Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 60
 • Мнения: 59
Здравейте, може ли мнение за фирма Адванс 2002, строят сграда в Малинова долина?

# 61
 • Мнения: 1
Искам да споделя мнението си за този „майстор“ Исмер Захариев и Здравко Захариев тел 0892090754 – дано предпазя други хора от загубите и неприятностите които той ми донесе. Аз обявих този проект преди няколко месеца в сайта „Майстор Плюс“ и той беше един от изпълнителите които отговориха и ми даде най-добра цена. Разбрахме се да се видиме на 4ти април когато той да дойде и види на място обекта. Той пристигна и ми даде нова цена която беше с 1000лв повече. Независимо от този факт аз го попитах може ли да свърши качествено работата. След утвърдителен отговор ние започнахме да коментираме  кога ще се започне. Той искаше да почне веднага, но аз му обясних че не съм готов тъй като нищо  не съм купил още. Той каза че няма проблеми тъй като те трябва свалят плочки, ВиК работи и тн. След посписване на договора в който аз съм описал най-подробно какво трябва да се направи ние се разбрахме че работата ще завърши за 7  дни. При взимане на данните от личната карта се оказа че това е Здравко Захариев, който е баща на Исмер Захариев. Стиснахме си ръцете и те започнаха да работят а аз хукнах да купувам плочки санитария и тн. Екипът се състои от Здравко, плочкаджия и специалист по ВиК/плочкаджия. Плочките за стена дойдоха и те почнаха да ги слагат.Между моите излизания аз гледах качеството на работа и непрекъснато им правих забележки: фугите са по-големи или по-малки от 3мм, плочките не са нивелирани, вътрешните и външни лайсни по ъглите/ръбовете не са добре. Всеки следващ ден започваше със сваляне а плочките които не са добре (криво сложени, кухи, чукнати и тн) преди да се премине нататък. Всеки ден те ходеха до магазина по-няколко пъти защото все нещо им липсваше (лепило, ленти за хидро изолация, цимент, пясък, тръби, кранове и тн). На практика един човек работеше а другите се разхождаха до магазина. След като им платих на четвърия ден аз неочаквано разбрах че съм платил повече от половината пари а работа има твърде много. Споделих със Здравко този факт и той каза че срока ще се удължи с един ден. Те не прекъснато се оправдаваха че санитарията я няма (независимо от факта че аз им я показвах по Итернета. В събота те искаха пак да им се плати но аз отказах тъй като има много работа да се върши. Тръгнаха си и след 5 минути Здравко ми се обади да си търся друг човек който за останалите пари от контракта ще свърши работа. Очевидно той беше много щастлив че е отмъкнал колкото се може повече пари,
Сега разбрах, че още от самото начало    те не са имали никакво намерение да свършат работа  а само да вземат пари и да уплатнят времето тази седмица.
Викнах друг човек да види как може да се продължи работата – той се хвана за главата: плочки сложени лошо, лайсни сложени лошо, фугите не са почистени за да могат да се запълнят с фугираща смес, вентилатор сложен накриво, ВиК с много грешки и тн. 
С две думи ако си търсите непочтенни строители, които работят некачествено вие спокойно може да наемето Исмер/Здравко и кой знае още колко роднини.
Имам снимки ако някой е любопитен мога да ги пратя.

# 62
 • София
 • Мнения: 1
Здравейте,препоръчвам да не използвате услугите на фирма за дограма РОНИ СТИЛ БГ София.Ще си спестите средства и нерви,Аз съм изключително недоволна от това ,че платих доста пари ,а не получих  адекватно това ,което трябва.

# 63
 • Мнения: 1
Здравейте,

Крайно недоволни останахме от домашния "майстор" Мартин Симеонов (тел. 0898933133, e-mail the_ma3x@abv.bg), който ни измами с 1200 лв.

Наехме го за полагане на теракот за хол с направа на замазка.

- Изключително некачествено изпълнение на работата - положена само в половината помещение, много неравна замазка, пропадна при стъпване.   
- Не се явява в уговореното време
- Не се обажда, че няма да дойде, поне да знаем да не го чакаме
- Не ни дава ясна оценка кога ще завърши работата, само мрънка и се оправдава
- Поема ангажименти, които не изпълява навреме или изобщо,  предвид, че отдавна сме се уговорили и сме предплатили 50% за предмета на работата
- Неколкократно обещава неща, което не изпълнява
- Идва за да свърши нещо на две-на-три и си отива.
- Лъже в очите

Пазете се.

# 64
 • Мнения: 1
Здравейте, искам да дам гласност за некоректен "строител" от гр. Камено, Валентин Железчев Кръстев, който се представи с фалшива строителна фирма "Мерос" БГ.
Пълна липса на компетентност от стрителство и ме завлече с огромна сума.
Пазете се!

# 65
 • Мнения: 1
Знаем че много е вече изписано за тези хора, които се представят за инвеститори и стоители и взимат парите а не довършват сградите. Но като поредните измамени искаме да предупредим и евентуално да избавим бъдещите жертви да нямат нашата съдба. Преди години си купихме апартамент на зелено от Чавдар Адамски, Красимира Адамска и дъщеря им сега се казва Аделина Бериевски. Условието обаче беше да дадем колкото се може повече пари, даже ако може всичките в най-раният момент. После се оказа, че на всички така са искали. Разбрахме го като се събрахме с другите собственици. А се събрахме защото около акт14 строежните дейности по сградата изведнъж приключиха. Лъгаха ни че започват от другата седмица и до няколко месеца всичко ще е готово. От тогава минаха години. Всички уж се разболяваха от ковид по 5 пъти. После войната им пречила да намерят материали. Дойде шефът им Шараф да ни мотае че ще ходи в чужбина да купува по-хубави материали. После други уж строители идваха да ни обеждават че ще строят. А те си караха скъпите bmwта и ходиха в топлите страни със сещате се с на кой парите... Красимира ни обеждаваше че няма как да не довърши сградата защото дъщеря й е управител на фирмата и нямало да я постави в такава ситуация. Но точно това стана, само дето като почнахме с призовките и махна дъщеря си да не е управител на фирмата. Години минаха откакто трябваше да има акт16 а част от сградата е още на тухла.
Много пари им дадохме но все някога ще свършат. Тогава пак нови фирми без капитал и нови сгради. Пазете се!!

# 66
 • Мнения: 1
Здравейте, искам да дам гласност за некоректен "строител" от гр. Камено, Валентин Железчев Кръстев, който се представи с фалшива строителна фирма "Мерос" БГ.
Пълна липса на компетентност от стрителство и ме завлече с огромна сума.
Пазете се!
При нас се представи с фирма "ЛЕО ИНВЕСТ" ЕООД от Бургас. Взе аванс няколко хиляди лева и до момента няма нито доставка на материали нито един ден работа.......а вече не отговаря и на телефона си.
Пазете се!

# 67
 • Мнения: 23
Лицето Динко Шеков с фирма за електроуслуги " Селект Електро" ЕООД също си извоюва водещо място в този списък. Намерих го лесно, защото беше залял както ФБ така и интернет с реклами и снимки на обекти уж работени от него и фирмата му, но за съжаление по трудния начин разбрахме, че  това е измама.
Взе ни пари авансово за труд 50% и материали 100% (размер над 3000 лв) , а след това започна да лъже и отлага. Всъщност се появи за един ден и половина и явно работата му се видя по- трудна отколкото е предполагал , затова предпочете да ни лъже в продължение на месеци дори до ден днешен, че поръчва материали, пък те били дошли дефектни , после ги връща после се разболя от Ковид, после му правиха операция  от усложнения, после беше на лечения в Германия, после се хвана за работа , ама видиш ли шефа му го нямаше, пък после много неща му се случиха и т.н без да спира измисля нови и нови сценарии .  Положената  частично работа се наложи да се поправя от нас и от друг майстор, а за връщането на аванса се покри дори и от съдебните власти . Пазете се! Дори заплашва, че има сестра в съда в Страсбург!
Интересното при него е, че е учтив, не нарушава никога добрия тон, което адски заблуждава за почтен човек насреща. Когато се разрових да разбера кой седи срещу мен се оказа, че фирмата му е с неплатени кредити към банка, с ипотекитан имот в родния си Тополовград - дарен от баба му и леля му ,както  с вписана възбрана върху сметките на фирмата, с няколко лични профила във ФБ - явно и в личния си живот е подлъгвал хора около себе си. Представете си: След като пуснах информация за него във ФБ майка му от неудобство преведе 1/4 от заграбените от него пари от нас - няма жал дори към собствените си родители, които вероятно са пенсионери и едва ли тънат в охолство. В замяна на това обича да се показва и рекламира, беше си направил по долното селфи сам, за да се похвали какви обекти работи, преди дори да е започнал работа. Интернет е пълен с обяви за фирмата му, коя от коя по-богати на снимки на уж завършени обекти, а имаше снимка даже и с майстор от бригада Нов Дом, за да се възползва от тяхната известност.
Тук са някои от интернет рекламите, с  които все още лови своите жертви:

https://select-elektro.business.site/
https://tomark.maistorimo.bg/profile/59
https://www.xn--80aa0akmmfi.bg/majstor/14478

 

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 07:37 от geritta2002

# 68
 • Мнения: 2
Схема за измама на фирми “кърти, чисти, извозва”

Аз попаднах на фирмата “ Тишо строй еоод”,  има множество прилично направени сайтове, излизаши първи в Гугъл свързани с въпросната фирма и свързани с нея като например:

https://destroy.bg/

https://www.razbiva-sofia.com/

https://chisti-izvozva.com/

https://xn------7cdja7abebabgp2eeuvkfe0dxczd2h.bg/

https://www.xn-----8kcha2abdbabs4dtsme1g7b.com/

https://xn--80aaeba2abdacr3cggnumf6g8b.com/?gclid=Cj0KCQiA6fafBh … ueYUaAjFZEALw_wcBЗа тези съм сигурен, вероятно има и други.
След предварителна уговорка за цена за къртене и цена на чувал.
Групата влиза в обекта, изкъртват 5-6 кв. м. пълнят по половин лопата на чувал (за пример пред блока 7 годишно дете придружител на групата влачеше два чулата). След като предварително казаха, че няма да са повече от 100 чувала,след началото на работата казват, че може да излязат над 1200 чувала… Тогава започват едни пазарлъци за точна цена, с крясъци “ти няма да ни платиш ли” и налитане. В крайна сметка цената, която искат е между 3-4 пъти на предварително договорената, след като са изкъртили половин стая.
В допълнение качеството на свършената работа е изключително ниско.
При предварителния оглед ви се казва , че ще струва около 2000, след които ви искат 5000 за фирмата и още 3000 за момчетата общо 8000, че иначе щяло да стане още по-скъпо.
Видях по форумите множество подобни случки, включително саморазправа с възрастни хора.…

# 69
 • България
 • Мнения: 12
И аз да се отчета след много драми и тежки моменти покрай ремонт!

Никога за нищо не света не ползвайте Богомил Румянов Заранков. Води се от Свищов, но живее в Бургас и София. Уж трябваше цялостен ремонт да прави и да смени електроинсталацията, а се оказа, че взе пари и е оставил старата ел. инсталация. В последствие открихме, че го е направил на още обекти, които е поел да ремонтира.

Наред с това, докато приятелката му е в другата стая ми пускаше наред много неприлични коментари. Абе свинщина, внимавайте!

# 70
 • Мнения: 1
Докладвам за поредната некоректна, лъжлива и лоша строителна фирма!
ГЕОРГИЕВ БИЛД ЕООД
ЕИК/ПИК
205892990
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 8, 2019 13:50
Наименование
ГЕОРГИЕВ БИЛД
Транслитерация
GEORGIEV BUILD EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. МАЕСТРО КЪНЕВ, 8Б

Контакти 089 933 5301
Предмет на дейност
ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ, ЕЛЕКТРОСНАБДИТЕЛНИ, ВОДОПРОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОННИ ИНСТАЛАЦИИ И СЪОРЪЖЕНИЯ; СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ И СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНСУЛТАЦИИ И У... прочети още
Управители/Съдружници
Управител: АНГЕЛ ДИМИТРОВ ГЕОРГИЕВ
Въпросният "майстор" се подвизава в София област, и други градове в страната. Работи с група от района на Самоков, има бял бус Фоцваген. Лъже като групата си от Самоков.
Не се доверявайте! Ще си спестите НЕРВИ, ПАРИ и ЯДОВЕ!

# 71
 • Мнения: 1
Калоян Цветанов Иванов представящ се също като Калоян Увешанов, Цветан Иванов и други фалшиви имена е един меко казано некадърен и некоректен „майстор“.  Самият факт, че ми предостави договор, на който се представи с фалшиви имена говори достатъчно за намеренията му.
Не стига че му платих уговорените пари че и отгоре, но се наложи да правя ремонт на ремонта след него, понеже буквално часове след ремонта се появиха фрапантни проблеми, които той не пожела да поправи въпреки подписания договор и дадената гаранция. Наглеца не само, че не се трогна, но щом разбра, че ще си търся правата до край започна да заплашва мен и семейството ми!
Естествено подадох жалби до всички възможни институции и след кратко разследване се оказа, че съм бил просто поредната жертва на един измамник и че човек с имената с които се е представил и е подписал договора не съществува! Телефона който използваше също беше спрян веднага. Въпреки това успях да го издиря в социалните мрежи, където открих десетки негови фалшиви профили с различни имена както и безброй публикации за него от недоволни хора, като дори има сигнали и за кражби. Направо не знам как съм пуснал този човек в къщата си!

Един от фейсбук профилите му:
https://www.facebook.com/kaloiani1
А тук някой е събрал доста подробна информация за начина по който работи:
https://kaloian1.blogspot.com

Общи условия

Активация на акаунт