кръв която слиза бавно .Каза че е нормално .  Да не се претоварвам (а аз го направих тези дни) .Изписа  ми Утрогестан  . Използвала ли го е някоя от вас  ?
В момента съм на утрогестан 3х2 вагинално и лежане.
Страхотно е, че сте видели крачета, ръчички, на нашата енигма нищо не успяха да снимат. Едно бяло петно и толкова хахаха

# 532
И аз много се радвам че ги видях . Само ме е яд че забравих да питам колко е голямо бебчето  а на снимката която ми дадоха май не го пише .

Има ли мама тук която няма против да ми прати нейната снимка от последния преглед защото ми е интересно това което виждам на моята снимката правилно ли го разбирам . Защото хем прилича на човече ама може и очите ми да ми създават тези правилни форми хаха . Бих пратила и моята снимка за да ми помогнете да я разшифровам  Grinning

# 533
  • Свищов
На ехографската снимка, където пише CRL това е дължината на бебо.
10седмица и 5,6дни

# 534
Странно .. на моята снимка изобщо ги няма тези неща .
Има само тези

Ама пък под снимката има това

Последна редакция: нд, 22 сеп 2019, 12:28 от Анонимен

# 535
Скрит текст:
Странно .. на моята снимка изобщо ги няма тези неща .
Има само тези

Ама пък под снимката има това

Прикачете цялата снимка,може би ехографа не е бил от най-модерните. При самия преглед видяхте ли изобщо да правят замерването?

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 16:37 от AnMary

# 536

С баща пещерняк, дето хич не могат да го хванат нормално на снимка - толкова. Мерна ми се още отначало някакво профилче, ама... дойде ли времето за снимката си показа кой му е бащата и се вижда едно голямо нищо. Общо взето ей това бялото петно с пулса е нашето, криещо се. Всеки път го търсят къде се е завряло, а като размер мисля, че беше 2,3

# 537
А да попитам за Утрогестан колко време само една кутия ли ?
Защото в паниката и това не питах Cold Sweat ...

Виждам само че общо по 4 на ден .А те са 30 в кутия.

# 538
Угестанът се взема пи дее сутрин и две вечрр,  така ти е изписан. По принцип се взема понр до края на трисиместъра. Т.е. до 14 седмица, но все пак питай пак докторката си, но аз бих си взела две кутии.

Аз лично пия Фемибион витамините и след като разбрах,  че са две,  си удвоих дозата,  защото и двете кмат нужда от вутамини и минерали.
След трети месец ще си пия Фемибион 2 и пак по същата схема.

Пещернячето е супер сладко. Да е живо и здраво,  ще го хванат все някога в кадър.

# 539
@NotAlice Обади на гинеколога си и питай колко време. Записвай си въпроси преди да отидеш, с тази паника не си помагаш.

Общи условия

Активация на акаунт