Априлки 2020

• 50 071
  • 794
  •   1
Отговори
# 660
Да ще ти издадат. Първото направление е само за пеглед. Сега ще ти издадат направление 9, с което ще се запишеш за ЖК.

# 661
Аз преди да се запиша имах направление за АГ и ме караха да изтекат 30 дена от издаване на предното. Не можело преди да изтече като давност, защото то си действало тези 30 дена и колкото и да ти е нужно, то предното направление го поема като прегледи(нищо, че някой засичат две посещения).

# 662
Аз преди да се запиша имах направление за АГ и ме караха да изтекат 30 дена от издаване на предното. Не можело преди да изтече като давност, защото то си действало тези 30 дена и колкото и да ти е нужно, то предното направление го поема като прегледи(нищо, че някой засичат две посещения).

Ще видя в понеделник какво ще ми кажат, просто АГ-то е в във Варна а ЛЛ е от Търново, и все се надявам за 1 ден да направят компромис. Вас в коя седмица ви записаха на ЖК? Аз днес бях на преглед и се водя 9с2д, малко изостава но е добре за сега Simple Smile

# 663

И на мен по същия начин ми казаха, че трябва да изтекат 30 дни от предходното направление, за да ми издадат ново за ЖК.

# 664
Здравейте!Имам едно малко по-различно питане.Тъй като съм В- кръвна група,необходимо ли е да се правят някакви допълнителни изследвания?Таткото не си знае кръвната група,а и доктора каза,че не е необходимо. След като претърпях кюртаж ноември миналата година,помня,че ми сложиха някаква инжекция за антитела след това. Та чета тук там,че ако бащата е с положителна група,а майката с отрицателна,трябва да се правят изследвания за антитела и ако бебето е с положителна не било добре. Confused Някоя от вас наясно ли е?

Здравей ! Аз съм 0 отрицателен резус, мъжът ми е А положителна , през 2013 ни се роди момченце с кръвната група на баща си и в отделението ми сложиха инжекция , която заплатих  185лв , при евентуална 2ра бремеността да нямам проблем с износването . Към днешна дата съм 10г.с + 4дни  Simple Smile

# 665
Здравейте!Имам едно малко по-различно питане.Тъй като съм В- кръвна група,необходимо ли е да се правят някакви допълнителни изследвания?Таткото не си знае кръвната група,а и доктора каза,че не е необходимо. След като претърпях кюртаж ноември миналата година,помня,че ми сложиха някаква инжекция за антитела след това. Та чета тук там,че ако бащата е с положителна група,а майката с отрицателна,трябва да се правят изследвания за антитела и ако бебето е с положителна не било добре. Confused Някоя от вас наясно ли е?

Здравей ! Аз съм 0 отрицателен резус, мъжът ми е А положителна , през 2013 ни се роди момченце с кръвната група на баща си и в отделението ми сложиха инжекция , която заплатих  185лв , при евентуална 2ра бремеността да нямам проблем с износването . Към днешна дата съм 10г.с + 4дни  Simple Smile
И на мен ми сложиха миналата година инжекция,беше към 160лв. доколкото си спомням.Тоест няма за какво да се притеснявам. Simple Smile

# 666
Момичета искям да ви попитам след супер як скандал  може ри да се стигне до спонтанен аборт?Преди 2 седмици сехскарах с на мама братовчедка й (4 пъти прави неща,с които да мога да пометна на последния път се скарах жестоко с нея) от тогава се минаха 2 седмици и няколко дни ,но искам да попитам може ли да съм направила аборт и още да седя с мъртво бебе нямам кръв нито болки... Sad страх ме е, чаааак на 15.10 съм на.преглед..)

# 667
Иди по-рано на преглед за твое успокоение.
Според мен няма как от скандал да стане нещо. Аз постоянно се карам с някой...

# 668
Отдавна търсих такава тема , чак сега ви намерих Simple Smile Аз съм с термин 14.04.2020 , първа бременност . От една седмица повръщам по 2-3 пъти на дрн и се чуватвам като парцал , нямам сили за нищо понякога . Постоянно ми се спи . Имах кафеникаво зацапване в 11г.с , което премина в ярка кръв за ден . АГ ми изписа дуфастон и се нормализираха нещата . Сега продължавам дуфастона , пия фолиева и съм на Фраксипарин 0,4 през ден . На 16.10 съм на преглед , но ако не спре това повръщане мисля да звънна на АГ да питам дали мога да вземам нещо , защото ми изпива силите Sad

# 669
Здравейте. Имам следния въпрос. В 14г.с. и доктора каза, че шийката е скъсена . Сега съм още на работа в седнало положение. Той каза, че може още малко да работя , вие имали ли сте такъв проблем и седнало положение адски опасно ли е ? Не съм права , нито вдигам тежко ! Пия си лекарствата, но ми е вътрешно притеснително

# 670

И аз съм с B-  и имам два миссед-а, последния беше с кюртаж и на мен ми сложиха ваксина, хубаво би било мъжа ти да си пусне една кръв, защото ако той е отрицателна, няма да имате никакви притеснения. Моя е с 0+ и до колкото знам ще ми пускат антитела около 16-20 г.с. По принтицип съм чела и че има пренатест, който определя резусфактора на бебето и ако е с отрицателен не се следят антителата. Аз смятам да не го правя, най- вероятно ще ми бъде поставена една ваксина още поне и после втора до 72 часа след раждане. Като цяло ако всичко се следи и напомняш на доктора постоянно, няма да има проблем.

# 671
Здравейте. Имам следния въпрос. В 14г.с. и доктора каза, че шийката е скъсена . Сега съм още на работа в седнало положение. Той каза, че може още малко да работя , вие имали ли сте такъв проблем и седнало положение адски опасно ли е ? Не съм права , нито вдигам тежко ! Пия си лекарствата, но ми е вътрешно притеснително
Със скъсена шийка не само не трябва да се работи, а трябва да се лежи и то много. Както и се прави зашиване

Имам позната със скасена шийка и става от леглото само за тоалетна месеци наред

# 672
Момичета, как се чувствате ? Имате ли някакви симптоми ? Аз днес влизам в 11г.с и почти вече нямам симптоми освен болезнените гърди ( и те отминават от време на време ). Как трябва да се чувства една бременна в третия месец ? Аз постоянно се чудя дали всичко е наред и как трябва да се чувствам... Пълно куку ще стана аз ако 9 месеца съм така 😩

# 673
Момичета, как се чувствате ? Имате ли някакви симптоми ? Аз днес влизам в 11г.с и почти вече нямам симптоми освен болезнените гърди ( и те отминават от време на време ). Как трябва да се чувства една бременна в третия месец ? Аз постоянно се чудя дали всичко е наред и как трябва да се чувствам... Пълно куку ще стана аз ако 9 месеца съм така 😩

Аз откакто влязох в 13та г.с. всички неприятни симптоми изчезнаха изведнъж. И гаденето,и болките в корема,гърдите от време на време само ме наболяват леко. Предполагам,че е нормално,не се шашкай.И аз не знам как трябва да се чувствам. Grinning

# 674
Абсолютно същото. Изчязнаха симптмите към 12 седмица и нищо. До преди това имах ужасни болки в гърдите, а след това нищо. Мисля че всичко е наред, или поне ми се иска да е така. Утре съм на фетална и ще се види

Общи условия

Активация на акаунт